.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Ок, Зрели Човече. Нека не се измъквам, понеже наистина ми стана прекалено тъпо - майната им на правилата, ама и аз вместо да коментирам темата, коментирам хората.

Извинявай, clockwork. Прекално много ми напомни на друг един. Продължавам да не одобрявам темата ти, но нека не обиждам наистина теб самия.

на майка им на пеерасите и т.н.
    x2

2. Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - изтриване или банване. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на сайта или потребители, модератори, администратори на форума и сайта. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
    Тук нарушител съм и аз, и цитираните, а също и ти, че не изтри поста или не ме банна директно. Нямам проблем с тези санкции.
    Няма да цитирам цели теми за наркотоци и още една сюрия постове с дискриминативно съдържание.

Правилата са прекалено строги. Това обаче не е причина да се прилагат според случая.
    активизъм/превенция; писане; музика

Е то вече от хиляди фейк акаунти загубихме връзката. Нормално е човек да си помисли че Clockwork = ClockworkOrange (tuzaro).

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Нямам намерение да трия и банвам тихомълком - предупреждавам те и ти давам шанс.

Това е добрият метод...

ПП. Шепърд, отново не си разбрал. Нищо...
    Какво не съм разбрал по-точно? Нима не е вярно че ClockworkOrange = StanSmith = tuzaro?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Напълно невярно е.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Напълно невярно е.
    Ама добре си защитавате дружките. Знам че ако помоля шефа ви (machoka) нЕма да направи една справка пo IP. Да видите че съм напълно прав.

Цитирай Първоначално написано от shephard
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Напълно невярно е.
    Ама добре си защитавате дружките. Знам че ако помоля шефа ви (machoka) нЕма да направи една справка пo IP. Да видите че съм напълно прав.
    [b]Локо Пловдив и тесни пичkи
    every day is like the other keep your fear undercover.
    It

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Нямам намерение да трия и банвам тихомълком - предупреждавам те и ти давам шанс.
    Смирено ти благодаря и отивам да заколя овен в твоя възхвала.
    Край на оффтопика и от моя страна.

Самата тема ме влудява просто. БНС са от многото котви (макар и не най-страшната) на младото общество у нас, но скоро няма да го проумеем.

Разбира се, че е реакция, при това не дотам неоправдана - подчертавам. Въпросът е каква е самата реакция, т.е. как реагира точно обществото?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си