- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа - Как се прави
http://i47.tinypic.com/33bmqvk.jpg
Ето тази прическа примерно. Имам същата коса ( но черна ) и като пробвам да я заставя по този начин не става..
Малко помощ ?![]()
Преса за коса ( моято е Belisime Creativyty 100 кинта ) амааа ако не т и се дават толкова има по 30-40 лв
и ползвай лак за косахайде успех
и един съвет още като се изкъпещ среши се тка на една страна изсуши я с помошна на четка защото все пак не е малко и после я изправи и лак за да стои по дълго време:P
Първоначално написано от twilightHeart
той няма да си прави тип ''таралеж'' ............![]()
Мисля,че е изправена + оформена с лак![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Пфф има различни гелове дето даже няма да си личи, че си е сложил.Първоначално написано от MimiKalcheff93
Сега си мислех и можеш да пробваш на мокра коса със сешоар да я оформяш и после пяна, за да не е твърда.
airplanes..
отиди на фризиор да те направи така .. доколкото виждам е и изправена .. и после попитай да ти обясни как да си я поддържаш ..
smile-it's the second best thing you do with your lips
и аз това ти препоръчвамПървоначално написано от mimsssssss
![]()
Ако може да ми спестиш часта с ''пфф'' ще е много хубавоПървоначално написано от twilightHeart
![]()
![]()
а за сешоара аз го написах , пък и тоя къде е на снимката колко са го правили за да изглежда ткаа....
Първоначално написано от MimiKalcheff93
И аз кво да направя, че си го написала. Не съм чела кво са писали преди мен ии "пффффф" ми е любимата част. Кво има да го правят толкова просто са го изправили...
airplanes..
Много хубаво ,че ти е любимата част , ама хич неме интересуват твоите любими части и прочие .![]()
![]()
Уау , ама ти сама ли стигна до извода ,че е изправян ?!![]()
![]()
![]()
Аз останах с впечатлението ,че според теб ще стане с гел... доколкотн а ме лъже паметта все още хахааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахааа
![]()
![]()
![]()
![]()
Излизаш от банята.Подсушаваш си леко косата.Сягаш пяна.Пак подсушаваш.Слагаш Гел и вече наистина я сушиш.След като е напълно суха я изправяш и накрая слагаш лак за коса.Така правя аз.Пробвай и ти.
тука ти изброиха 31254 продукта и начина, но най-добре питай фризьора да ти каже най-подходящия за твоята коса![]()
Полезни сте като комари.
Зависи каква ти е косата ... ако ти е права . Можеш и без преса да я направиш , само с сешоара и малко вакса . Пък ако е къдрева изправяш уформяш с вакса и след тва лак :}
То така изобщо нещо ще се получи ли? Звучи ми някак си странноПървоначално написано от djv
Егати дивата селянка си обаче.. Нито съм казала, че съм стигнала до тоя извод нито, че съм го измислила... Като гледам още не си се научила да пишеш даже пък се заяждаш. И не съм аз тази дето каза, че кой знае колко са му правили косата.Първоначално написано от MimiKalcheff93
Повече не ми се занимава с теб, защото пълним темата на момчето. Айде отиди са научи да пишеш и после ела пак да даваш съвети!
airplanes..
Първоначално написано от twilightHeart
ХАаХАХахАХахАХАХХАХАХА не мога да повярвам как се жегна, хаха а и моето писане няма нищо общо с тебе хахахахаа и ти не ми давай съвети ... и много ясно ,че няма да си стигнала сама до извода...казах го с ирония , но явно не си ме разбрала ...![]()
![]()
хахахаха а и не мисля,да се обиждам от човек , който се изразява така : 'Егати дивата селянка си обаче.. '' пхахахахаххахаа
ей така не се бях смяла на простотията на някои хора много отдавна хахахахахаа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз така правя..и съм доволен от ефекта..вече година я изправям..пробвал съм какво ли не .но така е най-ефективно..пробвай и ми кажи какво мислишПървоначално написано от prosto_edin_chovechec
1 къпеш се
2 излизаш на терасата да те издъха вятъра
3 не излизаш 2 дни от вас защото не приличаш на нищо
never never let you go you are the one i'm surching for....