- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мечтаете ли няколко момчета "да ви разкажат играта"
Колко момчета например?Първоначално написано от gir
![]()
Fashion and Styling
Не мисля ... айде тройка е окей например, но на мен ми допада повече варианта 2 момичета 1 момчеИначе кой знае, може би жените като станат на 30 ги удря здраво хормона и тогава може и такива желания да имат
![]()
аз не съм,но искамискам от всичко да опитам,а какво остава за това ДВОЙНО удоволствие
![]()
~девойче съм~
Такаааа,прочетох само първите 4 страници,останалите после,че ме боли главата.Но моето становище е:
1.Да,фантзирала съм си.
2.Не,не бих го направила.
И сега ще обясня защо:
Хубаво,фантазирам си,че правя секс с,да речем,3 момчета.Окей,много хубаво,много възбуждащо и тн.Обачееее,в действителност не бих направила подобно нещо.Първо,имам си приятел,идеята да съм с 3ма различни от него не ми харесва,а още по-малко той да е един от тях.Дори и да нямах приятел,пак не бих.За да спя с някого трябва да му имам доверие,а не познавам хора,които биха се съгласили на нещо подобно.Още повече,че фантазия и реално желание не е едно и също.Ако нямахме разум,окей,тогава да,щяхме всяко желание да си го изпълняваме,просто защото много ни се иска.А ако се замислим,ще открием,че това дори и не е кой знае какво желание.Както си мастурбираш,представяш си го и толкоз,после ти минава.Сигурно има и жени,които си мислят за това не само докато мастурбират,но не всички са така.
Едит:Тук работата отива на 'аз ще кажа,че сестра ти е курва,пък ти докажи,че нямаш сестра.'
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
..
Първоначално написано от travmiriaN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А по темата-минавало ми е през ума,имала съм и такива възможности ,но не бих го направила с повече от 2ма.
ZaicheNaXeroin
Първоначално написано от DevilWish
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
miminko.