- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Оцени аватара на другия
3![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
6+
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
6
Все чакам случай да коментирам това дупе-много е добро![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
4.5![]()
3.25
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
0![]()
2
Търсиш си занимание? Имаш малко свободно време? Ела и стани част от българското общество в най-добрата социална игра, която е подобие на реалния живот. http://www.erepublik.com/en/referrer/g0sh370
5/6
Една от любимите ми групи![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
2![]()
Кефи ме , ребел мацки.
5чка, но ако ми каже кво значи символа ще е Сестсика.
3
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Това е Келтски кръстПървоначално написано от dirtyyy
![]()
![]()
По темата-2![]()
5
3
5 ж
I love you
you beautiful
our hearts become one
and we would love
is to end world ...![]()
![]()
6![]()
4.5