- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път:за една нощ или с човек,когото обичате?
Въпросът ми към тези които са го правили вече - с човека,когото обичате ли го направихте,или беше просто секс за една нощ?
И за тези,които не са - как предпочитате да мине първия път?
с когото обичах![]()
aLL SaM Ve eBaL
Направих го с някой който обичах и с който имах връзка.
За едно нощ.
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
И при мен същото.Първоначално написано от slun4ice
+1
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
s chovek koito obichaH !
Писането на кирилица е задължително!
krem4et0
+1Първоначално написано от Annihilati0N
Тъкмо мислех да пиша, че се чувствам най-жалкия тип от всички тука...Първоначално написано от jujanka
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
+ 1Първоначално написано от Annihilati0N
![]()
Just Be Yourself !! : ))
С първата ми любов, луда влюбена, както и сега и никога няма да съжалявам![]()
Предпочитам да е с човек, който обичам и на другия ден да ме зареже от колкото да е с някой, с който съм се запознала вчера. Тва е само така .. общо .. не, че искам да ме зарежат..
Първоначално написано от wizzybizzy123
кирилица моля..Първоначално написано от ilenceto92
<3 човека който обичах..![]()
Ако исках 1 нощ нямаше да съм девствен. Следователно искам с човек който обичам и оважавам като личност![]()
![]()
Първоначално написано от art
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Нито беше за 1 нощ,нито го обичах,(бях Флюбена. ;дд) ама имахме връзка (и сега имаме,обаче сега го обичам ;дд)
.. с човек, когото обичам!!Първоначално написано от Alex4o0o
![]()
..Бих предпочела да е с човек,когото обичам
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
С човек, който обичам беше.
Чудя се на т'ва за една нощ като си девствен...или съм прекалено сантиментален, или ми се струва, че работата е по-специална тоя път (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."