Цитирай Първоначално написано от xNiKx
Цитирай Първоначално написано от Callisto
Цитирай Първоначално написано от xNiKx
Цитирай Първоначално написано от Callisto
Цитирай Първоначално написано от vesji
15 годишните момичета се чувстват големи?
Ок...
Защото се чувстват големи си търсят по-големи партньори?
мм.. Ок
15 годишните момчета се чувстват преебани заради това?
Ок..
Можем ли да променим как стоят нещата?
Мнем

Извод от темата?
Никакъв..

По-интересно ще е да обсъждаме финансовата криза..
Не си прав...момичетата изобщо не се чувстват големи. Те просто искат нещо, което вие не можете да им дадете. Те искат сигурност и макар че не го осъзнават те подсъзнателно търсят някой като техния татко (здрав истински мъж, трудолюбив(това за вас е да играете на CS), силен ( да вдигате даден скил), отговорен (да не допуснете да прочетете Game Over), умен ( да скамнете някой)....виждате ли има голяма разлика м/у вас и възрастните мъже...вие какво бъдеще можете да предложите на тези момичета? Стой си в къщи и ми кърпи чорапите, като се прибера ще ти дам 30 стотинки да ми купиш пликче солети, че заплатата не ми стига за нещо по-добро...( и то в случей, че изобщо си намерите работа)...
Чуваш ли се кви глупости говориш? Точно, че момичетата се чувстват някакви зрели госпожички, затова търсят чичковци. Нещо, което не можем да им дадем? Ако момичетата се нуждаеха от нещо, което само 20 години по-голям от тях може да им даде, природата щеше да се погрижи за това, нали се сещаш и щеше да е нормално, ама не е. Няма нещо, от което момичетата да се нуждаят, а едно нормално момче да не може да им даде. Не намирам общото м-у педофилията и кънтър страйка, ама ти май успяваш, браво. "вие какво бъдеще можете да предложите на тези момичета?" ъъъъъ, нормално. Или смяташ, че е нормално когато момичето стане на 30, мъжа да е вече на 50-55. Хич не мога да те разбера, чичковците са по-добри от нормалните момчета, защото могат да предложат бъдеще на момичетата и да ги осигурят финансово? Какво бъдеще, когато момичето стане на 50 оня ще е побелял и ще ходи с бастун. Верно трябва да се прегледате всичките, бати накъде отива света?
Не секарай на мен ! Не съм аз тази, която ходи с по-големи от мен. Аз си ходя с по-малки. Казвам само какво искат момичетата...ти не можеш да го разбереш...мъжете никога не са можели да разберът какво искат жените...няма и да могат, понеже не слушат. Казвам само, че предпочитаме умни мъже, които знаят какво искат, знаят какво искат да работят, какво да учат и тн...имат амбиции..., а не като 14/15 годишните лапета да играят по цял ден на компютърни игри. Питаш ги написа ли си домашните-не, какво искаш да работиш-искам да съм президент....ми съжалявам няма да стане. Искате яко маце...заслужете си го!
Никой не ви иска парите...ние само искаме да докажете, че сте отговорни и, че можете да носите отговорност за действията си.
Добре, няма да се "секарам с теб". Така е, не можем да ви разберем, доказано е. Предпочитате умни мъже, които знаели какво искат..., когато самите вие сте на 14-15 и не се знаете какво искате, не се правете на много зрели. Сега, предполагам разбираш какво е пубертет, кога хваща момичетата и кога момчетата, и че момчетата съзряват по-късно. А какви са големите амбиции на тея чичковци? Да ходят с 20 години по-малки от тях? Ебати амбициите. Не могат да си намерят жена и айде скачат на малките глупави момичета.

Изобщо не съм ти на по 14/15 години. Тези години съм ги минала от одавна за разлика от теб. Това, че коментирам по темата не ме прави 14 годишна пикла! Спри да хленчиш най-после. Тези момичета си имат собствен живот и ги остави те сами да решават какво да правят с него. Ако искат да се чукат с дъртаци, ако искат да скачат от блокове ТОВА ТЕБ НЕ ТЕ ЗАСЯГА! Спри да хленчиш и си намери някое момиче, което да си заслужава да бъдеш с нея, някоя която ще те обича и тн. Спри да гледаш курвите, понеже това не са единствените момичета. Има и много свестни, но ти явно си си харесал курва за жена!