.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 108
    Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Цитирай Първоначално написано от tainaTaa
    А какъв беше смисъла изобщо да я искате тая снимка ? Нищо нямаше да промените, нито да и помогнете...
    НЕ .. просто на мен лично ми е любопитно щом казва, че е наистина толкова красива, да видя как изглежда ..
    WTF ?!? На кое да и завиждаме, като дори не знаем как изглежда, или пък че няма приятели или на кое въобщее ?!
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Я се успокойте малко. И да е красива и да не е красива пак ще й кажете, че не става и, че проблемът е в нея. Само чакате да пусне снимка и ще почнете да обяснявате как не е нищо особено и т.н. След като приятелките й говорят зад гърба й, защо не си намери нови тогава?! Не е лесно, но по-добре сам отколкото с лоша компания. Пък и то не зависи само от външния вид, а и от характера. Авторката е написала 2 поста с по 5 реда и вие сте тръгнали да я преценявате?! Почнахте да се повтаряте с реплики от сорта ''Много си самовлюбена/надута,", "Голямо ти е самочувствието/Понижи си самочувствието." Половината от вас( да не кажа всички дето сте писали) са цифнали и вързали ама иначе тръгват да грачат. Айде, хубава работа ама българска.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Sunrisee но тя около 10 пъти писа "колко съм хубава,мразят ме - защото съм нещо повече от тях" и др..Точно пък това показва,че е надута,със високо самочувствие и именно това отблъсква хората..
    А и щом е толкова хубава,защо не пусне снимка..И няма начин да завиждаме на някого,без дори да сме го виждали..Ставате банални с това:
    "И какво й завиждате,много сте комплексирани и т.н." ..Добре,тя да пусни и ние ще приемем,че сме комплексирани
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Достатъчно ми беше да видя:
    заглавието на темата и емоутиконките след него
    НИКА ТИ
    и най-вече съдържанието на темата
    за да ми се доповръща, тъй като индивиди като теб срещам всеки ден
    Твоята цел е била очеизвадно:
    да уведомиш всички за неземната си красота
    да намериш себеподобна и да поуплюете останалите момичета
    да покажеш дебелочието и лицемерието си

и моля затапете ме като покажете ваша свелост , за да онемея!
    (#) ...thats a cookie...

За красива не знам дали си, но скромността ти не може да се oспори. ^^

Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Sunrisee но тя около 10 пъти писа "колко съм хубава,мразят ме - защото съм нещо повече от тях" и др..Точно пък това показва,че е надута,със високо самочувствие и именно това отблъсква хората..
    А и щом е толкова хубава,защо не пусне снимка..И няма начин да завиждаме на някого,без дори да сме го виждали..Ставате банални с това:
    "И какво й завиждате,много сте комплексирани и т.н." ..Добре,тя да пусни и ние ще приемем,че сме комплексирани
    Да де, ама какво се занимавате да се обяснявате? Казали са го веднъж - има ли смисъл пак да го повтарят? 0тносно снимката - малшанс да пусне. А това за завистта си е пълна глупост.

Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп
    тва всеки път като го видя и ми става мн смешно
    Бях пияна, когато си написах ника.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    не те мразят, защото си красива, а защото си с високо самочувствие. :P

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Абе к`во още се занимавате с това комплексирано моме? Да върви да копа на бустана и така
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Вкъщи
    А ти за К'ВА се имаш?! Само като гледам първата страница от мненията ти и ми се реве. Иди да разправяш някъде другаде кой е тъп и къде да копа.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Не се притеснявай и мене така ме мразеха, но ги игнорирах

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    мри ма... Тцтц.. Ебати комплексарката... я върви на бустаня да копаш домати и не ми се обяснявай колко си красива.. Сигурно приличаш на мумия.. айдее..
    божеее колко сте зле.не е истина просто .момичето иска съвет а всички почвате да се заяждате....
    Американски форум: Питаш и ти отговарят
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп Smile
    аз съм съгласна

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Sunrisee
    А ти за К'ВА се имаш?! Само като гледам първата страница от мненията ти и ми се реве. Иди да разправяш някъде другаде кой е тъп и къде да копа.
    А ти пък за каква се имаш,че да определяш нея?? И на мен ми се ''дорева'' като ти видях мнението,но нищо не съм казала. Научете се да приемате мнението на другите )
    След като авторката е пуснала тема ще търпи всякакви коментари.
    Пък и тя отдавна не пише тук,не знам какво толкова й се обсъжда още.
    Шофирай разумно - стигни жив!

Виж сега, не знам дали вече си правиш труда да четеш отговорите по темата,но все пак..
    Не мога да разбера защо киснеш по форумите и се питаш: " Ебати колко съм хубава, пък те ме мразят.. Щооооо? "
    Абе,човек, като толкова ти пука 'що просто не попиташ тях ?! Едва ли няма да ти кажат.. Пък ако ти кажат, а те сигурно ще го направят, че си няква надута и т.н., ги питай ТЕ за кви се мислят и колко са над тебе, за да не те харесват. Просто се опитай по някакъв начин да им покажеш , че става нещо от теб. Че не си просто 3 кила грим / ако наистина не си / .

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    mo0nlightt тя сигурно 10 пъти повтори колко е хубава - това показва,че е с доста високо самочувствие,което наистина е доста отблъскващо
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Xei ne se pritesnqvai... vsi4ko 6te se opravi. Nali znae6 4e vseki ima ne6to krasivo u sebe si nz za6to 6te ti zavijdat rano ili kusno 6te sprat ne se pritesnqvai a ako ti govorqt zad gurba pitai gi: za6to ne kazvat tezi ne6ta na liceto ti a ne zad gurba ti? Opitai se da pogovori6 s tqh da vidi6 dali si napravila ne6to pez da iska6

Незнам направи ми много лошо впечатление.. мразя комплексарите а ти тук изтъкваш че си точно такава дано да греша но така изглежда..

Град
    софия

..

според мен по важно е мом4етата да те харесват от колкото моми4етата ;-)

Град
    По балкана някъде..

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от delux4eto
    според мен по важно е мом4етата да те харесват от колкото моми4етата
    лолололололололололол........ епик фейспалм
    ACϟDC

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad

с

Може просто да ти завиждат

Град
    In the middle of Nowhere
    Още ли се занимавате с тая тема е ? Тая е няква "много яка" и се чуди вече на кой да го каже и почнала във форумите да се хвали и изтъква Болна работа..Дай всеки готин,як маниак да пуска теми в които описва колко е секси и ние да му се възхощаваме...Какво искаш да ти кажем колко си яка ли?Да много си хибава,яка тупалка
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Още ли се занимавате с тая тема е ? Тая е няква "много яка" и се чуди вече на кой да го каже и почнала във форумите да се хвали и изтъква Болна работа..Дай всеки готин,як маниак да пуска теми в които описва колко е секси и ние да му се възхощаваме...Какво искаш да ти кажем колко си яка ли?Да много си хибава,яка тупалка
    Ако искаше да я хвалим колко е красива, не мислиш ли че щеше да пусне една снимка!

Към авторката: Пълен игнор! Най-много ги питай какъв им е проблема! Иначе за някои коментари нямам думи.

П.С. - За форумите 100% съм съгласна!

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna

Re: МРАЗЯТ МЕ ЗАЩОТО СЪМ ХУБАВА :X ;((

Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    Цитирай Първоначално написано от ThePrettyReckless
    Защо момичетата ме мразят? На никого нищо не съм направила..всички ми говорят зад гърба как ги дразня с характера си и съм надута .. не съм надута просто се обличам добре гримирам се и наистина хубаво момиче съм но не се надувам не гледам никого от високо даже напротив и не избирам приятелите си по външния им вид.. имам чувството че е само защото съм красива не казвам на никого колко съм яка и т.н. не се надувам и съм много позитивна омръзна ми всички да ме мразят може би защото съм нещо повече от тях с всички се държа мило но все ме гледат на криво..

и аз имам същия проблем. остави ги да си завиждат и без това само с това ще си останат
    Ако съдя по другите ти постове според мен проблема не е, че си "красива"

Цитирай Първоначално написано от MissKriss
    Xei ne se pritesnqvai... vsi4ko 6te se opravi. Nali znae6 4e vseki ima ne6to krasivo u sebe si nz za6to 6te ti zavijdat rano ili kusno 6te sprat ne se pritesnqvai a ako ti govorqt zad gurba pitai gi: za6to ne kazvat tezi ne6ta na liceto ti a ne zad gurba ti? Opitai se da pogovori6 s tqh da vidi6 dali si napravila ne6to pez da iska6
    не че искам да съм гадна,но запознат ли си с правилата?
    мисля,че кирилицата беше задължителна

Повече от фен Аватара на sian4eto
    ти не си виновна че си хубава щом не те харесват това си е тяхно мноние да не ти пука
    `only God can judge me!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си