- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мечтаете ли няколко момчета "да ви разкажат играта"
Те не знаят какво е да тренираш по залите.Само могат да кажат това защото завиждат и то много яко.Със здраве баткаПървоначално написано от usmiv4o
![]()
Vin diesel RULZZZZ
не ми харесват тея групови изпълнения
какво остава да са ми мечта....
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Не ми е мечта...
Но засега само на тройка съм навита![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Приятелю, не съм вярвал, че ще се регистрирам в този форум някога (понякога влизам да се посмея), но специално заради тебе го направих.Първоначално написано от usmiv4o
Абе, извинявай, ама верно ли си мислиш, че ще излъжеш човек с приличен стаж в залата, че не си химик? Не всички сме расли в саксии. Някои сме стъпвали в зала, взимали сме забранени медикаменти... Недей се прави на света калинка. Знаеме нещата как стоят.
И какво...айде разясни ни...Първоначално написано от D1esel
По темата:само мога да кажа...че повече от тройка няма шанс .....идеята нещо не ми харесва авторе....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
От автора: Идеята ми беше продиктувана от Дизел, който смята, че всички момичета си падат по тройки или си мечтаят тайничко за такива. А аз съм печен антрополог и сексолог, та пуснах темата, за да се види, че ПОВЕЧЕТО не си падат по това. Даже големи и МНОГО ГОЛЕМИ КУРВИ, които искат с по много мъже го правят с тях ЕДИН ПО ЕДИН, а не групово.Първоначално написано от A_Loving_Girl
Good luck, Bad luck, Luck...
оф всички много знаете (особено като поставяте всички в общия куп) ..![]()
![]()
Нито искам, нито съм си мечтала .. отврат!!![]()
И аз все това им казвам, да не унифицират (уеднаквяват) всички момичета.Първоначално написано от ReachlessGirl
Eстествено,4е искам...Бих пробвала след време.
Не става така. То по тая логика може да се каже, че "Всички момичета обичат да пият кръв и са вампирки." И после катосе види, че повечето не си падат по това, някой да рече:Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
"Абе ние сме си вампирки, ама не си признаваме!"
Така не се доказват нещата.
Ето едно искрено и честно момичеПървоначално написано от XiPiXoPiGiRL
![]()
Първоначално написано от D1esel
![]()
![]()
![]()
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Искрено е, честно е, но и доста прави една психологическа грешка -Първоначално написано от D1esel
ПРОЕКЦИЯ. Т.е. ,когато човек си проектира собствените качества, идеи, мисли върху другите.
Примерно малкото дете си мисли, че ако то не харесва лимони, значи всички хора по света не ги харесват. Или пък, че ако него го боли, значи, че и дърветата ги боли...
Така че, по-леко с обобщенията.
не съм правила, но бих искала да опитам
FUCK-тически не ме интересувате..
По-скоро си представям тройка с още едно момиче. Тва двама мъже да ме... някак си не ми стиска, следователно не си представям, еле пък да си мечтая... ЗА СЕГА не бих пробвала с двама или повече от двама, ама знам ли пък какво ще ми щукне след някоя друга година.. така че, гледам да не се заричам ;д
Това е умно-казано. Даваш си сметка, че човек се променя и не се знае до къде и какво точно може да стигнат промените...Първоначално написано от djipsito
Тва пък никога не съм си го мечтала.
Сексът е за човека до мен. Искам да се "отдам" изцяло на него.![]()
Вижда ми се страшно унизително. Казвам си истината - не съм си мечтала за няколко мъже наведнъж.Мислила съм си за тройка с жена, но повече от един мъж не искам. Даже ми се вижда гадна идеята ^Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
Ако други не си признават, то , ето , аз признах ^.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Първоначално написано от nikity9926
+1
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
Най-често си давам сметка като чета мненията на Хилари (вече ReachlessGirl, де)...докато не почнах да правя секс, разсъждавах точно като нея и знам, че не съм единствената.. Ясно е как мисленето се променя.. имаше неща, които преди даже през ум не са ми минавали (примерно, мислех, че само курвите правят свирки..Първоначално написано от gir
, също ми се е случвало да давам категорични отговори за разни работи, а след време почнах да ги правя...) така като се замисля над всичко, сама се питам, какво стана, нали нямаше... ама в крайна сметка, като ми се иска и е нещо, което е прието за нормално и мн хора го практикуват, защо не ? Не виждам смисъл в тва някоя да се прави на моралистка и нз що някои хора смятат, че повечето момичета се правят.. или си, или не си, то насила хубост не става...пък и в крайна сметка рано или късно си проличава кой какъв е..