- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дънки тип "Цигара"
Здравейте от каде мога да си взема такива дънки или както ги знаем прилепнали по крака ... момче съм от София ... и кажете горе доло с колко пари да се заредяблагодаря предварително
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Първоначално написано от Valento
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ако си мислите, че прилепналите дънки са само за момичета и гейове, значи сте доста задръстени![]()
стига сте го обиждали бе..
на мен ми харисват ей такива дънки за момче..
Просто аз
Еми аз не мисля че е гейско ама като видя момче с такива дънки и ми прилошава. По-добре си вземи някакви нормални
+1Първоначално написано от angel4eto100
А иначе по темата:иди в мола или в някъде по Витошка ако имаш пари и разгледай може и нещо да ти хареса,пък утре ще отварят нов голям търговски център "Сердика" и ще има много магазини и намаления 100% ще има
![]()
Да бе утре няма да го отворят целия - Скелетата са още по него![]()
Радвам се че боклуците от форума се обадиха (най-голямите гейове , благодаря и че ме убидиха но на мен ми дреме на братовчеда ... ) а благодаря на колежките които ме ориентираха !БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ .. !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
явно сме задръстениПървоначално написано от DimovB
и да, супер смешно е![]()
Зависи колко прилепнали, някои просто са грозно прилепнали. Ако имаш хубави крака седят мнооого хубаво. Аз като ги видя такива ии направо ще ги изям.Аама айде стига сме флуудили темата.![]()
airplanes..
Първоначално написано от mcfly
w0w![]()
![]()
![]()
![]()
+1 И хубаво дупеПървоначално написано от twilightHeart
![]()
![]()
П.С.: ОМГ накъде отива света![]()
абе вярно всеки си има вкус ама с тия прилепнали дънкии то !!момче!!,,
![]()
ужас..
Не ви пита дали е гейско,а от къде може да си купи такива....![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
то не на всички момичета стоят добре камоли на момче. иначе в някой магазин може и да има но не вярвам да има така пролепнали по крака като женските. но може и да има разходи се малко
на мен пък ми харесват такива момчета![]()
а иначе в New Yorker или Terranova търси в мъжкия отдел![]()
Късмет![]()