.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Натоварване на форума

Моля админа да се обърне към администратора на хостинга му и да му пуснат малко повече трафик,защото в момента форума крашва от претоварване !
    >

Супер фен Аватара на InnoraX
    " Server has gone away " хахахаааа

Здравей,

проблема не е в твоя телевизор а нашия сървър. Просто сме леко претоварени. В момента разработваме новия форум който до месец-два ще е на линия. И тогава това съобщение ще остане в историята.

Супер фен Аватара на InnoraX
    Ето нещо ново, днес ми се показа.

Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Too many connections in /data/www/bin.php on line 61
    Няма връзка с базата

Супер фен Аватара на SolusChristus
    ^Претоварване. (Прекалено много връзки)

Град
    някъде, където няма земетресения
    И аз да се оплача, всяка една страница отнема ПОНЕ 5 секунди за да се зареди, по едно време дори беше започнало да се появява и първото съобщение.

А нета си е добър, всичко друго си работи.

Цитирай Първоначално написано от alex
    Здравей,

проблема не е в твоя телевизор а нашия сървър. Просто сме леко претоварени. В момента разработваме новия форум който до месец-два ще е на линия. И тогава това съобщение ще остане в историята.

Какво става? До къде го докарахте? :д

пп. Няма да е лошо и да се направи 1 по-сериозна чистка. Верно, че е хубаво да има нещо като 'история', но пък повечето теми не са актуални, а си мисля, че изтриването им ще олекоти форума. А може и 2те да нямат нищо общо, знам ли..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си