.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 138 от общо 138

Град
    Пловдив

Re: Мечтаете ли няколко момчета "да ви разкажат играта&

Цитирай Първоначално написано от gir
    Мечтаете ли няколко момчета да ви разкажат играта едновременно?

Дизелът казва, че всички жени си мечтаят за групов с няколко мъже.
    Вие, момичета, на какво мнение сте? Правили ли сте групов? Мечтали ли сте за това? Харесва ли ви?
    Колко момчета например?
    Fashion and Styling

Не мисля ... айде тройка е окей например, но на мен ми допада повече варианта 2 момичета 1 момче Иначе кой знае, може би жените като станат на 30 ги удря здраво хормона и тогава може и такива желания да имат

Цитирай Първоначално написано от Wikzinka
    Аз бих пробвала и не ме е срам да си го призная ..... Напълно съм съгласна , че всеки е различен и всеки харесва различни неща Според мен момичетата са отговорили честно в темата и не виждам причина да лъжат Както сами видяхте на едни им харесва , на други не и затова не може да сложите всички под общ знаменател
    +1

аз не съм,но искам искам от всичко да опитам,а какво остава за това ДВОЙНО удоволствие
    ~девойче съм~

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Такаааа,прочетох само първите 4 страници,останалите после,че ме боли главата.Но моето становище е:
    1.Да,фантзирала съм си.
    2.Не,не бих го направила.

И сега ще обясня защо:
    Хубаво,фантазирам си,че правя секс с,да речем,3 момчета.Окей,много хубаво,много възбуждащо и тн.Обачееее,в действителност не бих направила подобно нещо.Първо,имам си приятел,идеята да съм с 3ма различни от него не ми харесва,а още по-малко той да е един от тях.Дори и да нямах приятел,пак не бих.За да спя с някого трябва да му имам доверие,а не познавам хора,които биха се съгласили на нещо подобно.Още повече,че фантазия и реално желание не е едно и също.Ако нямахме разум,окей,тогава да,щяхме всяко желание да си го изпълняваме,просто защото много ни се иска.А ако се замислим,ще открием,че това дори и не е кой знае какво желание.Както си мастурбираш,представяш си го и толкоз,после ти минава.Сигурно има и жени,които си мислят за това не само докато мастурбират,но не всички са така.

Едит:Тук работата отива на 'аз ще кажа,че сестра ти е курва,пък ти докажи,че нямаш сестра.'
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Цитирай Първоначално написано от travmiriaN
    Лапай - Не искам
    Лапай - Не мога
    Лапай - Мирише
    ЛАПАЙ - Добре

А по темата-минавало ми е през ума,имала съм и такива възможности , но не бих го направила с повече от 2ма.
    ZaicheNaXeroin

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    НЕ съм го правила, НЕ бих го направила, но като фантазия го имам от фантазия не се забременява дето се вика
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
    miminko.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си