- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да се сдържам ?
Имам проблеми с едно момиче, което познавам от малка, но се оказа, че е моята най-голяма съперничка. Още от малка ме е карала да и се моля и ми е крадяла стила, всяко едно момче тръгваше след тази кранта. Наскоро влезе в моя клас и развали всичко... Всички по едно време се настроиха срещу мен и само 2 момичета ме защитиха и сега всички са на моя страна. Проблема е там, че тя се доближава до момчето, в което в момента съм влюбена, но не защото го харесва ами, защото не иска да е мойПреди се изпуснах и я нарекох курва и започнах да я нареждам доста добре и както винаго ме е изпортила на майка си. От там и моята майка разбра и ми чете конско
Сега и казах, че повече няма да я обиждам ама не става тази работа. Утре в даскало ще се разправям с нея а може и да я набия заедно с тези 2 момичета, които им е писнало от нея. Тя няма никакви приятели освен една дебела дето я използва за по-добри оценки. Така де аз просто не се сдържам и ми идва да я цапна. Как да се сдърържа от изкушителния бой ??? Не искам проблеми, но не искам тази малка пикла да се доближава до моето момче !!!
![]()
![]()
![]()
°•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°
първо недей веднага да скачаш на бой , защото може тя да те ступапък и не е нужно да се биете ... най-добре се разберете с думи !!
![]()
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***
тя да ме ступа![]()
![]()
![]()
тя не се вижда от земята пак ще ме бие
![]()
°•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°
бее кво ще се распааш с такива надуфки тъпи по добре не се занимава настpои всички срущу ния съсипи и живота и почваи да диестваш с твоито момче![]()
Не гледай много да й скачаш,понеже после можеш да си имаш проблемиопитайте се да се разберете с думи..ако не-игнор
![]()
Ми като момче ще ти дам савет:
1-во: не я удряй (ще изглеждаш много отчаяна)
2-ро: покажи на момчето истенските си чувства (гледай да сте само двамата)
3-то: изолирай това лигаво момиченце (както казва народа : обий идиота с мълчание )
Успех!
NoLive4Ever
офф-а
cr0s разгледах ти мненията мислим много еднакво![]()
А сега за темата
1о0% съгласна с Kaktus определено не се бии защото само на себе си ще навредиш а си гледй момченцето !
А я и пусни снимка на тъй наречената кранта![]()
![]()
![]()
![]()
Абе не и обръщай внимание..колкото повече и обръщаш внимание .. толкова повече тя ще ти върши мръсно .. според мен
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
Първоначално написано от TERIER4ETO
С думи ??? Та от моя клас редовна момичетата се оправят с бой.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А... моля ви понеже преди малко се рег-нах в сайта.. искам да ми кажете как да пусна тема.. много се извинява... това е възможно най далечната тема до този въпрос.. но все пак драснете едно ЛС![]()
![]()
![]()
![]()
Вие кой клас сте? Само помисли какво ще промени боят? Той е просто недостатък на човечеството и за мен е слабост. Ако и налетиш, излиза, че ти си точно по-голямата глупачка. Разбира се, ти вероятно ще го направиш и ще се получи 4-5 секундно спречкване, през което момчета ще се кефят, а момичетата ще се правят на приятелки. После ще се спрятелите и така до следващия път. Щом я познаваш от малка, значи имате и нещо общо. Опитай се да наблегнеш на него.Първоначално написано от Playhard
О от такива курвентийки отдавна ми е писнало. Ако момчето те харесва и държи на теб, няма да и обръща внимание на нея. А и ти си на 11, мисля че така писа в една тема, какво искаш ?! В тая възраст е нормално така да се драчите помежду си. С времето, ще осъзнайте, че това е детско. Остави я, не си заслужава да се биеш с нея. Какво ще покажеш с това?! Пък и за момче...след време ще разбереш, че не си е заслужавало. Просто и кажи всичко право в очите, докажи и че не е нищо повече от теб, Не показвай, че те дразни, защото така ще продължава. Ще разбере, че това те дразни, а на нея ще и доставя още повече кеф.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не заслужава вниманието ти !!!![]()
~Little Miss Planet 2009-2010~ in London