.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Работа на 16 години? - Момче

Мога ли някъде да започна работа.. ? Искам да си изкарам малко парички за мои си работи , а нашите нямат да ми дадът , понеже всичко отива покрай курсове,частни уроци , сметки , заеми.. пък и на мен всеки ден ми дават..

Та ... имате ли си идея , дали мога да започна някъде работа , докато уча? Флаери нещо ала бала.. ама не знам къде да питам .. мм?

Град
    [b][color=red]pLOwDIw mAIna[/color][/b]
    Не си ли мно малак за работа още.
    Апак като ти се работи толкова с твоите 16 години само общ работник ще те вземат.
    [/url]
    Pfb-GaminG.ovo.bg
    Чуждото мнение след моето погребение ...

Голям фен Аватара на dimi93
    Ами зависи от къде си! Аз също съм момче на 16 и искам да започна работа, но съм от град Варна. Нали знаеш големия град предлага много по големи възможности! Мисля, че за това лято ще се уредя някаде! Можеш да работиш на автомивка, да раздаваш флаери или да си сервитъор! Но не се надявай, че ще вземаш над 25 лв. на ден! В БГ детския труд здраво се експлоатира!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Ами зависи от къде си! Аз също съм момче на 16 и искам да започна работа, но съм от град Варна. Нали знаеш големия град предлага много по големи възможности! Мисля, че за това лято ще се уредя някаде! Можеш да работиш на автомивка, да раздаваш флаери или да си сервитъор! Но не се надявай, че ще вземаш над 25 лв. на ден! В БГ детския труд здраво се експлоатира!
    25*30 = 750лв месечно. Малко ли са?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Jobs.bg пробвай там да си намериш нещо.Аз съм колкото теб,но съм момиче...бих се навила да продавам сладолед. Миналата година намерих точно такава работа,но бях на 15 пък и мама не ми даде.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Искам да те видя как ще бачкащ 30 дена нонстоп.
    "Целта не е да си по-добър от другите, целта е да бъдеш по-добър от себе си"-Уилям Фокнър
    "Лошият човек е като въглена-ако не те опари, ще те очерни"-Анахарсис

Мега фен Аватара на L0ST
    Как си с програмирането?

Можеш да станеш freelancer ... Могат да се печелят сравнително добри пари ако се справяш добре.
    Lexynnka

Зависи къде живееш. Но по принцип по закон мисля, че нямаш право на тежък физически труд. Така, че може да продаваш сладолед, хотдог, пуканки и т.н. Сервитьор също. Така, че работа в момента има, само желание се иска.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Пробвай в Макдоналдс, естесвено ако има в твоя град и ако имаш желание. Би трябвало да те вземат. Чувала съм, че взимали ученици за разбота.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Голям фен Аватара на dimi93
    Аз съм от Варна. Тук има около 5 Макдоналдса и на всякаде вземат 16 годишни (искат лична карта), но не на касата или готвач, а чистач! Имай предвид, че в макдоналдс непрекаснато можеш да срещаш познати и как ще ти е да те гледат с метлата? Или да те чакат да измиеш кенефа за да влязат! Знаеш тийновете на тая възраст какви са? Ще ти лепнат всякакви прякори... за това си има възрастни...
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Макдоналдс....нема толкова отвратилна работа...малко пари и простотия на куп......

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Работа и аз мисля да почвам лятото... Ама се чудя къде могат да ме приемат. Непълнолетна съм. Сервитьорка не мисля, че си струва. Иначе една приятелка се хвана на работа в печатница и изкарваше по 15-тина лева на ден. Като сметнете месечно колко излиза, никак не е зле.
    Btw, момиче съм.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от DonMikelle
    Добре де, 26-27 дена

26.25 = 650
    27.25 = 675

На доста места се работи по 30 дена в месеца. Като е на 16 и не сключат трудов договор ще го мотаят както си искат.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

виждам , че сте писали за работа като продавач на сладолед за 16 годишни аз съм на 16 , а приятелят ми е на 18 и заедно си търсим работа някаде по морето от скоро започнахме да търсим знам , че вече е малко късно , но все пак някой ако знае нещо повече за продавачи по морето и най вече за някаква работа на която са склонни да ме приемат на 16 за предпочитане с осигурена квартира много ви моля помогнете ми неискам да бездействам цяло лято много ще съм благодарна на всеки който знае нещо по въпроса благодаря ви предварително

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от DonMikelle
    2 дена в седмицата да работя-2х25=50х4=200 лв. месечно.Не е зле според мен.
    А до това за работата 30 дни в месеца-добре де,може и да се работи 25-30 дни месечно.Само дето някакси ми се губи момента с харченето на парите .Освен ако не пестиш за нещо де.
    Иначе аз намерих във Варна,30 лева на ден,само че искат владеене на английски + немски + 16.Аз ги навършвам чак на 16ти юни и ми казаха тогава да ида на интервю
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Aз на 16 и аз бех тъй.
    -Мамо искам нов комп
    Тя-Намери си работа

И така почнах във ВиК-то като общ работник по 10 4аса помагах най вече лимонка бех,и носих цимент,кофи с пясък и прочие ама накрая 1000 лева зех с мъка.Та земи некой вестник с обяви и почвай да звъниш докат некой та земе както стана с един фриенд.

може шофьор примерно някъде и поне си сам
    питай
    :P
    26.05.10

Голям фен Аватара на play23
    Какъв шофьор на 16 ?!? На тези години може да имаш само М категория.

Цитирай Първоначално написано от sladk1KiFlA
    може шофьор примерно някъде и поне си сам
    питай
    :P
    как ще е шофьор като е на 16 ххааах

Ами сервитьори и бармани търсят навсякъде
    Може и по строителните обекти..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Пробвай да продаваш пуканки, сладолед, царевица. Но както казаха - зависи от кой град си.

На твоите години съм, но съм момиче и тъй като нашите от доста време се занимават с производство на цветя, познават всички собственици на магазините и лятото ме взимат да правя букети. Миналата година на 15 септември си изкарах 200 лева, това е един от дните, в който има най-много работа. (: Та, мисълта ми е да разпиташ тук, там. Все ще се намери нещо. Питай вашите също ако им трябва помощ някъде.

офф и аз съм на 16 и си търся работа обаче нищо не намирам моля ви някой ако знае за работа на която биха приели 16 годишно момиче моля ви да пише

Ако баща ти не работи в строителна или по-точно не притежава строителна фирма или ако семейството ти няма собствен бизнеш успех да си намерих работа пък ако ще и на 17 като мен да се,ако няма кой да те вкара,само с търсенето ще си останеш.

Град
    София
    По строежите дават по 1200 лева на месец (В софия) ама ше мъкнеш цимент цял ден

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    По строежите дават по 1200 лева на месец (В софия) ама ше мъкнеш цимент цял ден
    А ве братлета за 1ви път научавам че на 16 мое се работи. Нямам търпение да стана на 16 тогава :Д . Па ако доида в софия за 2 месеца ще остана под пари бе за моя град 1200 лв на месец ти направо си крал бе :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си