.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Добре ли съм си направил храненията?

Направил съм си нещо като пограма за хранене през седмица с цел "доформяне" и "сваляне на излишните мазнини". Ям през седмицата само : Ябълки,Мляко(кисело,прясно) ,Портокали,Банани,Яйца,Сире не,Кашкавал,Пилешко и Свинско (чисто,варено,на скара) Примерно ям гиовече,Ям яктивия закуска,пия 2 литра вода ...
    не ям : пържено,тестено,мазно,ника ви сладки от сорта на вафли,корасани или чипсове,брускети както и газирано не пия ,пия по 3-4 кафета на ден без захар
    Събота:това е деня през който ям всичко.Нещо като релах.Приемам го като залъгване на организма че не съм спрял напълно всичко,като захранване и очакване за следващата събота )

Дали ще постигна резултати?Разбира се с търпение

май да ... не разбирам много от режими на хранене и калории ама защо си пуснал темата два пъти ?!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Добре е

Град
    in the middle of nowhere
    В съботата само ти препоръчвам да си гледаш калориите да не надвишават много много нормата, че ти каквото свалиш през седмицата ще го качиш съботата. Като месо и телешко можеш да ядеш. Всичко си е добре иначе

в събота не си позволявай много обаче

може да махнеш свинското остави само пилешкото
    а ако искаш за закуска яж мюсли баща ми сутрин яде мюсли а на обед яде квото има и някакъв плод и яде черен шоколад, солети и ядки. и коремът му спадна

Мега фен
    ^ Ооо, моля те, не давай съвети за хранене...

Можеш да добавиш спагети, макарони, мед, пуешко, телешко и т.н.
    Задължително яж хляб, ама пълнозърнест.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си