- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесва ли им на жените аналния секс? (? само за пробвалите)
и аз съм на мнение ,че аналния секс е по хубав от вагиналния но определено преди да го направите момичето трябва да си е направила клизма или да е ходила по голяма нужда иначе после пича ще има да се чуди какви са тия семенца от домати по оная му работа![]()
YEAH
без да съм правила ще ти отговоря! има такива на които им харесва и такива на които не!
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Аз съм го правила и ти споделям мнението.На мен не всеки път ми харесва както и не всеки път ме боли.
Много си е як аналния...но не за всеки път,иначе омръзва.
Иначе обичам![]()
Първоначално написано от finger4o
Да точно всичко зависи от обстановката и желанието
Зависи. Понякога ми харесва, но много зависи с кой го правя. Задължително условие е аз да го искам. Не мога да кажа кой ми харесва повече, вагиналния или аналния. В идеалния случай комбинирам двата. Гаджето ми ме качва на черашата, завършваме с анален.
Много зависи от партньора, много. Начина по който прави вагинален секс, определя дали ще стигнем до анален. По-често отказвам. Просто ги сравнявам с един определен мъж, еталон за мен в леглото. Знам точно какво искам. Не искам да звуча високопарно, но за дупето, летвата ми е висока.
Навсякъде и харесвам, щом съм нежен
Според мен им харесва на мацките, досега никоя не ми е отказала и са доста ненаситни искат и още и още. Т о май зависи как ги галиш![]()
Абсолютно нормално е на жена аналният секс и грам да не и хареса на първия, петия
, на десетия път. Преди да почваш, задай си следните въпроси: Можете ли да си говорите за това напълно отворено? Информирали ли сте се достатъчно за това как става най-лесно и какви неприятни изненади може да има? Имате ли презерватив? Ако отговорът на всичко е да, следващата стъпка е да се убедиш, че се размазва от кеф от вагинален секс. Само малко да има колебания, забрави, и си усъвършенствай вагиналния. Когато все пак решите - аналният секс от раз боли нечовешки. За него няма първи път, има месеци, в които всеки път е първи и се научавате бавно как става, с много фейлове. Аналният секс не е просто случка, той започва с психологическа нагласа и свикване с идеята и това въобще да я пипаш там. Предложи и сама да се опитва известно време с пръсти и много лубрикант. Препоръчвам един прозрачен на спортекс или по такъв медицински. Никакви шарени и миришещи и гъделичкащи на дюрекс,защото страшно щипят върху разранена лигавица. Когато започнете заедно, влез буквално сантиметър-два и я остави да свикне. Другият път малко повече и така нататък. Спри веднага, ако има дискомфорт. Обикновено в началото е лесно, но след 3-4 см идва истинската лигавица на ректума, която е много чувствителна. Затова в никакъв случай не натискай по-силно, ако не влиза. Това става само с отпускане и огромно старание от твоя страна да я възбудиш. И не слушай всички 15-годишни, които твърдят, че страшно им харесва. Това са или лъжещи, или продължително позволили изнасилване и свикнали с това момичета в името на това да се харесат.
Аз съм доста консервативна относно задника ми. Много съм "затегнала" пропускателния режимОт две години само с един мъж съм правя анален (не съм семейна). На въпроса, дали ми харесва? Не правя неща, които не харесвам. Но не означава, че вагинално не ми харесва. Просто отзад е различно.