- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- PTC сайтове [Lockerz]
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Ама... дава ли ти точки за изгледан клип с тая програма?
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Разбира се... ако не даваше нямаше да ги гледам и без това има голям лаг
закова меПървоначално написано от Ice_b0x

СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Човека пуснал темата искам да ми обясниш на ЛС за това за наградите как да знам кога са отворени и т.н. нищо не ми е ясно!
оф немога гледам клипове...
само не ми е ясно защо като инсталирам флаш плаера пак не ми иска флаш плеар пФъъъ....
кат гледам точките за награди аз на ден земам по 4 за 10 години си зема пС3

авторе ти по колко точки земаш на ден?
Хайде гледайте клипове стига сте ревали
http://www.anchorfree.com/downloads/hotspot-shield/
Инсталирате програмата.... нета започва да лагва яко но все пак гледате
То не е до това,просто и преди като им писах на локърз на съпорта и те ми пратиха някакъв шибан е-майл в който ми обясняват че имало някакви проблеми,а тази седмица влизам в сайта и на някои клипчета ми пише че може да не тръгне в някои региони,даже един мой съученик ме попита имам ли проблем с клиповете и ми каза,че нещо покачвали цените на наградите...Може в бъдеще да се откажа от този сайт,но засега просто ще влизам в него за да си печеля точкиПървоначално написано от Petrow
Аз все пак не схванах за уловката и зареждането на наградите какво зареждане?!
Всеки месец се зареждат по 1-2 наградки от всички. Ако си онлайн да хванеш зареждането, печелиш. Ако пък не изпревариш 5 милиона човека, не печелиш.Първоначално написано от mgxpower
Разбра ли го сега?

а само като се гледат клипове като се отговаря на въпросите ли се пе4елят точки
Много тъпо така аз постоянно трябва да дебна като идиот

Трябва яко дебнене.... даже примерно ако търга е към 3-4 сутринта.. не тряя спиш цяла нощ
Не търга едва ли е в 3-4 през ноща. Те го пускат към 15-16:00 тяхно време което означава към 23:00 наше. 2-3 месеца съм бил на редийм и е така.Те в новините обявяват деня на зареждането и остава само вечерта да се дебне
Извинявам се, че не съм бил на компютъра да поглеждам темата но имах малко работа :P

awe petrow moje li da mi dade6 programata???

super,hiper,ultra,mega gotin pi4 :*
Нямаш нужда от нея... на мен не ми отваря сайта като е инсталирана... иначе има линк по на горе за нея ако иска я тегли

Някой ако иска покана да ми пише едно лично съобщение с e-mail-a си.
Трябват ми само още 9 човека
клиповете да... но онази игричка я нямаме
Остави Ивет намираПървоначално написано от Ice_b0x

Може ли да попоитам , направвих 20 приятели сега как да стана ВИП или да съм в Z-list?!

автоматично става

Да получи се но ми даде по 4 точки само когато влезнах и като отговорих на въпроса , а за клипчетата пак ми дава по 4! Удвояването на точките не важи ли и за клипчетата?!