- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Я кажете отговора ?
Кой по дяволите ти каза, че главните букви не съществуват? Това какъв признак е?Първоначално написано от earthquaker
Кой каза, че лева се губи? Интересен въпрос, а? Малко не ти се получи забележката, даже ми се стори леко постна.
Ако правиш забележки на някой, трябва да бъдеш безгрешен, а ти не вярвам да си такъв...
Една стара поговорка гласи (С извинение): "Първо избърши собствения си гъ3 от ла**ата, после помагай на другите..."![]()
B4
Схванах, не се притеснявай. Дано той да схване аз какво му казвам.Първоначално написано от Raybeez
B4
Темата е плачевна, ако питаш мен...Първоначално написано от Raybeez
B4
свастиката вече цепи не само със интересни думи, но и със стари поговорки...![]()
Свастичко и Слънце-то радват.Говорят правилни неща,които нямат нищо оПщо с това,което каза пича![]()
Кой по дяволите каза,че има губещ се лев?А кой по дяволите каза,че не съществуват главнитЕ буквИ?СВАСТИЧКООООООООООО точка![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
В джоба е.Първоначално написано от Greennight
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!