- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ЦСКА - Левски : Гласувахте ли ???
Нали има преброяване на феновете на ЦСКА и Левски , та въпроса ми е дали сте гласували![]()
![]()
![]()
ебати долния начин да се печелят пари![]()
абсолютна гавра
Този който не пада, не се изправя.
Ем , да , ама е хубаво да се покаже на говедата , че са по - малкоПървоначално написано от smeshnik
![]()
и..? за това ли даваш лев и 20, което ти е един хляб?
за да видиш в някакъв най-вероятно манипулиран вот, че "говедата са по-малко" ?
Не съм казал , че съм гласувал , просто отбелязвам факта , че са по - малкоПървоначално написано от smeshnik
ахахахха е сега пуснаха броенето![]()
на секунда по 2 гласа - 1 за Левски и един за цска ! хахахаха
за 15на секунди го пуснаха и около 30 гласа дойдоха общо![]()
Не съм гласувала и нямам такова намерение.Това е възможно най-глупавият начин за крадене на пари от народа![]()
+1 ПодкрепямПървоначално написано от BlueGirl
И мисля че това препрояване е пълна измама !!!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Първоначално написано от ProSlayer
знаеш ли защо са по малко ? защото тея от ЦИНГ.БГ са ЦЕ(*ЕКАРИ и слагат гласовете за Ц(*КА .. аз съм убеден че В БЪЛГАРИЯ ЛЕВКСАРИТЕ са много повече от долните чорбарчета .. никога не бих пратил смс за подобна тъпа игра от която няма абсолютно никакъв смисъл.. дори съм убеден че не са изпратени 28 000 смс .. просто от цинг.бг си слагат за Ц(*КА!
Първоначално написано от travmiriaN
Нещо по - оригинално не можеш ли да измишлиш !?
![]()
не .. проблематика ?
темата е страшна, както и част от коментарите![]()
Ей чорбари, кво правят мездренските чички бе![]()
. Вече 3ти път имаше чичка WINS, аре спрете се вече
.
^ има ли видео материал, че колекционирам![]()
чичка wins![]()
имаше едно такова гифче...я дайте да го видя пак![]()
http://prikachi.com/files/156657l.gif
Нещо подобно гледах и в Мездра, значи засилват се 4 филмара срещу един северозападен тип(кожено яке,анцуг и цигара без филтър сичко точно) и оня се обръща и точно с един десен в мутрата трупира първия и другите 3ма се отказаха![]()
Чичката на баскетбола го имам, Тишо Фаталния и него![]()
дано някой съфорумец да се представи добре и да направи на gif-че с най-новата издънка![]()
дай да го видим деПървоначално написано от Wildchildd
![]()
Аз също не съм гласувала.. Само обират парите на хората, тъпо е. Всеки гледа как да изкара някви пари..Но имаше такива групи във Фейсбук (и още си ги има де
) за преброяването на феновете на Левски и ЦСКА.. Аз лично преди време симпатизирах повече на Левски, но вече не. Смятам че българският футбол не струва..
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
Абе ЦСКА е най-титулувания отбор и с най-вярната публика.Това гласуване си е пълна измама.+ това на ЦСКА-лефски видяхме чия публика е най-вярна![]()
ko stawaaa