- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МРАЗЯТ МЕ ЗАЩОТО СЪМ ХУБАВА :X ;((
Защо момичетата ме мразят? На никого нищо не съм направила..всички ми говорят зад гърба как ги дразня с характера си и съм надута .. не съм надута просто се обличам добре гримирам се и наистина хубаво момиче съм но не се надувам не гледам никого от високо даже напротив и не избирам приятелите си по външния им вид.. имам чувството че е само защото съм красива не казвам на никого колко съм яка и т.н. не се надувам и съм много позитивна омръзна ми всички да ме мразят може би защото съм нещо повече от тях с всички се държа мило но все ме гледат на криво..
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
Еми мисля, че само трябва да се радваш. Хубаво е, че не се променяш, заради мнението на другите. Просто игнор и това е. Да си останат такива завистливи.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
О, не, въобще не. Нищо, че се съдра да изтъкваш колко си красива, колко си позитивна, как те мразят, защото си хубава и си по-добра от тях. За това те мразят. Седни си на гъза и се осъзнай. Сама си отговаряш на въпроса.Първоначално написано от ThePrettyReckless
Абе, слънце, от поста ти наистина ми се виждаш леко надута - на 5 места споменаваш колко си хубава. Не споря, може наистина да си хубава, но се замисли дали проблемът не е в теб.
Също така се случва често някои хора да мразят други хора, които са повече от тях - по-хубави, постигнали повече в живота и т.н. - това е нормално и се случва а всекиго рано или късно. Никито го е казала преди мен - игнор и това е.
Lexynnka
може би си самовлюбена и заради това хората около теб избягват да общуват с теб...
"не съм надута просто се обличам добре гримирам се и наистина хубаво момиче"
не си го казвай само изчакай някой да ти каже тези признания![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Добра самооценка имаш,но въпроса не е в това.Промени си начина на изразяване на това твое ''его'',ти може да си най-хубавата,но скромността е най-красивото нещо на тази Вселена.От друга страна и тяхната завист им е в повечко,и не само,лицемерието им е под всяка критика,но никой не е идеален - нали така?
Утре ти ще си на дъното и ще ме търсиш,но ще е късно,пожелавам ти го искрено и нека тъпкано да ти се връща.
Всичко се връща!
++ 1 ДаПървоначално написано от Shadowsogirl
btw ми как няма да те мразят ако си такава, каквото впечатление правиш ..Според мен си адски самовлюбена .. Бaхти в 3 изречения спомена 8 пъти колко си хубава
Защо момичетата ме мразят? На никого нищо не съм направила..всички ми говорят зад гърба как ги дразня с характера си и съм надута .. не съм надута просто се обличам добре гримирам се и наистина хубаво момиче съм но не се надувам не гледам никого от високо даже напротив и не избирам приятелите си по външния им вид.. имам чувството че е само защото съм красива не казвам на никого колко съм яка и т.н. не се надувам и съм много позитивна омръзна ми всички да ме мразят може би защото съм нещо повече от тях с всички се държа мило но все ме гледат на криво..
![]()
![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Може наистина да си супер хубава,обаче намали леко егото![]()
какво сте почнали да я нападате, какво лошо има в това че се има за хубава? в поста й не видях такова самочуствие без покритие, тя казва че се държи мило с хората, но те явно завиждат.
към авторката;Много е хубаво, че се харесваш такава каквато си, но не прекалявай.Хората повече се дразнят от прекаленото самочуствие, от колкото от това че си хубава.Но на мен ми намирисва на завист.Ако си имаш приятелки които държат на теб, заради самата себе си, значи нямаш проблеми.Пробвала си да си мила с тях - получаваш злоба. Еми шанс- да си гледат работата![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ами аз само като ти прочетох темата и си изградих негативно впечатление за теб..пък какво очакваш от хората които са постоянно с теб ?! Поне на 5 места изтъкна колко си хубава , красива и не знам ква си. Хубаво е да имаш самочувствие ама все пак да е с някакво покритие.
peace![]()
Обещанието е учтива форма на отказване.
и защо ???????? Щот се имаш за мис свят....нещо повече от тях
не казвам на никого колко съм яка и т.н.оо да ама на никого
![]()
![]()
Виж сега...Не искам да те упреквам или пък ни най-малко да ти държа сметка за това какво си написала. И на мне ми се е случвало дори от най-близката ми приятелка да почуствам завист срещу мен. Аз съм чувствителен човек и когато знам ,че на някого не съм приятна и ме обзема едно чувство , все едно съм длъжна на някого. Опитвам се да съм добра със всички но понякога има и такива хора, с които просто не намирам общ език Ти, мила , по-добре не се изтъквай много и намали горделивостта.Важното е да си останеш с позитивизма и да правиш това , което на теб ти харесва, а не да си изкуствена само защото искаш да бъдеш уважавана от всички.![]()
дай един пик да видим колко си хубава, па после ше видим къ ти е характера...
Тя може да казва много неща,но това не значи,че са истинаПървоначално написано от ecstazy
Проблема може да не е в това,че си красива,а в държанието ти !
Хората не мразят хубостта, напротив. Ако си готина всички ще те уважават, харесват и ще се опитват да ти подръжават. От поста ти лъха на доволна доза самовлбеност. Реално ако образът ти е точно такъв в релания живот, какъвто го писваш и тук, вероятно има има причина да те смятат за надута. Ограничи познанствата си до по-тесен кръг или си намери групичка на "красавите и надарени" , към която да се присъединиш, за да си сред себеподобни, които не би следвало да те съдят по външния ти вид пък да видим... Ако отношението на "необикновените момичета" спрямо теб е същото каквото и сред "обикновените момичета", тогава ще си правиш изводи дали е от теб или от останалите...
Авторке - защо си изостави темата ?! .. Народа иска снимка![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Хаха хора съжалявам че съм написала толкова пъти че съм хубава но тогава бях толкова нервна че не знаех какво пиша. Не съм толкова самовлюбена. Не съдя хората по външния им вид. Държа се дружелюбно с всички. В класа ми няма много хора които се гримират и за това предполагам ме мислят за надута или кифла. Спомням си че имаше едни момичета и тези от моя клас веднага ги набедиха за кифли казаха колко са прости и тъпи как са много зле колко са тъпи и всичко това без да имат шанс да се опознаят с тях. В действителност момичетата са напълно свястни. И тези от класа ми казват колко ги мразят но се опитват и да им подражават. Не знам много е объркано. Но абсолютно ми омръзна вече. Тези хора в действителност не са си направили труда да ме опознаят малко и да видят какъв характер съм но ежедневно чувам какви неща се говорят зад гърба ми.
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
ами ясно.. повърхностни завистливки.. апфф я тегли една майна. Изобщо не си заслужава да се нервиш за тези. Гледай си живота, забавлявай се с приятелите и не обръщай внимание за слуховете. Слуховете потвърждават колко ти завиждат и за това искат да ти развалят репутацията чрез тях. Ти и твоите приятели знаете, че тези слухове са абсолютни глупости тъй че![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Щом мислиш,че тяхната преценка е грешна и не ти е приятно да те обсъждат и т.н. говори с тях.Кажи им какво мислиш и че не са прави,но не прекалявай с мъдрите си мисли.Друг вариант е да не им обръщаш внимание.Не всеки може да си намери място в класа,което е гадно,но се случва.Потърси си приятелки от другите класове и си бъди с тях.В час просто мисли за учене...пък в междучасията отиди при приятелките ти от другите класове.Знам колко е дразнещо да ти говорят зад гърба и всичко,но когато се нервирам заради тях това пречи само и единствено на мен и моето здраве.За това просто продължи с вдигната глава и толкова.
Първоначално написано от WaterLilly