Здравейте момичета.Преди спазвах ''Диетата на Боряна'' за една седмица дори към 10 дена някъде, не помня точно.Бях свалила около килограм и нещо , спрях диетата и започнах да си ям всичко , не се тъпча като невидяла , или нещо подобно.Скачах на въже но го спрях за 3-4 дена ,защото много ме боляха пръсците бях направила мускулна треста, бях се пренатоварила. Днес пак започнах с въженцето да скачам около150-200 пъти

не си давам много зор да се мъча не искам пак мускулни след като скачах около час и бях скочила 1000 пъти .Та така килограмите ми мога да ви кажа ,че са същите и като ям и като не ям , просто краката са ми мускули ,ама от къде толкова акъл преди да се мъча с диетата . Не е вяжно колко килограма си , а ти дали се харесваш и дали си стегната ,ако ще и 80 да си ако си се стегнал иси тренираш дори минимално , но все ден и си решенд а поддържаш добра форма ,никой и нищо няма да ти поречи , или пък спре.Дори ''малките прегрешения'' както им казвахме по време на диетата.Просто движение и без вредни храни , и без вманиачавания.Защото аз бях луднала по тези диети ...Сега ще си изтегля филма и ще пиша после. И не си мислете ,че са седмица ще смъкнете 10 кг... това си е убийство за организма..