- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване на триъгълника!
На каква възраст започнахте да се обезкосмявате триъгълника и как, с кола маска, епилатор или самобръсначка? Аз досега не съм се обезкосмявала, то не че имам кой знай колко косми на тази възраст. Защото майка ми не ми дава, казва ми че ми е още рано. Но не, че мсля да я слушам.
оффффффффффф не ви ли писна да пускате едни и същи теми и то все деца на по 11-12 години![]()
вие тая търсачка за нищо я нямате![]()
заключете темата![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Амии почнах със самобръсначка. НЕ прави тази грешка ..
минах на кола маска и определено е по добре.
с епилатор няма да се престраша, понеже съм чувала, че адски боли
Бях на 13, дори не съм се допитвала до майка ми, тя няма прави да ми кава какво да правя с тялото си![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Аз го правя със самобръсначка и то отскоро. Защо не?
след време ще трябва да го минаваш всеки ден понеже първо ще стой грозно и наболи и после боде, дере, сърби ..Първоначално написано от iceangel
ама то зависи и каква ти е кожата де ..
за всеки случай после мажи с хидратиращ крем
но пък препоръчвам кола маска. Веднъж на месец, боли за малко и няма подкожни косми(поне при мен)![]()
-You, obviously. *smile*
_________
Ninca - На колко си въобще ^?![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
+1Първоначално написано от gabi7u
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
със самобръсначка,но в последно време с кола маска
...
Почти на 13Първоначално написано от pamii
![]()
И аз започнах да се бръсна със самобрасначка, бях някаде на около 13. не си спомням точно, но го направих защото почнаха да растът и не се чуствах комфортно ката. Вярно че е грешка да се бръснат, космите стават много груби, по-добре е епилация.
На 12-13 ги постригвах с ножичка и после започнах със самобръсначка1 опитах с кола маска, но със сиг няма да повторя... Сега профилактично ги махам с епилатор, но не на цяло само "Венерения хълм"
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
С епилатор не боли ли?! Майка ми не ползва и унас нямаме обаче съм казала на наще да ми купят (това от кога им го повтарям) и те ми викат че може да не издържа а това става дума за краката все пак. Не мога да си го представя на триъгълника к'во ще е.
аз вече започнах с кола маска-според мен е най-ефективно и не боли чак толкова.
с епилатор пробвах,ама си болиа пък с самобръсначката много подкожни косъмчета ми се появиха.
въпросче за тези, които са минали от самобръсначка на кола маска - абееее не ви ли боли адски много...аз от както се помня се каня да пробвам с кола маска, но ме е страх, защото от бръсненето космите стават твърди иии така![]()
Let the psycho plays with you...
И аз така,още не съм се осмелила,а и съм недоволна от бръсненето..Първоначално написано от Dopeass
Я разкажете малко по-подробно за тая кола маска. Колко често си правите,на козметик ли ходите или се справяте и сами (ако да,каква кола-маска препоръчвате). А с депилатор би ли станало,без кола маска??
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
За горните 2 коментара: и аз преди само със самобръсначка си обезкосмявах триъгълника и това лято се престраших да отида на козметик. Болка имаше определено доста голяма, по едно време чак сълзи ми потекоха, но резултата наистина си заслужава. И после горе-долу през 20-30 дена се ходи, в зависимост от това колко бързо ви растат косъмчетата. Но наистина си заслужава.
Да по - хубаво е на козметик, но аз нямам нужната смелост да се чекна пред непознати(независимо колко като мен са виждали, аз ги виждам за пръв път и това ми е важното) ..
Dopeass охх, отначало(първите 1-2 пъти) си умирах от болка, но пък после направо не се осеща. Нали като с веждите, отначало като го дръпнеш боли, следващите пъти даже си е приятно. И даа стават по твърди от ножчето, така че определено има смисъл, понеже и отъняват и оредяват .. бе въобще плешивост да искаш
![]()
SoStarstruck аз поузвам на Джанкар течна топла.
Справям се сама. С депилато е като самобръсначка, само че се мацаш и трябва да се чака, а и не е за препоръчване защото пари(все пак изгаря космите) и ефекта е същия като с бръснач.
Еми нещо повече .. ми течната, тя е като мед. Трябва да се стопли(по логиката), може да я сложиш в вряла вода .. само да си излиза свободно. Мацаш там, и после с лентата в опаковката(или по -добре парче чаршав) дърпаш по посока на косъма, крещиш и тей ..![]()
-You, obviously. *smile*
_________
Аз започнах на 14 години да се бръсна. Сега се обезкосмявам с депилиращ крем, но писна защото след 3 дена пак са наболи косъмчетата. Мисля си да ходя на козметик. Как е там, дали боли много първия път, както казват.
Ооо и при мене момента със срама от чекненето пред непознат го имаше, обаче като се знам колко съм сръчна най-много да се залепя отдолу. А при козметичката, при която ходих, не си сваляш гащите. Тя ти казжа дръж ги така, така, така и готово. 10-15 минути болка и после 20 дена гладка кожа.
![]()
както в домашна обстановка така и на козметик си боли първия път - техниката е една и съща.
Можеби понеже е професионалист ще боли по малко де, все пак вече го е правила. Пък и е възможно, понеже някой сме 'сакати' в ръцете да си откъснем и друго освен космите и да боли повече ,да![]()
-You, obviously. *smile*
_________
И срама ме спира да ходя на козметик, задалжително ли е винаги да си без бельо, и предполагам трябва да си с перфектна хигиена там?Първоначално написано от Spider4eto
Абе мен първия път с колата маска не ме боля много..беше зор,докато набера смелост да дръпна лентичкатаИначе резултата е много добър,а на козметик не бих се навила,и сама си се справям
Е нали казвам, че не съм си сваляла бельото, тя го отдръпва от едната страна и ми казва "Дръж така" и аз държа, а тя епилира оголеното място. И така навсякъде.
Аз ходя на козметик, в началото болеще но свикнах, нали ходя в месеца по веднъж и цял месец ми хубавичко така. А относно срама, имаше го в началото, но вече и свиках с козметичката и оставам по без бельо.