.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Re: Тъпи хора.. Помогнете..

Цитирай Първоначално написано от bl0odyS0uL
    Има едни от моето даскало.. Напред защитих една приятелка, и нарекох една овца - к***а. Тоест това момиче, което обиждаше приятелката ми. И т'ва момиче реши да каже на едни големи от 7-8-9-ти клас на другия ден да ме набият.. Да ама те се отказаха първия ден, само дойдоха в час по Музика и започнаха да се правят на голямата работа, да се заяждат и т.н. На другия ден, в Петък, в голямото м/участие точно на входа на даскалото ме пречакаха, *аз бях с една приятелка* и най-голямата ми удари 3 шамара нищо повече.. Но до днес продължават да се заяждат.. Едната от 7-ми клас ме гледаше вчера - Вторник, и следователно и аз нея. Тя говореше нещо за мене, сигурна съм.. Гледаше ме някъде 4-5 минути, дойде при мен и почна да се заяжда, да ме заплашва, че щяла да ме набие, да не съм я гледала и т.н. Не виждам къв и е проблема, к'во от това, че съм малка? Те не са нищо повече.. Кажете, как да се справя.. Как да постъпя..? Моля, без излишни мнения.. ^^
    Лелее тея лапетии нямат край с техните глупости .. Не им обръщай внимание .. но ако забележиш, че прекаляват вече се обърни към директорката
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Офф.. божее, какво пишеш в тоя форум и си мислиш че ще ти помогне ?? Вече хората ти казаха какво да направиш,никой неможе да ти помогне от интернет нали? Единият начин е саморасправа,нямаш ли приятели ? Някакви по-големи момчета или момичета няма значение , просто им кажи ! А,ако нямаш казваш на майка си да идва в даскалото и да говори с директора/директорката и да се наредят нещата ! Толкова е просто но ти само стоиш и чакаш някой от тука да ти помогне .. еми няма да стане!!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    Офф.. божее, какво пишеш в тоя форум и си мислиш че ще ти помогне ?? Вече хората ти казаха какво да направиш,никой неможе да ти помогне от интернет нали? Единият начин е саморасправа,нямаш ли приятели ? Някакви по-големи момчета или момичета няма значение , просто им кажи ! А,ако нямаш казваш на майка си да идва в даскалото и да говори с директора/директорката и да се наредят нещата ! Толкова е просто но ти само стоиш и чакаш някой от тука да ти помогне .. еми няма да стане!!
    Абе как бе? "Ей ся взимам един автомат калашников и отивам да ги изтрепя всички.." Как?!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Твърдо за саморазправата! ! Когато те удрят, удряш и ти, без много да му мислиш..чак тогава ще спрат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си