.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho

Само захранване трябва да си добавиш, като с него няма да надхвърлиш 1500. Ако трябва да намалиш парите, може да смениш процесора на C2D според мен. А и ако караш на WinXP, 3GB Ram ще ти свършат добра работа. Може и едно вентилаторче да дозакачиш.
    Решил съм да си взимам сглобен на части компютър от този сайт,ама не го знам какъв е.Моляте дай линк за този сайт

Цитирай Първоначално написано от koko95
    Решил съм да си взимам сглобен на части компютър от този сайт,ама не го знам какъв е.Моляте дай линк за този сайт
    Ето: www.jarcomputers.com/

Ауе човек ти нали си беше купил некав монитор, ко стана с него?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Ето: www.jarcomputers.com/
    И от тука като вляза каде да вляза за да си избера частите на пц-то
    ---------------------------------------------------------------------------------
    а за монитора ми отидох смених го и си е на 6 до момента

Ми тогава за кво искаш комп. + монитор?

И от тука като вляза каде да вляза за да си избера частите на пц-то
    Това ти е конфигуратора - http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=11

Това ти е ценовата листа на всички неща предлагани от фирмата - http://www.jarcomputers.com/prl_down/prl.pdf

Супер фен
    А какво мислиш за тази конфигурация,добра ли е или нещо да махна или да слойа

Мега фен Аватара на L0ST
    За мен това е ненужно мощен процесор, какво ще правиш на него? Аз имам едно c2d @ 3.2GhZ и си ми върши отлична работа. Вярно е, стара генерация са, но не са лоши процесори. Аз бих си взел по-слаб процесор, понеже така или иначе до година - две ще са се появили още по-хубави и т.н. , но ти си решаваш. Също така, аз бих си взел nvidia. Гледай е с нова памет и хубава шина. Хард - самсунг...мне, вземи си wd/sg, по-добриса по лични наблюдения.
    Lexynnka

1. Охлаждането за процесора "Spire Storm" не зная дали ще стане, пък има и много по-добри охлаждания!

2. Охлажнането за хард диска не ти е нужно!

3. Аз на твое място бих си взел още един хард 500 GB Samsung и ще ги свържа и двата в RAID 0, защото при този компютър хард диска ще е най-бавно работещия компонент!

П.С. - Иначе другите неща са добре според мен!

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    аве иди и си сглоби един компютър!!! тия готовите са пълни лайна... AMD Athlon II процесор пък с вградено GeForce 7025 видео

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Не си взимай ГОТОВА конфигурация !!!! За кво са ти тия готовите компютри , вече тва да си вземеш готов компютър е пълна простотия .. За 1500лв. можеш да си сглобиш страхотен компютър и ще ти останат пари за добър монитор !! Не знам , ти си решаваш но ти го казвам за да не съжаляваш после !
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на L0ST
    Тва дето го е постнал той си го е избирал бе.
    Lexynnka

Супер фен
    1. Охлаждането за процесора "Spire Storm" не зная дали ще стане, пък има и много по-добри охлаждания!

2. Охлажнането за хард диска не ти е нужно!

3. Аз на твое място бих си взел още един хард 500 GB Samsung и ще ги свържа и двата в RAID 0, защото при този компютър хард диска ще е най-бавно работещия компонент!

П.С. - Иначе другите неща са добре според мен!
    я моляте ми поправи конфигурацията както ти решиш(оправи тея работи дето мислиш че са ненужни или няма да станат)и я сложи да я видя

я моляте ми поправи конфигурацията както ти решиш(оправи тея работи дето мислиш че са ненужни или няма да станат)и я сложи да я видя
    Ами нали вече ти казах! Можеш да си поръчаш ето такъв вентилатор за процесора: Arctic Cooling Freezer 7 PRO Rev.2 PWM - Ще останеш много доволен от него!!!

За охлаждането на HDD-то вече ти казах, че няма да имаш полза, но ако пък държиш задължително предполагам, няма да те сбъркат тея 9,48 лв. за него... Също така охлаждането на рам паметта ще ти е нужно само, ако смяташ да я клокваш, а прeдполагам ти няма да тръгнеш да го направиш, защото ако искаше това, щеше да си вземеш "клокерска" памет, която подлежи на клок чрез вдигане на волтажа, пък и те си имат заводски радиатори!

Другите неща са ти добре на машината!

П.С. - Както казах и в предишния си коментар по твое желание и ако имаш финансовата възможност, можеш да си вземеш още един хард диск, като условието е двата да са еднакви на размер, най-добре и като модел! Дъното ти със сигурност ще има вграден RAID контролер, за да можеш да ги свържеш (ти или някой, който разбира) в RAID 0, така че хардовете да работят успоредно, като едно цяло устройство! Така трансфера на данни ще е (на теория) двойно по-голям!

Мега фен Аватара на Chacho
    Някои видеокарти вървят с вентилатори, нищо че не го пише в параметрите им. Мойта така я взех. Провери да не би да си има охлаждане и да изключиш и вентилатора на видеото от конфигурацията. Звънни и питай, те ще ти дадат информация за стоката.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Bianc0
    Ето една конфигурация от мене за 1422.00 лв БЕЗ монитор!Най-доброто за тези пари.

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Bianc0
    Ето една конфигурация от мене за 1422.00 лв БЕЗ монитор!Най-доброто за тези пари.

+1
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Bianc0

Много мощен процесор и малко рам памет не ми харесва като цяло конфигурацията моята е по добра която съм си сглобил
    ------------------------------------------------------------------------------------
    А и да питам сега И3 процесор добър ли е,че и5 е много скъп

Супер фен Аватара на Bianc0
    4GB е малко?Процесора e идеален даже.

И щом смяташ,че тази конфигурация дето си я направил е по-добра от тази която аз предложих,мале мале...
    Това което съм сглобил аз ще мачка както си иска конф. която си направил.

Супер фен
    Ето ще си взимам тази конфигурация и искам питане да ми разясните всички части по подробно.http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054654
    и дали на този комп ще тръгне гта ив 4 дето е най-новата без да лагва

наскоро излезна оферта за лаптоп.Ставащ за игри на доста прилични пари-900 лева.Помня че беше 3 Гб рам и 512 Мб видео със собствена памет.Разтърси се и го зимай

Супер фен
    и да си дадете мнението за тази конфигурация,а след време ще ми вземат по хубава след 1 година.И дали ще тръгват новите(и най-новите)игри на това пс http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054654

И моляви разаснете ми всички функции на това пс.От 1-вата до последната плс и то подробно

Супер фен
    и най-вече ме интересува какво значи MB NVIDIA 6150 S.AM2 DUAL DDR2

Супер фен
    и кажете дали този компютър ще върви на уиндолс 7 или уиндолс хп по-добре на кое ще върви по-добре?

Супер фен
    оказа се че баща ми не може да го вземе този комп защото иска да го взима от илиянци с намаление а от там го няма има го в славейков.Може ли да го поръчам да го доставят в техномаркет илиянци и от там да го вземеме с намаление?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си