- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчета - как предпочитате момичетата
Ог доста време се чудя момчетата как предпочитат момичетата : с обувки на токчета, ниски обувки или кецове.. Незнам защо но нещо вътрешно в мен ме кара да мисля че момчетата предпочитат момичетата с обувки а не с некви големи кецове. Знам ли с обуки сякаш е по секси.. незнам.. изкажете мнението си..
По принцип зависи от самата обувка, но е препоръчително БЕЗ КЕЦОВЕ :х
Маратонки - да, но не и кецове. Не ми харесват!
Иначе много често гледам обувките на момичето, харесвам високите и сладки обувки хъхъ
Все пак няма да ми направи добро впечатление ако е на някой официален случай и е с кецове.![]()
Боси... мога да ви кажа, като момче, че въобще не ме вълнува какви обувки носите (това съм си аз де, може и да не ме слушате)
![]()
Ама знам, само, че момиче с точкета, което не може да върви на токчета е адски тъпа гледка...
правете си изводите :P
Най-добреПървоначално написано от ltgreen
![]()
Иначе ми е абсолютно все тая, стига да не са с онези грозни обувки, където се подава само върха на дъртия пръст.
Кецовете не стават... С токчета...![]()
Първоначално написано от ubuntureload
Нямам претенции стига да и отиват,да са и удобни и да е с тънки крачета![]()
С токчета,изглеждат по-добре!Много зависи от това колко е високо момичето..не е хубава гледка момиче 1,80 качило се на ток 7-8 см.
![]()
Без кецове... другите две стават.
ъ аз без кецове / маратонки не мога да живеясори, обаче е жалка гледка някакво момиче 5-6 клас с токчета, къса поличка и розови чорапки
примерно
![]()
че къде е ставало дума за 5-6 клас ?!![]()
![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
На мен ми е по-удобно да нося кецове. Токчетата също ми харесват, но да не са на моите крака. А иначе като видите някое хубаво момиче, едва ли гледате обувките.