- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Препоръчайте ми добър компютър за игри и програми
или да си взема този модел само процесора е малко по-добър http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09061456
Първо предлагам тази тема да я направят модераторите ВАЖНА! То толкова се изписа в нея, че ако бях аз на твое място вече да съм си направил игрална зала в нас!Първоначално написано от koko95
![]()
Второ - Разгледах двата компютъра, където беше пейстнал линкове от Техномаркет. За тези пари си струват, като тая игра GTA 4 ще върви, но ще има малко "лаг", както ти го наричаш, но след намаляване на видео настройки, сенките и филтрите се оправя това!
Трето - Въпросното "NVIDIA 6150 S.AM2 DUAL DDR2", ще рече че дънната платка на компютъра е на "NVIDIA" модел "6150", сокет е AM2, "Dual", означава че дъното подържа "dual channel" работа на паметта, тоест двата слота за паметта и съответно двете рам памети си поделят работата и работят по-бързо! "DDR2" - е типа на Рам паметта, която подържа дъното!![]()
а моляте намери в техномаркет компютър най-минималния дето няма да лагва гта ив 4 до около 600 лева
и ако може да е от техномаркет илиянци
и да питам на лаптоп Acer Aspire 5535 ще лагва ли гта 4.Защото брат ми иам такъв и още не съм я пробвал.Ще лагва ли?
Лаптопите не стават за игри!
Абе човек ти не знаеш ли че има едно копченце "редакт." със него можеш да си редактираш съобщенията и ако си изпуснал нещо да го напишеш там а не да пуснеш една тема и 98% от коментарите да са твойотностно последния ти коментар
: Пробвай дали ще лаги ние от къде да знаем?!? Едва ли някой има същия лаптоп със същата игра на него ..
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Аз ти предлагам друго, но не зная дали ще се съгласиш на този моя вариант...Първоначално написано от koko95
Стъпка 1 - Какво ще кажеш аз да отида до Техномаркет, да извадя 600 кинта от джоба си да ти купя "свястна" машина (РС), след това да взема и една "червена панделка" та да го опаковам.
Стъпка 2 - Намирам предварително даденият ми от теб личен адрес, след това оставям "машината" пред вратата... звънвам на звънеца и дим да ме няма...Един вид да ти направя едно подаръче...
![]()
П.С. - Не мога да разбера в крайна сметка, ти какво искаш от нас в тази тема?!?! - Да ти подарим нов компютър или?!?!![]()
xaaxxaxaxaaxxa става все по забавноПървоначално написано от SolusChristus
![]()
+1...има достатъчно добри лаптопи!Първоначално написано от BurnX86
Това,че вие искате за 600лв да искате най-мега лудо мощния геймърски комп...удоволствията струват пари!
Друг е въпроса,че една крушка за проектор струва толкова или повече пари
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
Както казах по горе-най евтиният лаптоп за игри го гледах в неква реклама из замунда мисля...900 лева и има6е 512 видео самостоятелна памет и 3 гб рам....
aко може да ми го купиш и да го доставиш до вратата аз ще ти дам парите за компа.И ако оредиш намаление щот брат ми ми е оредил и ще го взимаме на намаление.Първоначално написано от doomkillerr
Не мислиш ли, че си малко нахален?Първоначално написано от koko95
![]()
Пич хвани се махни с темата! 5 страници не ти ли стигнаха ;Х Вади 2500 и ходи си купи един комп и не спами форума ;х
Първоначално написано от BurnX86
![]()
![]()
![]()
![]()
Я се скрий някъде, бе. За парите, които ще дам за лаптоп ще си вдигна суперкомпютър.
Те хубаво стават за игри, обаче са по-слаби.
а неможе ли нещо да ми намериш пак такова ама до 800 лева,че след време като ми земат този баща ми ще си го слага в офиса и ще ми зима як.Плс предложи до 800лв