- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква марка са любимите ви обувки?
Нямам любима марка.. поприцип нося само кецове едните са на Mat Star другите са на Булдозер.![]()
Понеже баща ми е в Англия и ми праща маратонки и обувки от там... Затова любимите ми марки са PUMA , ADIDAS , NIKE.....![]()
По принцип каквото си харесам не ме интересува каква марка е, но за момента любимите ми обувчици са на Adidas и Paolo Botticelli![]()
К'вото си харесам по магазините,марка нямам ..
И още едно нещо да си купя маратонки за 200 лв никога ,защо ли ?
Защото предпочитам да си купя 10 чифта маратонки за по 20лв и да ги сменям всеки ден отколкото да дам 200 лв за някви маратонки .. щото са Addidas : )![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Adidas, Lacoste, Levi's, Converse ^.^ паоло ботичели са боклуци,хора... купих си некви летни обувки от там и и на двата чивта подметките им се отлепиха на 2 ден![]()
Before i forget i'm Psychosocial
По принцип каквото си харесам не ме интересува каква марка е, но иначе Bianca нa Louboutin
<3
Mat star
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Любимите ми апрески на Аirwalk и любимите ми класически черни кецове на МатСтар![]()
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
Converse
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
ами лично от тези,които имам... ES ,обожавам кецове,нямам претенции за марки..стига модела д ами хареса![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Amisu,и кецовете на MatStar![]()
Chanel
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
lacoste![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Etnies.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Само кецове нося, но гледам да са маркови.
Т.е. нещо като "Nike" "Adidas" "Etnies" "DC"
Основно ...
Амии не определям дали едни обувки са хубави според марката , а според това дали ми харесват . Защото дори найк, адидас и блабла имат много смешни модели (да , удобни , но смешни) .. каквото ми хареса си го взимам , иначе обичам найк , но само яките модели..
Nike 6.0 имам такива от година и не са мръднали, а ги нося нон-стоп и карам колело с тях.
` ЪпСуРт....
Аз пък имах едни адидаски с които изкарах почти 2 години яко тренировки,излизания,даска ло излезнаха железни(за без пари) и все едно са чисто нови ама ми писнахааааа.Имам лакосте,красиви са ама не са за продължително ходене,с тънка подметка са и изморяват крака и за няма и половин година ги скапах,срам ме е да кажа колко пари съм дал за тях.Вече съм на принципа ади за всеки ден и лакосте и подобни(без цървулите converse) за барове и дискотеки.
The time's for sobieski
INVADER![]()
![]()
Кецки Memphis и Vty (victory)![]()
Едните ги имам от 2 години, другите от 1,5. Постояно ги нося, тренирам с тях и така нататък и не са се скъсали никъдеИзглеждат ок да не кажа като чисто нови. Доволен съм
Everything it`s possible !