.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Самостоятелна форма на обучение (СФО)

Има ли някой, който е в самостотелна форма на обучение, понеже и аз мисля от догодина да мина на СФО. Сега съм 9 кл. Та ако има някой би ли споделил лесно ли се минава през съветът и изобщо след това по- трудно ли се вземат изпитите.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не съм на СФО,но знам че учиш всичко в къщи и имаш няква дата,на която отиваш и те изпитват по определения предмет,за който са ти казали да се подготвиш,и така всеки предмет отделно изпитват

Мега фен Аватара на Infinity
    Чувала съм , че изпитите са доста труднички ,но
    със сигурност не мога нищо да потвърдя.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на L0ST
    До колкото знам трябва да имаш 16 години. НЕ се надявай и на висока оценка от изпитите...
    Lexynnka

Град
    with Christopher Drew <3
    и аз мислех да съм на СФО,ама като четох ,че има и да ме изпитват после и то трудно ..е,не..мерси.ще си ходя на даскало
    [size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.

трябва да имаш 16.. знам само че има 2 изпита в годината по всички предмети - първия и втория срок..
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Наистина изпитите са трудни. По - добре е да се ходи на даскало. Там поне те изпитват на няколко урока, а на изпита трябва да научиш цялият учебник...

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Трябва да имаш 16 години, за да можеш да минеш на такава форма. Не ходиш на училище, но после се явяваш на изпити по всички предмети. Колкото си изкараш, толкова ти пишат за срока. Не ти го препоръчвам,защото на изпитите могат да те питат за всичко,а в училище те изпитват само на няколко урока.

Това, че трябва да съм на 16 го знам. Имам и друг въпрос, трудно ли се съгласява съветът за преминаване на такава форма ?

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    О не не се пробвай, аз бях миналата година поради много извинени отсъствия. Втория срок си го взех така, ама много трудно с 5 поправки, сега гледам да не надхвърлям 250-300, че става лошо.
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    не съм била, но давам уроци на един приятел преди изпитите по икономика. даскалото ни е малко (макар че сме до 12 клас). учителите познават всички ученици и горе долу не биха оставили никой да повтаря, така че колкото и зле да е поне няма да го скъсат ако го видят че преписва. та за тоя моя френд майка му почина и се наложи да работи. преди изпитите (обявяват се темите мисля че 2 седмици преди изпита) и два и ми носи заглавията. аз ги разработвам с най прости думи и в съкратен вариант ( до 1 страници голям формат максимум) и му ги давам нещата. засега е имал между 4 и 5, доволен е. по математика имаше 3-ка само ама там няма как да се напише нещо или да се препише, ако не знаеш
    според мен е лесно, но не и ако искаш да си отличник - просто не мисля че може да се изкара 6-ца на тея изпити

Ами по принцип, преминалите в СФО по всички учебни предмети ли полагат изпити / имам в предвид, както сега съм в профилирана паралелка с втори език, дали ще ми се наложи и по него да полагам изпит /. А що се отнася до това да съм отличник, аз и сега не съм, та нямам високи стандарти. Стига ми 4 или 5 .
    И още един въпрос - трудно ли се преминава в СФО, понеже мисля че се обсъжда и в педагогическия съвет.

Супер фен Аватара на cyclops
    Помисли си дали наистина този тип обучение ще ти допадне на теб. Би ли издържал да се асоциализираш по този начин? Все пак съучениците ти ще водят един начин на живот, а ти друг. Но ти си знаеш. Просто го вметвам

Цитирай Първоначално написано от cyclops
    Помисли си дали наистина този тип обучение ще ти допадне на теб. Би ли издържал да се асоциализираш по този начин? Все пак съучениците ти ще водят един начин на живот, а ти друг. Но ти си знаеш. Просто го вметвам
    Да, разбира се нали и затова пиша тук.

Ами по принцип, преминалите в СФО по всички учебни предмети ли полагат изпити / имам в предвид, както сега съм в профилирана паралелка с втори език, дали ще ми се наложи и по него да полагам изпит /. А що се отнася до това да съм отличник, аз и сега не съм, та нямам високи стандарти. Стига ми 4 или 5 .
    И още един въпрос - трудно ли се преминава в СФО, понеже мисля че се обсъжда и в педагогическия съвет.

Мега фен Аватара на L0ST
    Мисля, че по всички предмети, а сега като имаш 4 и5, СФО 3 и 4 (в добрите случай).
    Lexynnka

^Според мен пък това е строго индивидуално и зависи и от училището в което се учи. Аз примерно и в момента се подготвям вкъщи, поради това, че не мога да се съсредоточа в училище.

Цитирай Първоначално написано от saded
    преминалите в СФО по всички учебни предмети ли полагат изпити / имам в предвид, както сега съм в профилирана паралелка с втори език, дали ще ми се наложи и по него да полагам изпит /.

Няма ли никой в този форум, който да е бил на самостоятелна форма на обучение ?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Ще държиш изпит по всичко - включително физическо
    И не е трудно, казах го и по горе, стига да учиш за изпита

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Ще държиш изпит по всичко - включително физическо
    И не е трудно, казах го и по горе, стига да учиш за изпита
    И аз не мисля че ще е трудно, и освен това ще имам повече свободно време.

А да питам - изпитите в учебно време ли се провеждат или през ваканциите ?

Имам и друг въпрос, изпитите два пъти в учебната година ли се провеждатм, за всеки срок ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си