- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ve4eren 4as
iskam da vi popitam imate li ve4eren 4as i kolko e?
Не !
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
dam opredeleno 6toto se pak transporta ne e do 1 prez no6ta... no ako predopredq predi da izlezna moga da se vurna i na sutrinta ako iskam :PПървоначално написано от 12345
През седмицата до 23:00 а петък и събота до 4:00. През лятото - през седмицата до 1:00 а петък и събота до колкото си искам
Ми по принцип гледам до към 12 да се прибера... Ако кажа, че отивам в някой приятел или на диско се споразумявам с майка ми и всичко е ок. По принцип не ми прави проблеми, но и аз гледам да не съм нахална![]()
не нямам,но все пак ме контролират и ми звънят като стане по-късно и се разбираме след колко време да се прибера(отпускат и още час 2 )
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
mm da po princip imamama kogato tatko e noshtna moga da se pribera kogato si iskam a kogati si e v nas v 12-12:30 ama govorq kogato ne sam na uchhilishte de
![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
az imam!!!!samo deto ne razbiram na6te predi nqmah 4as pribah se po 12 i pove4e a sega edva do 5,6 i mnogo se draznq
felacio za si4ki
В последно време май нямам.Стига наште да знаят точно с кой съм и къде съм, не ми правят проблеми.
нямам вечерен час,но и да имах нямаше да го спазвам
"Целувка за лека нощ"
И аз правя така!Първоначално написано от ^Green_Lady^
Зависи къде и с кого съмНякога имах вечерен час, но от едно време насам нещо взе да липсва, така че мога да кажа, че нямам
![]()
По принцип нямям , но нямя да се размина от виканиците на наще ако секи ден се прибирам в 4,5
Hm interesno..si4ki tineidjari nemat ve4eren 4as i ne go spazvatebat anarhiqta ste eiii..pri men kak e ...nashte sa super liberalni i az ne prekalqvam s doverieto im pribiram se kym 11..12 zavisi..no kogato sym s gajeto(24godi6en) mnogo qsno 4e nqma da kajat ve4eren 4as.
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !
az nqmam,puk i ne izlizam mnogo 4esto kusno ve4er navun,no kogato go pravq e kum 10-11
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
![]()
![]()
нема такъв филм.
Много-много отдавна(преди 330 партита мейби) мама ми каза :
"и до 11 да си се прибрал!!"
Хубу, викам и
и се прибрах в 10:45 на другия ден сутринта..
![]()
![]()
тя естествено не била мигнала през нощта, звънила на куките, куки и казали:
"Ако до 3 дни не се върне, тогава се обадете пак"
смех голем![]()
от тогава претръпна, като и кажа "излизам"
тя само пита "кога, утре или вдругиден?.."
![]()
![]()
haha verno li nikoy da nqma vechern has weas kat bqh po maluk si imah chasche
chak kat navurshih 17 moeh si pravq kvoto si iskam
se pak sum na 19. nashte ako mi kontrolirat izlizaneto...
i se pak pishete na kolko ste shtoto ne vqrvam nqkoe 14-15 godishno momichence da nqma vecheren chas
![]()
![]()
Вечерен час-НЕ СЕ ПРИБИРАЙ КЪСНО![]()
Ми така е... за тва стават наркомани, курви и кво ли не...щото родителите им са ги отпуснали от всякъде...
Без да се засяга никой от до тук писалите в темата!
Добре, аз съм на 17 и вечерния ми час през седмицата е 23 ч., ако съм на купон нямам час...
Ще ме прощавате, ама не мога да се съглася, че всичките тука 13-14-15 годишни се прибирате когато си искате! Едва ли родителите ви са толкова безотговорни...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
California не се зажядам нито нищо,но защо във всяка тема четеш 'конско' на всички и се правиш на родител ?Не разбирам.Всеки може да си преценява сам за себе си какво да прави...нали той ще си изпати ?Защо трябва навсякъде да държиш сметка на другите ?Както във темата където едно момиче се беше напило и само повръщаше.Закво трябваше да и мрънкаш, че така ставало като пие бла-бла.?Мислиш ли ,че не знае ?Ехооо това са наще животи...ако искам ей сега ще отида да се надрусам или нещо такова...Лично моя работа си е !Повечето хора тук искат съвет или помощ,а не конско
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Добре, съгласна съм, че понякога прекалявам, но може би защото мисленето ми е по-различно!
Но вечерния ви час НЕ Е ВАША РАБОТА, а на родителите ви!Защото докато не навършите 18 те отговарят за вяс...някой поставял ли се е дори за малко на мястото на майка си или баща си, за да разбере как се чувстват те чувайки думите "Ще се върна утре"....?
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...