- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква марка са любимите ви обувки?
Ми ботушите по принцип са ми Пума, дрехите Адидас,иначе нямам любима марка.
niKe .. SUPRA ^^
Първоначално написано от SuNsHiNe6
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
и аз така..но runners имат страшни модели.Първоначално написано от cherrygloss
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Не залагам на определена марка. Но на последък си взимам обувки на фирмата salomon.
Alexander McQueen...имам едни негови и много ме кефят...
D&G - и на тях имам, но изискват ба'ти подръжката...изпокапаха ми ръцете...иначе са много готини.![]()
Каквото ми хареса по магазините.. иначе имам и някои любими марки, като например
Paolo Botticelli
Adidas
Puma
Gucci
D&G
мойте любими обувки са Replay и много си ги хАаресвам , защото са елегантни и много женствени![]()
![]()
Nobody is perfect.
I am Nobody.
converse
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
любими - Nike![]()
имам най много на Paolo Botticelliии Runners... много искам NIKE или DC, но жалко че няма магазин на DC в България, а по нета са много скъпи в еврото. Тука дори и да има ще са някои ментета..
![]()
Polo Ralph Lauren , K-Swiss и може би Nike
Nike and Lacoste
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
да питам колко струват високите кецове на nike?
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Etnies и Converse
Първоначално написано от psych0
Ако говориш за кецовете на DC SHOES, има магазин, как да няма, даже не е един.Първоначално написано от daru
DC SHOES се продават например в София, на бул. "Васил Левски" - не съм сигурна дали се продаваха само на тази марка там, но има!
СЪщо съм виждала и в Плевен, на един от главните булеварди, чието име не се сещам...
За други градове не знам.
Това ли е марката, за която говориш : КЛИК ?
нещо удобно с добър вид ии по-здравичко, че моите кецки за по 2 месеца и тва е ..Принципно на марките не съм роб,но има на Nike кецове ии на адидас и пума 3-4 чифта, които са хубавиПросто трябва да ти е кеф да ги носиш.. не да ти се гънат пръстите па да пише найк
![]()