- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква марка са любимите ви обувки?
Нямам определена марка ,която най - много да харесвам.Каквото избира по магазините![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Adidas ..
Падам , ставам и продължавам![]()
За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥
Определено нещо удобно- converse или lacoste![]()
The art of simplicity is a puzzle of complexity.
Ами едни маратонки на Адидас и то не защото са на тази марка, а са изключително лекички и много удобни.
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
++Първоначално написано от blgf
I guess you're too afraid to show your feelings...
Osiris![]()
Adidas .
puma,nike
Osiris
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
аз лично харесвам всичките си обувки защото винаги аз си ги избирам![]()
имам на Nike,Adidas,Puma,Converse и т.н.,но като цяло всичките са ми маркови
не искам да звучи като хвалба
![]()
![]()
Don't let your fears stray the goal. : ))
Nike!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Нося само маратонки PUMA , а за официални сли4еи нося кожени обувки от тея със заострения връх.![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
последните които си купих са на Адидас Джереми Скот (обувки с крила) уникални са и аз ги обужавам <3 <3 ина4е имам на Еко,Ванс Адидас и Nike ;DD
I love you when you are around <3 <3 <3 ...
Converse, Mania, Runners... CONVERSE
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Еми няма особено значение каква марка са, но имам едни любими - Найк.![]()
Влизам в магазина и си купувам тези които ми най-харесат не си намислям марка предварително !!!
В момента имам едни на etnies,converse и днес си купих едни на Nike
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Имам Пума, Найк и Адидас, но най-много ме кефят Найк![]()
ami vmomenta lubimite mi obuvki sa edni kecove i edni sandalki - kecovete sa na matstar, sandalkite - paolo batticheli
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....