.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Дебели дрехи през лятото

До какво могат да доведат дебелите през лятото? Когато всички са по потници - ти да си с две блузи и със суитчър? Как последсвия може да има това?

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Не ми се струва чак последствия да има , но ще ти е много горещо и ще се потиш много.. не знам.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

миии освен че ще се изпотиш зверски и че ще замиришеш на коч , друго не знам дали може да ти стане
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    ще миришеш яко на пор пич ....
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Има хора, които са кекави и им студено. И за да не се разболеят, асе обличат. Ама на температура над 25 градуса не е нормално. Освен да се изпотиш и да замиришеш. други последствия надали ще има.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    оо, ще има - говорим за лятото - с дебели дрехи след потенето и загряването на тялото ти се повишава и кръвното ти налягане, което е кофти... ако и слънцето е добре напекло - топлинен удар и GG... дотам.. ше се събудиш в интензивното... нищо не е случайно, всичко си има смисъл

Голям фен Аватара на dimi93

ще откача

аз ще се пбъркам! Аз зимата в най-големите снегове ходя с яке и отдоло къс ракав. А когато няма сняг ходя с къс ракав и тънък суитчър. Когато на другите им е студено с блуза дълак ръкав и яке! Когато е 0 - 2 градоса ми е добре с разкопчан суитчър и къс ръкав от доло. Нещото, което ме плаши е, че се калих много добре и не виждам лятото как ще издържам на горещините ...
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Цитирай Първоначално написано от dimi93 Виж мнението
    аз ще се пбъркам! Аз зимата в най-големите снегове ходя с яке и отдоло къс ракав. А когато няма сняг ходя с къс ракав и тънък суитчър. Когато на другите им е студено с блуза дълак ръкав и яке! Когато е 0 - 2 градоса ми е добре с разкопчан суитчър и къс ръкав от доло. Нещото, което ме плаши е, че се калих много добре и не виждам лятото как ще издържам на горещините ...
    А аз ще се побъркам единствено от теб, защото имаш много правописни грешки! Аман вече от неграмотници!

Град
    around the world !

Re: ще откача

Цитирай Първоначално написано от dimi93

Един мой съученик идва вече 2-ра година (откакто сме заедно новият клас) само по къс ръкав отдолу и суитчър. Нито 1 път не е дошъл с яке. Как издържате - не знам, аз си умирам от студ

най-много да миришеш на потен румънски тираджия
    FUCK-тически не ме интересувате..

Аз не се изпотявам

Лятото(май, юни) на даскало ходя с дънки, понеже не пускат с къси гащи или 3/4 или 7/8 и не ми пречи , даже не ми е и топло, понеже не се изпотвам

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Има хора, които са кекави и им студено. И за да не се разболеят, асе обличат. Ама на температура над 25 градуса не е нормално. Освен да се изпотиш и да замиришеш. други последствия надали ще има.
    +1 и да вдигнеш кръвно и да припаднеш

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    пхахахаххах
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    пхахахаххах

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    пхахахаххах
    нека и аз да се посмея на собствената си тъпня -
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на teenems
    да те помислят за наркоман
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от user15
    Аз не се изпотявам

Лятото(май, юни) на даскало ходя с дънки, понеже не пускат с къси гащи или 3/4 или 7/8 и не ми пречи , даже не ми е и топло, понеже не се изпотвам
    Аз ако съм, сменям училището, защото наистина не мога през юни да ходя с дълги панталони през деня, буквално подлудявам. Или цял юни само с поли

Ще е яко на 40 градуса с тениска и блуза отгоре. Ще плуваш в собствен сос.

Една позната също обикаля лятото с дебели дрехи и един ден я срещам и започнахме да си говорим и аз я питам не й ли е топло, а тя ми вика ,,Топло е ама така свалям паунди(килограми)''

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Кожата не може да диша, а това може да доведе до куп други неща- алергии, разранявания (при чувствителна кожа), инфекции и т.н.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Нищо няма да стане. Дори може и да ти е по-хладно... Да си видял гол арабин? Всичките ходят омотани като мумии. Идеята е, че над една определена температура, дрехите ти действат като изолация и ти пазят хладно. При 30 градуса, няма да се получи ефекта, обаче.

Ако нося sweatshirt или някой пуловер през лятото, ще се чувствам като кисела краставичка....

Супер фен Аватара на tireheb
    ми ако е на батори ? :О

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Ще прегрееш.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Аз през лятото си ходя с пуловер и яке, така е по хигиенично, защото няма как другите да ме пипат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си