.
Затворена тема
Страница 3 от 66 ПървиПърви 12345671353 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 1636
    Супер фен
    Ето за мене:

Пожелателното тегло за вас е: 43 кг

За постигане на пожелателните килограми трябва да свалите 12 кг

А аз искам 15 Ето...не преувеличавам

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Оф според тва трябва да сваля 2 кг.,а аз имам нужда от 10 сигурно
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Оф според тва трябва да сваля 2 кг.,а аз имам нужда от 10 сигурно
    Сигурна съм, че не ти трябва да сваляш толкова много. Този калкулатор дава наистина доста ниско тегло, на мен ми даде 51, а според индекса на телесната маса ако съм по-малко от 50, съм с поднормено тегло - т. е. този калкулатор ти дава тегло на ръба на поднорменото. А аз съм била 51 и към това се стремя в момента, наистина изглеждах добре.
    П. П.: за да не ви давам формулата, ето тук може да се сметне индекс на телесната маса: http://www.tialoto.bg/indeks-teglo

Град
    Карлово
    Според този калкулатор ИТТ ми е 19 и е идеално

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    според това трябва да кача 3 килограма за да не съм с под нормено тегло
    Аз не съм с под нормено тегло бе тамън съм си !
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Neverland
    Пожелателното тегло за вас е: 54 кг

За постигане на пожелателните килограми трябва да качите 7 кг
    омг О;
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    тва ИТТ е много зле.на диета съм и в момента тежа 67 и то ми каза че теглото ми е идеално

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от angel4eto966
    тва ИТТ е много зле.на диета съм и в момента тежа 67 и то ми каза че теглото ми е идеално
    +++++10000
    На мене ми пише,че теглото ми е идеално,а пък на онова че трябва 12 кг да сваля :О Онова е по-реално..смлс с онова може да се ориентираш към това с какво тегло ще си най-добре.

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    Здравейте =) Искам да попитам дали през 90 дневната може да се пие малко кола в някой ден ? =D

Вашият ИТТ е: 21

Според вашия ИТТ теглото ви се смята за идеално.
    o.O ----> ?? позитивно !! хД

Мега фен Аватара на iiordanova
    Според едното :
    За постигане на пожелателните килограми трябва да качите 5 кг

Другото :
    Вашият ИТТ е: 18
    Според вашия ИТТ теглото ви се смята че е под нормата.

wtf ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Според едното :
    За постигане на пожелателните килограми трябва да качите 5 кг

Другото :
    Вашият ИТТ е: 18
    Според вашия ИТТ теглото ви се смята че е под нормата.

wtf ?
    Според ИТТ-то аз съм с идеално тегла,а видимоп трябва около 10-15 кг да сваля.То това ИТТ е бахти измишльотината.Гледай първото и се радвай,че не ти трябва да отслабваш

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    според другото трава да сваля 5кг а спорет тва
    Вашият ИТТ е: 19

Според вашия ИТТ теглото ви се смята за идеално.

Повече от фен Аватара на Melanie
    Днес ми е първият ден от 90 дневната и хич не ми се яде. Закуската я проспах, после излязох и преди малко като се върнах хапнах малко сиренце и не мога повече Винаги когато съм на диета нямам никакъв апетит

Мега фен Аватара на Infinity
    Пожелателното тегло за вас е: 58 кг

За постигане на пожелателните килограми трябва да качите 12 кг
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от emin3mchet0
    titinkaa искам да те попитам какви диети си спазвала и от коя си най - доволна? Гледам, че си по напред с нещата от другите и искам съвет

Също така днес като прочетох изискванията за 90 дневната диета видях, че след това трябва да има 90 дневна почивка Ми, аз ако направя тази почивка сигорно ще кача двойно Та, мислълта ми е, през тази 90 дневна почивка може ли да правя други диети
    Еми,спазвала съм Точковата диета,Витаминно-протеиновата(на нея съм и в момента) и една друга диета дето няма заглавие,щото ми е от диетолог.Но тая витаминно-протеиновата е на принципа на тая където ми даде диетоложката.Преди 2г. с тая диета свалих 13кг,сега съм я започнала и съм свалила 2кг,докато не постигна желания резултат няма да спирам,ходя също и на фитнес и на разходки насам натам.И тва е общо взето,гледам много да не се задържам в нас,щото като не се движа и по-бавно ще отслабна
    Ти на колко си и колко си висока,и колко кг искаш да станеш?

Град
    Пловдив
    foreverr...Да,вярно е че сме приятелки с нея,и наистина според мен няма нужда от отслабване при положение,че от 1г. се ограничава,че дори е имало моменти да не яде изобщо,и е свалила доста,в момента е 170см висока и е 57кг-иска да стане 55кг,а сега си е много добре,даже ми се струва че е слаба много,но не ме слуша,знае си нейното.От 3-4месеца се мъчи да свали 2кг до 55 и не може,макар че и ходи пеш на даскало и на гимнастика ходи и на фитнес и по цял ден се движи и не може да ги свали.Според мен е от тва,че вече няма кво да сваля и затова не може да свали нищо.

Повече от фен Аватара на Melanie
    Искам да попитам за 90 дневната може ли да се яде някакъв пълнозърнест хляб и в първите два дни или е разрешен само за въглехидратния?

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от emin3mchet0
    titinkaa искам да те попитам какви диети си спазвала и от коя си най - доволна? Гледам, че си по напред с нещата от другите и искам съвет

Също така днес като прочетох изискванията за 90 дневната диета видях, че след това трябва да има 90 дневна почивка Ми, аз ако направя тази почивка сигорно ще кача двойно Та, мислълта ми е, през тази 90 дневна почивка може ли да правя други диети
    Еми,спазвала съм Точковата диета,Витаминно-протеиновата(на нея съм и в момента) и една друга диета дето няма заглавие,щото ми е от диетолог.Но тая витаминно-протеиновата е на принципа на тая където ми даде диетоложката.Преди 2г. с тая диета свалих 13кг,сега съм я започнала и съм свалила 2кг,докато не постигна желания резултат няма да спирам,ходя също и на фитнес и на разходки насам натам.И тва е общо взето,гледам много да не се задържам в нас,щото като не се движа и по-бавно ще отслабна
    Ти на колко си и колко си висока,и колко кг искаш да станеш?
    Ами аз съм на 14, 162см, 54 килограма някъде. Иска ми се да стана поне 48кг. Гледам да спотрувам и понеже искам по-бързи резултати започнах тази диета

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    за диетата на Боряна- в киселото мляко може ли да слагам малко мед ,че мн ми кеселее иначе и ми са поврuща вече от 15ти почнах.. до сега съм -5 кг ,ама аз си позволявах неща извън нея и са олях но като минат тея 10 дена ,продължавам да я спазвам стриктно
    If I played you like a toy?

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    ^Ти ще я спазваш ли?
    исках да ти кажа , че от днес почнах диетата ( боряна )

55 кг съм и съм 160 инфо все пак и трябва да стана 48

днеска две млека утре
    всякакви зеленнчуци нали няма ограничения нещо ?
    а и също днеска изядох няколко солети ама простено ми е вссе пак отказах бонбона шоколадова и то направо ми се сви сърцето

Град
    Пловдив
    emin3mchet0...Коя диета си почнала,че не разбрах?

Град
    Карлово
    Аз започнах диетата,която вчера пуснах,но съгреших с 3в1...няма значение преди малко си взех панталона,в който не успях да се мушна като го мерих в четвъртък и съм супер доволна,тези дни ограниченията ми от сладко и газирано са имали ефект :P

Град
    Горна Оряховица
    Я не се занимавай с глупости в такъв случай, повече от 1-2 кг ако свалиш, ще станеш кльощава, а няма да изглеждаш по-добре. По-скоро яж здравословно и спортувай, за да си дооформиш тялото.

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Я не се занимавай с глупости в такъв случай, повече от 1-2 кг ако свалиш, ще станеш кльощава, а няма да изглеждаш по-добре. По-скоро яж здравословно и спортувай, за да си дооформиш тялото.
    Да,права си тези дни карам колело и повече се старая да си оформя тялото,днес като си купувах дънки и панталони съм паднала 1 номер надолу,което за мен е много добре,а и единственият проблем ми бяха паласките на мен,сега са ми супер стегнати,не си харесвам много и ханша,но имам по-едър кокал,иначе аз не харесвам прекалено слаби тела

Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    Има само 2 причини вашите да не ви разрешават:
    1.Неподходяща възраст
    2.Нямате реална нужда от диети
    Движете се повече,диетите ги оставете за по-късно
    На мене ми е ясно, че не съм чак дебела, но просто искам да съм по-слаба.И ма кар да имам воля и да мога да спазвам диети, то майак ми не ми разрешава.Но явно до някъде е права...И въпреки всичко се радвам, че не ме кара да ям калорични неща, които аз не искам да ям а и не ям.Например хляб не ям, сладко много рядко ям, пържено не ям, пакетирано не ям......... Е тя titinkaa от тази тема ми е фр и знае колко малко неща ям
    Щом ядеш толкова малко и въпреки всичко не си толкова слаба,колкото искаш,значи решението на проблема ти не е в диетата.Може би имаш по-бавен метаболизъм(което може да е резултат от недостатъчен брой калории-тялото минава в "спестовен" режим и "гори" по-малко калории,поради липсата на такива).Ако е така по-добре е да разчиташ повече на движението-дори ходенето пеш или танците "размърдват" метаболизма
    Оуу пишеш ми да спортувам и ходя, а аз постоянно спортувам и съм маниячка на тази тема... И на фитнес ходя, и пеш всеки ден ходя, спортна гимнастика тренирам, а лятото и бягам на стадиона.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си