.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad

Относно лосионите за тяло за солариумите... :)

Здрастии на всички!
    Темата се отнася само за хора, които са ходили на солариум и наистина са запознати по въпроса!
    Понеже никога не съм ходила на солариум, а сега за бала искам да хвана малко тенче иии се интересувам от лосионите за тяло за солариумите... Някакви специални ли са? Колко струват горе-голу? И проблем ли ще е ако се използва обикновен слънцезащитен крем, но просто с по-силен фактор.. например 30? И изобщо....преди солариума или след това трябва да се мажа... Всичко
    10х предварително
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен Аватара на pinki
    http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=4512 аз използвах този продукт, става и за солариум и за слънце Значително по-евтин от останалите, които са предназначени само и единствено за солариум, цената беше към 7лв (+- 1лв) Намазваш си цялото тяло и влизаш в солариума. Важното е след самата процедура да не си вземаш душ веднага, трябва да са минали мин 30мин и после ако искаш си намазваш тялото с лосион или крем за тяло Това е
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Аз си купих лусион от самия солариум. Беше си специално за това, към 16-18 лв (не съм сигурна кое от двете), но го ползвах близо 10-тина пъти и даже не беше свършил и половината. Просто аз спрях да ходя на солариум.

Супер фен Аватара на pinki
    Няма смисъл да се взема от самия козметичен център, защото са скъпи Е който има излишни пари да ги дава
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си