.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 138
    Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от usmiv4o
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Колко хубаво би било, ако има някой друг над 16 17 години в този форум...
    нe че нещо, ама... ТЕЕNproblem...
    Не че нещо teenPROBLEM, а и забравих да те питам за най-големия ПРОБЛЕМ "правиш ли си клизма преди анален секс?" - нека не се абстрахирам от ерудиралите в този форум... : )
    е да де, няма проблем, тфа е тъпото...

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Голям фен
    максимум 2ма, но предпочитам да остане само във въображението ми

Фен Аватара на youloveme
    Град
    На алеята за бягане в морската :)
    Не че нещо ама само по темата и поста мога да позная човека.. Едва ли трезво мислещ човек ще пита момичтата дали преди анален секс си правят клизма или някакви такива извращения...или тия глупости за тройки, четворки, петици и нз си кво с бивши настоящи и тнт..Най-малкото тия тъпотии се пишат от хора които няма какво да правят и се чешат там където не ги сърби или им е трудно да излезнат от пубертета.Разбирам хората, които имат проблеми, нека ги споделят току виж може да помогнем (кой няма проблеми?) и да си бъдем взаимно полезни, ама да ме питат примерно "Колко пъти лъскаш" или нещо такова..Извинявай ти какво би си помислил за този човек?

BTW комплексари където викат че съм химия и крака не им е стъпвал в зала, да не ме занимават и изобщо да не ми искат скайп и прочие...
    Те не знаят какво е да тренираш по залите.Само могат да кажат това защото завиждат и то много яко.Със здраве батка
    Vin diesel RULZZZZ

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    не ми харесват тея групови изпълнения
    какво остава да са ми мечта....
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не ми е мечта...
    Но засега само на тройка съм навита
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от youloveme
    Не че нещо ама само по темата и поста мога да позная човека.. Едва ли трезво мислещ човек ще пита момичтата дали преди анален секс си правят клизма или някакви такива извращения...или тия глупости за тройки, четворки, петици и нз си кво с бивши настоящи и тнт..Най-малкото тия тъпотии се пишат от хора които няма какво да правят и се чешат там където не ги сърби или им е трудно да излезнат от пубертета.Разбирам хората, които имат проблеми, нека ги споделят току виж може да помогнем (кой няма проблеми?) и да си бъдем взаимно полезни, ама да ме питат примерно "Колко пъти лъскаш" или нещо такова..Извинявай ти какво би си помислил за този човек?

BTW комплексари където викат че съм химия и крака не им е стъпвал в зала, да не ме занимават и изобщо да не ми искат скайп и прочие...
    Те не знаят какво е да тренираш по залите.Само могат да кажат това защото завиждат и то много яко.Със здраве батка
    Хах, мерси.

...BTW комплексари където викат че съм химия и крака не им е стъпвал в зала, да не ме занимават и изобщо да не ми искат скайп и прочие...
    Приятелю, не съм вярвал, че ще се регистрирам в този форум някога (понякога влизам да се посмея), но специално заради тебе го направих.

Абе, извинявай, ама верно ли си мислиш, че ще излъжеш човек с приличен стаж в залата, че не си химик? Не всички сме расли в саксии. Някои сме стъпвали в зала, взимали сме забранени медикаменти... Недей се прави на света калинка. Знаеме нещата как стоят.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от D1esel
    Вижте сега, ясни сте ми. Бил съм със достатъчно момичета и ми е напълно ясно какво подсъзнание имате
    И какво...айде разясни ни...

По темата:само мога да кажа...че повече от тройка няма шанс .....идеята нещо не ми харесва авторе....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Вижте сега, ясни сте ми. Бил съм със достатъчно момичета и ми е напълно ясно какво подсъзнание имате
    И какво...айде разясни ни...

По темата:само мога да кажа...че повече от тройка няма шанс .....идеята нещо не ми харесва авторе....
    От автора: Идеята ми беше продиктувана от Дизел, който смята, че всички момичета си падат по тройки или си мечтаят тайничко за такива. А аз съм печен антрополог и сексолог, та пуснах темата, за да се види, че ПОВЕЧЕТО не си падат по това. Даже големи и МНОГО ГОЛЕМИ КУРВИ, които искат с по много мъже го правят с тях ЕДИН ПО ЕДИН, а не групово.
    Good luck, Bad luck, Luck...

оф всички много знаете (особено като поставяте всички в общия куп) ..

Нито искам, нито съм си мечтала .. отврат!!

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    оф всички много знаете (особено като поставяте всички в общия куп) ..

Нито искам, нито съм си мечтала .. отврат!!
    И аз все това им казвам, да не унифицират (уеднаквяват) всички момичета.

Eстествено,4е искам...Бих пробвала след време.

D1esel е напълн0 прав.. а т0ва че не си признаваме е друг въпр0с..
    ElinoOor

Цитирай Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
    Не става така. То по тая логика може да се каже, че "Всички момичета обичат да пият кръв и са вампирки." И после катосе види, че повечето не си падат по това, някой да рече:

"Абе ние сме си вампирки, ама не си признаваме!"

Така не се доказват нещата.

Мега фен Аватара на D1esel
    Ето едно искрено и честно момиче

Цитирай Първоначално написано от youloveme
    Не мечтая си няколко момичета да ми разкажат играта
    Е докато оправяш едната, другата да речем ще ти лиже г*за, а третата какво ще прави?
    Wazaaaaap niggas?!
    c0ci

Ето едно искрено и честно момиче
    Искрено е, честно е, но и доста прави една психологическа грешка -
    ПРОЕКЦИЯ. Т.е. ,когато човек си проектира собствените качества, идеи, мисли върху другите.
    Примерно малкото дете си мисли, че ако то не харесва лимони, значи всички хора по света не ги харесват. Или пък, че ако него го боли, значи, че и дърветата ги боли...
    Така че, по-леко с обобщенията.

не съм правила, но бих искала да опитам
    FUCK-тически не ме интересувате..

Супер фен Аватара на djipsito
    По-скоро си представям тройка с още едно момиче. Тва двама мъже да ме... някак си не ми стиска , следователно не си представям, еле пък да си мечтая... ЗА СЕГА не бих пробвала с двама или повече от двама, ама знам ли пък какво ще ми щукне след някоя друга година.. така че, гледам да не се заричам ;д

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    По-скоро си представям тройка с още едно момиче. Тва двама мъже да ме... някак си не ми стиска , следователно не си представям, еле пък да си мечтая... ЗА СЕГА не бих пробвала с двама или повече от двама, ама знам ли пък какво ще ми щукне след някоя друга година.. така че, гледам да не се заричам ;д
    Това е умно-казано. Даваш си сметка, че човек се променя и не се знае до къде и какво точно може да стигнат промените...

Тва пък никога не съм си го мечтала.
    Сексът е за човека до мен. Искам да се "отдам" изцяло на него.

Голям фен Аватара на Callisto
    Не искам да правя, не смятам да правя...друг е въпросът, че вечно си го представям вечер, преди да заспя.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Вижда ми се страшно унизително. Казвам си истината - не съм си мечтала за няколко мъже наведнъж.Мислила съм си за тройка с жена, но повече от един мъж не искам. Даже ми се вижда гадна идеята ^
    Ако други не си признават, то , ето , аз признах ^.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nikity9926
    Темата не ми харесва много Не искам, не съм праавила, няма да правя.

+1
    Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.

Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от gir
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Това е умно-казано. Даваш си сметка, че човек се променя и не се знае до къде и какво точно може да стигнат промените...
    Най-често си давам сметка като чета мненията на Хилари (вече ReachlessGirl, де)...докато не почнах да правя секс, разсъждавах точно като нея и знам, че не съм единствената.. Ясно е как мисленето се променя.. имаше неща, които преди даже през ум не са ми минавали (примерно, мислех, че само курвите правят свирки.. , също ми се е случвало да давам категорични отговори за разни работи, а след време почнах да ги правя...) така като се замисля над всичко, сама се питам, какво стана, нали нямаше... ама в крайна сметка, като ми се иска и е нещо, което е прието за нормално и мн хора го практикуват, защо не ? Не виждам смисъл в тва някоя да се прави на моралистка и нз що някои хора смятат, че повечето момичета се правят.. или си, или не си, то насила хубост не става...пък и в крайна сметка рано или късно си проличава кой какъв е..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си