- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Задай въпрос на следващия!
Хаха вчера ти казах една от най-големите на тебДа ми се отдаде възможност да пояздя кон. Другата е околосветско пътешествие
И same shit-да срещна споделената любов..;д
Най-милото нещо, което си чувал/а за себе си?
не се сещам. иначе околосветското е много якоо ;д обаче за съжаление работа пътешественик май няма ;д Или имаа.. някой хора зарязват всичко и тръгват на стоп да обикалят света
![]()
А ездата пък ездата със сигурност няма да ти избяга
най-красивото място на,което си ходил)а.
Медвен. Една седмица под звездите, заобиколена от планина отвсякъде и в близост до уникален водопад. Какво повече му трябва на човек? ;д
Най-ужасния ти спомен?
не е един. когато разбрах ,че почина баба ми, когато видях катастрофа, когато бях в клас на изроди в основното и др![]()
Най-зашеметяващата ти случка. :п
да
Какъв беше най-ужасния ти кошмар? Имал-а ли си чувство за безпомощност ?
че карам голф 3... безпомощност не... винаги има изход от всичко
можеш ли да обичаш
Рядко сънищата ми остават в съзнанието ми. Повечето, които са останали обаче са или брутални, или уникални идиотщини, или такива, които хората обикновено приемат като знак.Имала съм, но за щастие съм имала и хора, на които наистина им е пукало за мен и са ме избавили от това чувство.
Кой сайт смяташ, че вреди най-много на обществото и защо?
facebook, защото доста хора съдят останалите по този сайт. Някои се правят на такива каквито не са, само за да се харесат на някой. Качват се малоумни снимки, само заради харесванията. Избиват се комплекси. Мога да изброявам още много.
Кой сайт смяташ, че е най полезен?
teenproblemУикипедия, apod.nasa.gov ..Полезни сайтове купища, стига да знаеш какво да търсиш.
Първата дума, която изниква в съзнанието ти като чуеш думата любов?