.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70
    Супер фен

Препоръчайте ми добър компютър за игри и програми

Значи искам да си копувам нов настолен компютър.Препоръчайте ми компютър за игри и програми добър около 800-макс 900 лева -комплект с монитор.Параметрите горе-долу да са 3-4 гб рам,добър процесор 2.50-3.00 гхз видео карта 512-1024мб.И кажете от каде мога да си го купя каде е най-изгодно

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Отиваш в Pic computers и питаш колко ще струва да ти сглобят. Готови конфигурации, особено с операционна система НЕ купувай.

Супер фен
    GB MA770-US3
    AMD Athlon II X2 Dual Core 240, 2.80GHz, 1M, BOX, AM3
    KINGSTON 2GB DDR2 800 HyperX
    WD 250GB 7200/8
    SAPPHIRE 4650HD 1024
    CM Elite 334 no/psu
    CM Extreme 400W
    DVW/CD RW LG GH22NS40
    keyboard
    mouse
    ASUS 22" VW221D, 5ms, 5000:1, 300 cd/m2
    ---------------------------
    950 лв от sky.bg

Ето и от мен една примерна конфигурация, която става за игри, филми, музика, интернет и т.н.

П.С. - Монитора избрах да е 19" - мисля, че стига!

Супер фен
    Acer са бати и умрелите монитори, не си копувайте, правят само проблеми!
    На външен вид могат да ти грабнат окото, ама иначе не стават.
    Харда да е WD или SAMSUNG SpinPoint

Супер фен
    дайте някаква готова конфигурация с 4 гб рам 512 мб видео и 500 хард до 900 лева с монитор без операционна система

Мега фен Аватара на Chacho
    Абе заеби тия готови конфигурации.

Аз бих си зел като на doomkiller, само че с Philips монитор, Intel процесор и 250-ка хард. (сигурно Seagate). Aко си вземеш 17" монитор сигурно ще стъпи на 900 лева някъде. Също така конфигурацията бих я оставил да върви на ХР.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Добре - съгласен съм, че монитор "Acer" може да не е най-добрия избор, ама ти как може да препоръчаш на момчето харда да е WD или SAMSUNG - че то по-добре да не си купува...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Добре - съгласен съм, че монитор "Acer" може да не е най-добрия избор, ама ти как може да препоръчаш на момчето харда да е WD или SAMSUNG - че то по-добре да не си купува...
    Работиш ли в компютърна фирма?
    WD и SAMSUNG SpinPoint почти не са връщали за дефект или проблем!

Супер фен
    дайте накакъв линк за добър компютър може и да се сглоби но до 900 с монитор и с 3-4 гб рам 500 хард и 512-1024 видео и с 2.40-3.00 гхз може и двуядрен процесор-по добре да е давайте идеи с тези параметри а не с други.Дайте и готови конфигурации

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    почти ... к'во значи ? от 10 продадени 2 са върнати ?

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    почти ... к'во значи ? от 10 продадени 2 са върнати ?
    Аз си мислех, че почти всички знаят или поне подозират, че компютърната техника в България е "второ качество", за разлика от същите компютърни компоненти произведени за пазарите в САЩ, Германия или Англия да речем... Пък нали и уж дават гаранция на компонентите! Това, че има и дефектни е напълно нормално - за техника говорим все пак! Колкото по-сложно направен е един механизам, толкова по-голама е вероятността някой от неговите части за се повреди!

П.С. - Виждал съм, как процесор, дъно или видео карта на компютър горят още с първото пускане на вече сглобената нова конфигурация, тъй че нищо не може да ме изненада... :P

Супер фен
    да не спамим темата с отделни въпроси,А просто ми отговорете на конкретния въпрос дайте готов настолен компютър или сглобен до 900 лева с монитор които да са с по горе посочените параметри.Който пс-то да издържа на работа около всеки ден по 3-4 часа през учебните дни горе-долу 6-7 години на работа.И не ми спамете темата моляви

Цитирай Първоначално написано от koko95
    да не спамим темата с отделни въпроси,А просто ми отговорете на конкретния въпрос дайте готов настолен компютър или сглобен до 900 лева с монитор които да са с по горе посочените параметри.Който пс-то да издържа на работа около всеки ден по 3-4 часа през учебните дни горе-долу 6-7 години на работа.И не ми спамете темата моляви
    ОК - немаш проблеми шефе... http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=539013

Супер фен
    моляте дай още такива подобни предложения но с 500 гх хард и ако може предназначени основно за програми-photoshop и офис пакети и игри които потдържат 4 гб рам мерси предварително

Супер фен
    абе ти не можеш ли да разбереш, че за 900лв компютър + монитор, нямаш много варианти!
    Готов недей си взима! Там ръгат най-големите боклуци!
    Пък оня компетентния, дето пита дали 2 от 10 връщат, да го светна че някои марки още от завода им излизат счупени компонентите...
    за 900лв не можеш си направиш някакъв супер компютър + монитор!
    Само монитора ти е 200-250лв. Остават 650-700 за компютъра.
    За нискобюджетни компютри се използва процесор на АМД.
    Съчетаваш го с някое дъно, ако можеш взимай Гигабайт или Асус, някое от най-евтините им, но поне са качествени.
    Видео като кажете 512/1024, сте ми много смешни. Видеото не зависи само от обема на паметта му, зависи от още един куп неща, които ти май не взимаш предивид?
    4гб рам са много на този компютър. Взимаш 2гб на Kingstone 800 HyperX и се кефиш. Ако няма да можеш да подкараш някоя игра, то ще е от процесора, защото няма да е от най-силните.
    Хард - колкото бюджет ти остане, толкова взимаш, по-горе споменах 2те марки, които ти препоръчвам.
    Монитор - също ти казах марка.

Супер фен
    добре cyber до 1500 лева ми дай добър компютър според теб сглобен от теб с 4 гб рам добър процесор(най-добре двуядрен,триядрен,четирияд рен)нещо по добро дъно и видео карта там каквото ти прецениш до 1500 лева макс 1500

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от koko95
    добре cyber до 1500 лева ми дай добър компютър според теб сглобен от теб с 4 гб рам добър процесор(най-добре двуядрен,триядрен,четирияд рен)нещо по добро дъно и видео карта там каквото ти прецениш до 1500 лева макс 1500
    1500 без монитор:
    ASUS P7P55D-E
    Intel i3 540
    CORSAIR 2x2GB DDR3 1600 CL9, TW3X4G1600C9D
    WD 640GB/64
    SAPPHIRE 4850 1024/ddr3/PCI-E
    CM Extreme 460W
    CM Elite 334 Black NO/PSU
    CD/DVD RW LG
    Mouse
    Keyboard

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    значи скоро ходих в новият мол и по-точно техномаркета...
    та позагледах пстата и за около 800 лв има доста добри ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    значи скоро ходих в новият мол и по-точно техномаркета...
    та позагледах пстата и за около 800 лв има доста добри ...
    Недейте си взима такива. Там ръгат най-големите боклуци, които са останали във фирмата която го е правила, лепват 1 лепенка за 1 година гаранция и туй то.

Ще предложа и аз една конфигурация към 1500 лв. - БЕЗ МОНИТОР!!!

П.С. - Мисля, че е най-добрата до сега...

Едит: Май забравих да включа кутията, мишка и клавиатура, ама мисля, че частите са по важното нещо...

Супер фен
    doom, мисля че най-важното е да се спази финансовият лимит. Като сложиш кутията мишка и клавиатура, отиваш на 1600.
    Конфигурацията е добра, на мен лично паметта не ми харесва и харда.
    иначе i5 е голямо изкушение, но като се замислиш едва ли ще можеш да го натовариш.

И аз мисля, че процесора е ненужно силен, а и харда е доста голям. 1ТВ трудно се пълни, ако не е сървър. Има и качествени по-евтини дъна. Ако смъкне малко и видеото сигурно ще му останат парите за монитор, мишка и клавиатура.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен
    Дайте ми настолен компютър сглобен на части с всичко + монитор до 1500 и 500гб хард а не повече и до 1500 с монитор-хубав голям монитор

Само захранване трябва да си добавиш, като с него няма да надхвърлиш 1500. Ако трябва да намалиш парите, може да смениш процесора на C2D според мен. А и ако караш на WinXP, 3GB Ram ще ти свършат добра работа. Може и едно вентилаторче да дозакачиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си