- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Болно гърло
Миналата седмица бях болен и до вчера трябваше да пия хапчета и да смучам стрепсилс обаче гърлото продължава да ме боли като преглъщам.Плс кажете някъв лекправих си гаргара с чай ама нищо не стана !
мии пий много 4ай.. и то да е адски горе6т с мед препоръчително... може да продължи6 и с хап4етата за гърло ..![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
имаш ли налепи?
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Спрей Галапро. това чудо ми спасява живота от 2 години. Супер добре действа. Ако не Галапро, си земи Хексорал. Само тия 2 лекарства ми действат. С 2 ръце съм за тях![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
++Първоначално написано от pinki
тва е хубав въпрос
ако не можеш да разбереш и имаш съмнения - доктор !
не е хубаво продължително да продължават болките в гърлото защото може да са признак за нещо по-сериозно
успех
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Е те налепите си се виждат, да се оплези пред огледалото и ще ги види.Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Тантум Верде е пак такова за пръскане в гърлото и е мн ефикасноПрепоръчвам ти го
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Посявка на гърлен секрет. Поне да се види какво вирее там и дали случайно не е резистентно.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
вземи си Фитулор или Фитолор не знам точно как беше за гърло е евтино е и помага!