.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 138
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от gir
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от D1esel
    Вижте сега, ясни сте ми. Бил съм със достатъчно момичета и ми е напълно ясно какво подсъзнание имате
    Дизел, не догматизирай така, де Прецени, че не всички са толкова разкрепостени, загорели, желаещи, гълтащи и пр. А подсъзнанието се не брои, аз искам съзнателно да ни кажат правят ли го, мечтаят ли си, отвратно ли им е...
    То същото като с изнасилването - преди една ми говореше колко й е приятно да си представя как я изнасилват, ама не всички са такива мазохистки, нали?
    и на мен тва ми е най-голямата фантазия, ама ако наистина някои тръгне да ме изнасилва после няма да се съвзема от шока.Така че фантазията и реалността се разгреничават.
    Кое е по-различно при реалното изнасилване (за теб, от твоя гледна точка)?

Че няма да е същия привлекателен човек като от мечтите ти?
    Че може да забременееш?
    Че може да те зарази с нещо?

Моля те, защото ми е интересно, да ми кажеш, кое те притеснява от реалното случване на мечтата ти?

Примерно аз си мечтая да се разхождам из Тибет, но реално не искам, защото ме е страх от върлуващите там болести. Тебе кое те спира?
    Може да ме убие след това.Това ми е първия проблем.Може да забременея.Може да хвана болест.Може да е някакъв грозен грозен ама да се стреснеш като го видиш.А във фантазиите ми определено не е болен и тн и не е грозен, не че е мега красив, но си представям някъв точно бандит ,здрав с много здрави ръце ...... няма да ти описвам ся фантазията ,но има разлика просто.

Колко хубаво би било, ако има някой друг над 16 17 години в този форум...

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от usmiv4o
    4e To uMa

4e To uMa
    Жалко, защото не си личи...

Град
    Hasselt
    4e To uMa
    Жалко, защото не си личи...
    Мм според мен пък да.Срешнах към 5-6 смисълени мнения в тази тема.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    usmiv4o, аз съм на 2 пъти по 17, но няма какво да напиша в тази тема.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По-полека с цитатите и офтопика!

По темата-подобни фантазии нямам, а намерение за това още по-малко. Съвсем не се смятам за девица и нямам нищо против да правя мноооого неща с половинката си (и тук има изключения, де), но без друг човек в леглото. А и не обичам и не ям ябълки. Гълтам...им ми харесва. Много даже.

Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Темата е тъпа.
    Не съм правила.
    И не искам.
    Тъпо е.
    И едно момче ми стига.
    Не съм нимфоманка.
    Не е тъпа. Темата е създадена с цел да опровергае становището, че всички момичета искат групов секс. Отделно може да се направи статистическа извадка какъв е % на склонните да го правят в Бг, поне сред юношите и младежите тук.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    оф стига се правете на морални ... не познавам едно момиче, което да не иска секс с поне 2-ма
    Искаш ли да се запознаем?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    И на мен не ми допада идеята няколко кретенчета да ме използват и да се гаврят с мен. Сексът е за двама. Във формата му с двама или повече мъже даже ме отвращава.
    Напълно съгласна съм с теб!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Темата е тъпа.
    Не съм правила.
    И не искам.
    Тъпо е.
    И едно момче ми стига.
    Не съм нимфоманка.
    Не е тъпа. Темата е създадена с цел да опровергае становището, че всички момичета искат групов секс. Отделно може да се направи статистическа извадка какъв е % на склонните да го правят в Бг, поне сред юношите и младежите тук.
    A ти от къде си сигурна, че пишат истината?Второто, което е кой е казал, че искате групов секс (като изключим тези 14 15 годишните с развинтеното им въображение и неяснота на кой свят се намират)?Явно си написала темата за да събереш някое друго коментарче.

Темата е тъпа.
    Не съм правила.
    И не искам.
    Тъпо е.
    И едно момче ми стига.
    Не съм нимфоманка.
    A ти от къде си сигурна, че пишат истината?Второто, което е кой е казал, че искате групов секс (като изключим тези 14 15 годишните с развинтеното им въображение и неяснота на кой свят се намират)?Явно си написала темата за да събереш някое друго коментарче.
    Всичко си пишат тука. Не се стесняват хич.
    Мъжко съм, за сведение. Пуснал съм темата по вече споменатите причини. Да, ще се радвам на повече и различни коментари.

Град
    Пловдив
    Мога да ти кажа, че точно защото е форум и никой не ги познава затова им е да лъжат. Искат да бъдат такива каквито не могат да бъдат в реалността.

П.П. Не говоря точно за тази тема, а по принцип.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Мога да ти кажа, че точно защото е форум и никой не ги познава затова им е да лъжат. Искат да бъдат такива каквито не могат да бъдат в реалността.

Много ясно, абсолютно съгласен съм.Точно в този раздел на форума "Секс" специално...Всеки е секс фурия, разбираш ли, а бас държа, че половината, ако ги видиш на живо, ще съжеляваш, че изобщо си ги виждал...

Много ясно, абсолютно съгласен съм.Точно в този раздел на форума "Секс" специално...Всеки е секс фурия, разбираш ли, а бас държа, че половината, ако ги видиш на живо, ще съжеляваш, че изобщо си ги виждал...

хахаха доста вярно, всички тук изграждат Идеалният АЗ образ, който обаче психологията е доказала, че много рядко съвпада с реалния

Цитирай Първоначално написано от maimunche1

хахаха доста вярно, всички тук изграждат Идеалният АЗ образ, който обаче психологията е доказала, че много рядко съвпада с реалния
    Tочно така захарче..

Хаха, казва някоя, че е духала на 12 човека и това не може да е в реалността? Или пък някоя пише, че е спала с най-добрия приятел на гаджето си и това не може?
    Ама Маки, моля те, друже! Това са лесни неща за изпълнение. Аз по-скоро се съмнявам, ако някоя каже, че е още девствена, а е на 18, а не, че е на 15 и си мисли за групов или не си мисли за групов.
    Има си степени на вероятност. А тука вероятността да си пишат каквото е, е висока, защото са анонимни и, защото не виждат смисъла да лъжат толкова. За другите форуми - може и да е така...

Цитирай Първоначално написано от maimunche1

И какво му е идеалното, което изграждат? Те тука повечето са за съвети и проблеми, т.е. дошли са за помощ, а не за самоутвърждаване.
    Някой пише, че не може да си забелва пениса, друг пише,че не може да еякулира, трета пише, че не знае как да говори с момчетата, а четвърта, че има бяло течение. И ТОВА Е "Идеалният АЗ-образ" ?

Нямахме предвид всички, които се включват във форума, естествено че има и хора, които се показват такива каквито.

Не че нещо ама само по темата и поста мога да позная човека.. Едва ли трезво мислещ човек ще пита момичтата дали преди анален секс си правят клизма или някакви такива извращения...или тия глупости за тройки, четворки, петици и нз си кво с бивши настоящи и тнт..Най-малкото тия тъпотии се пишат от хора които няма какво да правят и се чешат там където не ги сърби или им е трудно да излезнат от пубертета.Разбирам хората, които имат проблеми, нека ги споделят току виж може да помогнем (кой няма проблеми?) и да си бъдем взаимно полезни, ама да ме питат примерно "Колко пъти лъскаш" или нещо такова..Извинявай ти какво би си помислил за този човек?

BTW комплексари където викат че съм химия и крака не им е стъпвал в зала, да не ме занимават и изобщо да не ми искат скайп и прочие...

Град
    Sофiiя City xD
    нe че нещо, ама... ТЕЕNproblem...

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Не че нещо ама само по темата и поста мога да позная човека.. Едва ли трезво мислещ човек ще пита момичтата дали преди анален секс си правят клизма или някакви такива извращения...или тия глупости за тройки, четворки, петици и нз си кво с бивши настоящи и тнт..Най-малкото тия тъпотии се пишат от хора които няма какво да правят и се чешат там където не ги сърби или им е трудно да излезнат от пубертета.Разбирам хората, които имат проблеми, нека ги споделят току виж може да помогнем (кой няма проблеми?) и да си бъдем взаимно полезни, ама да ме питат примерно "Колко пъти лъскаш" или нещо такова..Извинявай ти какво би си помислил за този човек?

BTW комплексари където викат че съм химия и крака не им е стъпвал в зала, да не ме занимават и изобщо да не ми искат скайп и прочие...
    Скайп и аз не давам - нямам много време за лични разговори.
    Съгласен съм, че има и тъпанари (на всяка възраст ги има).
    Колкото до въпросите - ами виж във форумите за секс на големите и ще видиш, че се повтарят (макар и с малко по-висш стил)...Нагонът си е нагон.
    И хубавото на всички въпроси като "колко пъти" е, че може да се вадят заключения. Аз обичам науката антропология , вкл. и сексологията, с психологията и, да ти призная, много са ми полезни, и съм им благодарен, че си казват.

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Не че нещо teenPROBLEM, а и забравих да те питам за най-големия ПРОБЛЕМ "правиш ли си клизма преди анален секс?" - нека не се абстрахирам от ерудиралите в този форум... : )

Ами да де. Тийновете имат проблеми и им трябват големи каки и батковци да им ги оправят. Иначе трудно. Все едно във форум за болни да има само болни и нито един лекар. Не, че нещо, ама навсякъде си има нужда и от големи, порастнали хора...

Не че нещо teenPROBLEM, а и забравих да те питам за най-големия ПРОБЛЕМ "правиш ли си клизма преди анален секс?" - нека не се абстрахирам от ерудиралите в този форум... : )
    Ами и тоя въпрос има смисъл. Хората правеши анален прихващат повече болести и една от причините е, че точно фекалиите преминават в кръвта им, чрез микрокръвоизливи по време на лашкането отзад. Така че, ако погледнеш по-медицински, въпросът си е резонен.
    И статистически, по отговорите, може да ти даде представа за хигиената на младата българка...
    Ехххххххххххххххххххххххх хххх, казал го е един учен :
    Ако в една гора вървят биолог и обикновен човек, обикновеният ще види само гъби и дървета, а биологът МНОГО ВИДОВЕ ГЪБИ, ДЪРВЕТА и пр.
    Просто не можеш да извличаш инфото от привидно-тъпите въпроси. Работата е в това, че формално са тъпи, но съдържателно са наситени с информация, която може да се черпи с пълни шепи. Повече не мога да ти кажа по темата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си