- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Участвате ли в някакви училищни мероприятия?
Не![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
ми не.. нито имам талант, адски се притеснявам ако става въпрос за пред публика, нито имам желание...![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ами ДА - винаги..Така си губя времето и се забавлявам..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нямаме кой знае какви училищни мероприятия, та да се участва.. даже тази година нямаше и концерт,явно на никой не му се е занимавало. Скоро имаме немска вечер, там ще участвам и ще правим сценка с още няколко човека от класа.![]()
В сегашното даскало, преди бях в мажоретния отбор, ако се брои за училищно мероприятие. Имаме участия, но аз не ходя, тъй като не мога. Иначе искам да вляза в ханбалния отбор. Иначе, когато мога не отказвам да участвам.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
da be az koga shte imam vreme da pravq nai vajnoto - da gledam TV![]()
Не.![]()
Не ... стига ми толкова прекарано време в училище...и без това си мразя училището (не като цяло а точно това в което уча... )
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Не. И без това не ми се участва , само да се занимавам с глупости ..![]()
Ако "Мениджър за един ден" се брои като такова-да. Иначе почти не участвам. Не за друго, просто са ми безинтересни.
Ми..във волейболния отбор съм..участвала съм на един-два концерта..и това е.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Ами във волейболния и баскетболния отбор съм . Участвала съм и в едно от училищните тържества![]()