- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мечтаете ли няколко момчета "да ви разкажат играта"
Може да ме убие след това.Това ми е първия проблем.Може да забременея.Може да хвана болест.Може да е някакъв грозен грозен ама да се стреснеш като го видиш.А във фантазиите ми определено не е болен и тн и не е грозен, не че е мега красив, но си представям някъв точно бандит ,здрав с много здрави ръце ...... няма да ти описвам ся фантазията ,но има разлика просто.Първоначално написано от gir
Колко хубаво би било, ако има някой друг над 16 17 години в този форум...![]()
4e To uMaПървоначално написано от usmiv4o
Мм според мен пък да.Срешнах към 5-6 смисълени мнения в тази тема.Първоначално написано от usmiv4o
usmiv4o, аз съм на 2 пъти по 17, но няма какво да напиша в тази тема.
По-полека с цитатите и офтопика!
По темата-подобни фантазии нямам, а намерение за това още по-малко. Съвсем не се смятам за девица и нямам нищо против да правя мноооого неща с половинката си (и тук има изключения, де), но без друг човек в леглото. А и не обичам и не ям ябълки. Гълтам...им ми харесва. Много даже.
Не е тъпа. Темата е създадена с цел да опровергае становището, че всички момичета искат групов секс. Отделно може да се направи статистическа извадка какъв е % на склонните да го правят в Бг, поне сред юношите и младежите тук.Първоначално написано от Jessie
Good luck, Bad luck, Luck...
Искаш ли да се запознаем?Първоначално написано от Macallan
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Напълно съгласна съм с теб!Първоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
A ти от къде си сигурна, че пишат истината?Второто, което е кой е казал, че искате групов секс (като изключим тези 14 15 годишните с развинтеното им въображение и неяснота на кой свят се намират)?Явно си написала темата за да събереш някое друго коментарче.Първоначално написано от gir
![]()
Всичко си пишат тука. Не се стесняват хич.Първоначално написано от usmiv4o
Мъжко съм, за сведение. Пуснал съм темата по вече споменатите причини. Да, ще се радвам на повече и различни коментари.
Мога да ти кажа, че точно защото е форум и никой не ги познава затова им е да лъжат. Искат да бъдат такива каквито не могат да бъдат в реалността.
П.П. Не говоря точно за тази тема, а по принцип.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Много ясно, абсолютно съгласен съм.Точно в този раздел на форума "Секс" специално...Всеки е секс фурия, разбираш ли, а бас държа, че половината, ако ги видиш на живо, ще съжеляваш, че изобщо си ги виждал...Първоначално написано от Macallan
![]()
Първоначално написано от usmiv4o
хахаха доста вярно, всички тук изграждат Идеалният АЗ образ, който обаче психологията е доказала, че много рядко съвпада с реалния![]()
Хаха, казва някоя, че е духала на 12 човека и това не може да е в реалността? Или пък някоя пише, че е спала с най-добрия приятел на гаджето си и това не може?Първоначално написано от Macallan
Ама Маки, моля те, друже! Това са лесни неща за изпълнение. Аз по-скоро се съмнявам, ако някоя каже, че е още девствена, а е на 18, а не, че е на 15 и си мисли за групов или не си мисли за групов.
Има си степени на вероятност. А тука вероятността да си пишат каквото е, е висока, защото са анонимни и, защото не виждат смисъла да лъжат толкова. За другите форуми - може и да е така...
И какво му е идеалното, което изграждат? Те тука повечето са за съвети и проблеми, т.е. дошли са за помощ, а не за самоутвърждаване.Първоначално написано от maimunche1
Някой пише, че не може да си забелва пениса, друг пише,че не може да еякулира, трета пише, че не знае как да говори с момчетата, а четвърта, че има бяло течение. И ТОВА Е "Идеалният АЗ-образ" ?![]()
Нямахме предвид всички, които се включват във форума, естествено че има и хора, които се показват такива каквито.
Не че нещо ама само по темата и поста мога да позная човека.. Едва ли трезво мислещ човек ще пита момичтата дали преди анален секс си правят клизма или някакви такива извращения...или тия глупости за тройки, четворки, петици и нз си кво с бивши настоящи и тнт..Най-малкото тия тъпотии се пишат от хора които няма какво да правят и се чешат там където не ги сърби или им е трудно да излезнат от пубертета.Разбирам хората, които имат проблеми, нека ги споделят току виж може да помогнем (кой няма проблеми?) и да си бъдем взаимно полезни, ама да ме питат примерно "Колко пъти лъскаш" или нещо такова..Извинявай ти какво би си помислил за този човек?
BTW комплексари където викат че съм химия и крака не им е стъпвал в зала, да не ме занимават и изобщо да не ми искат скайп и прочие...![]()
Скайп и аз не давам - нямам много време за лични разговори.Първоначално написано от usmiv4o
Съгласен съм, че има и тъпанари (на всяка възраст ги има).
Колкото до въпросите - ами виж във форумите за секс на големите и ще видиш, че се повтарят (макар и с малко по-висш стил)...Нагонът си е нагон.
И хубавото на всички въпроси като "колко пъти" е, че може да се вадят заключения. Аз обичам науката антропология , вкл. и сексологията, с психологията и, да ти призная, много са ми полезни, и съм им благодарен, че си казват.
Не че нещо teenPROBLEM, а и забравих да те питам за най-големия ПРОБЛЕМ "правиш ли си клизма преди анален секс?" - нека не се абстрахирам от ерудиралите в този форум... : )Първоначално написано от ef4etyYy
Ами да де. Тийновете имат проблеми и им трябват големи каки и батковци да им ги оправят. Иначе трудно. Все едно във форум за болни да има само болни и нито един лекар. Не, че нещо, ама навсякъде си има нужда и от големи, порастнали хора...Първоначално написано от ef4etyYy
Ами и тоя въпрос има смисъл. Хората правеши анален прихващат повече болести и една от причините е, че точно фекалиите преминават в кръвта им, чрез микрокръвоизливи по време на лашкането отзад. Така че, ако погледнеш по-медицински, въпросът си е резонен.Първоначално написано от usmiv4o
И статистически, по отговорите, може да ти даде представа за хигиената на младата българка...
Ехххххххххххххххххххххххх хххх, казал го е един учен :
Ако в една гора вървят биолог и обикновен човек, обикновеният ще види само гъби и дървета, а биологът МНОГО ВИДОВЕ ГЪБИ, ДЪРВЕТА и пр.
Просто не можеш да извличаш инфото от привидно-тъпите въпроси. Работата е в това, че формално са тъпи, но съдържателно са наситени с информация, която може да се черпи с пълни шепи. Повече не мога да ти кажа по темата...