- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- PTC сайтове [Lockerz]
 Отговор в тема
 Отговор в тема

PTC (pay to click) или получаваш нещо в замяна,че си регнат в даден сайт. Примерно пари или предметни награди
Та целта на темата ми е: Предлагам да стана ваш реферал в който и да е PTC сайт ,в замяна вие да ми станете реферал в Lockerz
Ако има хора които се занимават с подобни сайтове пишете къде искате да се регна
Вие може да се регистрирате на този линк .... и да прочетете малко повече за lockerz
PS: мисля, че темата не е в разрез с правилата ,затова я пускам.
Преди да се хванете на въдицата на тези сайтове прочетете тази тема http://kakvomislish.com/za-pay-to-click-saitovete.htm
Има още един сайт.. www.bux.to
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Попринцип има сайтове които дават пари и скамват има и сайтове които изобщо не дават пари само дето си губим времето ...
Разбира се има и сигурни сайтове които са коректни към потребителите. За сега локърз се държи , защото лично съм поръчвал игра за xbox 360 , която дойде и си я продадох. Естествено сега събирам за нещо по-голямо

Пратих ти линк на лс да се разберем
хаха мн як сайт
кефи ме засега иам 8 то4килеле
дано да си заслужава че като гледам за плайстатейшан 2-3 ми трябват около 300 има да си играя 4-5 месеца

Тоя локърз е доста добро сайтче. Вече съм 124 точки и скоро ще поръчвам PSP

Някой има ли същия проблем като мен в локърз?Проблема е,че не ми пуска някои клипчета,презареждам пак не ги пуска,а на други казва "this content is currently unavailable"

Дам .. аз го имам не мога да гледам.. клипчета...Първоначално написано от CheAD

Има ли iPhonе-и и свестни лаптопи?
И като се замисля къде е уловката на този сайт?
Колко точки имате?
По-колко награди можеш да си вземеш?
Пари в PTC сайтовете няма ....
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Не ти се зарежда сайта.
И да е скам и да не е скам , кво губя че влизам 1 път дневно за 2 минути.
mgxpower Уловката е да "хванеш" зареждането с награди и да си поръчаш. Засега имам 600 точки. Можеш да вземеш само 1 награда на всяко зареждане
едит: +това аз съм се регнал в локърз само за експеримета
Така си мислишПървоначално написано от Jus7DreamBoy
http://img153.imageshack.us/img153/4201/photo0099.jpg Тениската от локърз на 1 познат

и аз преди се бях зарибил яко по тоя локърз ма тоя дет най-първо ни прати поканите що изчезна щот беше лъгал че е печелил

Ти направо си забогатялПървоначално написано от Ice_b0x

Тези скрийнове съм запазил тия съм показалПросто показвам, пари в PTC сайтове има. Вие искате да си стоите у вас , да не полагате почти никакво усилие и да печелите по 100-200$ ... е нестава

Абе хора видяхте ли, че цените са ги вдигнали четворно?Май ще отварят наградите за постоянно , както бяха казали.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Да е, тъкмо бях събрал за айпод и БАААУММ! Хаха, поне да можеше да гледам клипчета да го е'а!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Има един вариант който аз го правя незнам колко е законен но го правя..Първоначално написано от skuck
с една програма и успях да гледам клиповете е няма игра но поне клипвоете ги гледах..
доказателство защото доста хора ще кажат че лъжа ... не че ме инт де но все пак.... http://store.picbg.net/pubpic/C7/A5/...8cb7dfc7a5.jpg