- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещият стол е... machoka!
Дразниш ли се, когато срещнеш собствените си недостатъци в другите хора?
Audio ergo sum
Не.. по принцип не се дразня на недостатъците у хората, просто ги приемам.
Първоначално написано от ospower
To infinity and beyond.
Плащат ли ти за работата като администратор/модератор в различни форуми?
Какво работиш извън работата си из форумите?
Парите- средство или цел?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Харесваш ли романтични филми?
Гледал ли си филма P.S. I love you, А walk to remember?
Чувствал ли си се като герой от подобен род филми?
Обичаш ли да гледаш такива с "момичето си"? Или ти е прекалено лигаво?
колегата ще липсва тия дни, но ще видимПървоначално написано от ospower
Относно плащането е дълга тема, но ще ти отговоря - основно не. Но има схеми.Първоначално написано от Mooo6no
"работата във форуми" не ми е работа на заплата, иначе се занимавам с различни неща - свирене в театър, писане на музика и т.н., но основно в частния бизнес с коли и много каране и общуване с различни чуждестранни бизнесмени.
средство разбира се. Превърнат ли се парите в цел, почваш да губиш бавно но сигурно човещинката.Първоначално написано от kalpazanka
Харесвам изкл много такива филми, и с половинка винаги аз съм инициатора да гледаме такива. От P.S. I love you имам страхотни спомени и филма е уникален. Няма такова нещо като 'лигави'. Макар и по-рядко, историите са зашеметяващи и се вълнувам да проследя сюжетната линия.Първоначално написано от darencet0
Този клип ти напомня за?
http://www.youtube.com/watch?v=0ltAGuuru7Q
ПП:Последно кой ще ми помага? Ти или Raybeez?Първоначално написано от machoka
Ако е Raybeez да казва колко ще отпусне...
![]()
B4
Да, това ми е в скайпа.. не, че ми напомня на нещо, по-скоро го асоциирам именно с онзи далечен хавайски свят, с безкрайните нощи около огъня с китара в ръка, с дългите дни в сламения бар на пустия плаж, но вдъхновяващ със спокойствието си.. с всичко екзотично, което един ден ще заключа и аз в спомените си завинаги.
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again
^Без повече такива изцепки...
Ключ.