- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Ето за мене:
Пожелателното тегло за вас е: 43 кг
За постигане на пожелателните килограми трябва да свалите 12 кг
А аз искам 15Ето...не преувеличавам
![]()
![]()
![]()
![]()
Оф според тва трябва да сваля 2 кг.,а аз имам нужда от 10 сигурно![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Сигурна съм, че не ти трябва да сваляш толкова много. Този калкулатор дава наистина доста ниско тегло, на мен ми даде 51, а според индекса на телесната маса ако съм по-малко от 50, съм с поднормено тегло - т. е. този калкулатор ти дава тегло на ръба на поднорменото. А аз съм била 51 и към това се стремя в момента, наистина изглеждах добре.Първоначално написано от billytalent
П. П.: за да не ви давам формулата, ето тук може да се сметне индекс на телесната маса: http://www.tialoto.bg/indeks-teglo
Според този калкулатор ИТТ ми е 19 и е идеално![]()
според това трябва да кача 3 килограма за да не съм с под нормено тегло![]()
Аз не съм с под нормено тегло бетамън съм си !
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Пожелателното тегло за вас е: 54 кг
За постигане на пожелателните килограми трябва да качите 7 кг
омг О;
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
тва ИТТ е много зле.на диета съм и в момента тежа 67 и то ми каза че теглото ми е идеално![]()
![]()
![]()
+++++10000Първоначално написано от angel4eto966
На мене ми пише,че теглото ми е идеално,а пък на онова че трябва 12 кг да сваля :О Онова е по-реално..смлс с онова може да се ориентираш към това с какво тегло ще си най-добре.
Здравейте =) Искам да попитам дали през 90 дневната може да се пие малко кола в някой ден ? =D
Вашият ИТТ е: 21
Според вашия ИТТ теглото ви се смята за идеално.
o.O ----> ?? позитивно !! хД
Според едното :
За постигане на пожелателните килограми трябва да качите 5 кг
Другото :
Вашият ИТТ е: 18
Според вашия ИТТ теглото ви се смята че е под нормата.
wtf ?![]()
Според ИТТ-то аз съм с идеално тегла,а видимоп трябва около 10-15 кг да сваля.То това ИТТ е бахти измишльотината.Гледай първото и се радвай,че не ти трябва да отслабвашПървоначално написано от iiordanova
![]()
според другото трава да сваля 5кг а спорет тва
Вашият ИТТ е: 19
Според вашия ИТТ теглото ви се смята за идеално.
Днес ми е първият ден от 90 дневната и хич не ми се яде. Закуската я проспах, после излязох и преди малко като се върнах хапнах малко сиренце и не мога повечеВинаги когато съм на диета нямам никакъв апетит
![]()
Пожелателното тегло за вас е: 58 кг
За постигане на пожелателните килограми трябва да качите 12 кг![]()
![]()
To infinity and beyond.
Еми,спазвала съм Точковата диета,Витаминно-протеиновата(на нея съм и в момента) и една друга диета дето няма заглавие,щото ми е от диетолог.Но тая витаминно-протеиновата е на принципа на тая където ми даде диетоложката.Преди 2г. с тая диета свалих 13кг,сега съм я започнала и съм свалила 2кг,докато не постигна желания резултат няма да спирам,ходя също и на фитнес и на разходки насам натам.И тва е общо взето,гледам много да не се задържам в нас,щото като не се движа и по-бавно ще отслабнаПървоначално написано от emin3mchet0
Ти на колко си и колко си висока,и колко кг искаш да станеш?![]()
![]()
foreverr...Да,вярно е че сме приятелки с нея,и наистина според мен няма нужда от отслабване при положение,че от 1г. се ограничава,че дори е имало моменти да не яде изобщо,и е свалила доста,в момента е 170см висока и е 57кг-иска да стане 55кг,а сега си е много добре,даже ми се струва че е слаба много,но не ме слуша,знае си нейното.От 3-4месеца се мъчи да свали 2кг до 55 и не може,макар че и ходи пеш на даскало и на гимнастика ходи и на фитнес и по цял ден се движи и не може да ги свали.Според мен е от тва,че вече няма кво да сваля и затова не може да свали нищо.![]()
Искам да попитам за 90 дневната може ли да се яде някакъв пълнозърнест хляб и в първите два дни или е разрешен само за въглехидратния?
Ами аз съм на 14, 162см, 54 килограма някъде. Иска ми се да стана поне 48кг. Гледам да спотрувам и понеже искам по-бързи резултати започнах тази диетаПървоначално написано от titinkaa
![]()
![]()
за диетата на Боряна- в киселото мляко може ли да слагам малко мед ,че мн ми кеселее иначе и ми са поврuща вечеот 15ти почнах.. до сега съм -5 кг ,ама аз си позволявах неща извън нея и са олях
но като минат тея 10 дена ,продължавам да я спазвам стриктно
![]()
If I played you like a toy?
исках да ти кажа , че от днес почнах диетата ( боряна )Първоначално написано от titinkaa
55 кг съм и съм 160инфо все пак и трябва да стана 48
днеска две млека утре
всякакви зеленнчуци нали няма ограничения нещо ?
а и също днеска изядох няколко солети ама простено ми е вссе пак отказах бонбона шоколадова и то направо ми се сви сърцето![]()
![]()
emin3mchet0...Коя диета си почнала,че не разбрах?![]()
Аз започнах диетата,която вчера пуснах,но съгреших с 3в1...няма значениепреди малко си взех панталона,в който не успях да се мушна като го мерих в четвъртък и съм супер доволна,тези дни ограниченията ми от сладко и газирано са имали ефект :P
Я не се занимавай с глупости в такъв случай, повече от 1-2 кг ако свалиш, ще станеш кльощава, а няма да изглеждаш по-добре. По-скоро яж здравословно и спортувай, за да си дооформиш тялото.Първоначално написано от billytalent
Да,права сиПървоначално написано от Sissy90
тези дни карам колело и повече се старая да си оформя тялото,днес като си купувах дънки и панталони съм паднала 1 номер надолу,което за мен е много добре,а и единственият проблем ми бяха паласките на мен,сега са ми супер стегнати,не си харесвам много и ханша,но имам по-едър кокал,иначе аз не харесвам прекалено слаби тела
![]()
Първоначално написано от Glamour92
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оуу пишеш ми да спортувам и ходя, а аз постоянно спортувам и съм маниячка на тази тема... И на фитнес ходя, и пеш всеки ден ходя, спортна гимнастика тренирам, а лятото и бягам на стадиона.