- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- МНОГО СУХА КОЖА- помогнете!!!
От една седмица някъде кожата ми е много суха.Незнам от какво е.По принцип аз винаги се мажа с крем и я почиствам с маска ама досега винаги си е била по мазна. Някой знае ли от какво е това и ако има някякъв крем да ми кажете ....плс
![]()
![]()
Мойта кожа от измиващия гел изсъхна супер много. Майка ми ми купи крем на L'oreal - http://www.loreal-paris.co.uk/skinca...tion-skin.aspx . Много съм доволна.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
А крема колко струва?Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
Ами около 10 лева беше.
Също има и един на Avene, който е доста по - добър, но е и 2 пъти по - скъп. Отиди в някоя аптека и питай какво могат да ти препоръчат. Може да ти покажат и нещо по - добро.
има една маска от avon naturals с алое и авокадо е хубава и хидратира добре
и моята стана много суха и си купих бебешки крем на Нивеа
http://fl1.shopmania.org/files/snimk...ml~1371681.jpg
много е хубав![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
И мойта е доста суха понякога, дори имам чувството,че ще започне да ми се бели.Сега съм си поръчала някакъв спрей ще видим дали ще ми помогне, ако не ще попитам в аптеките.
Лосион за тяло на Гарниер с канадска формула. Мисля че имаше клен, в него или есенция. Той беше точно за изключително суха кожа.
airplanes..
И помага ли?Първоначално написано от psych0
![]()
Оо, май ще взимам крема на сестра ми.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
^ да определено е много добър
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Да и моята е много, ама МНОГО суха. Не само имам чувството, но тя и се бели, и се цепи, (особено по челото и носа), и като се нацепи кърви и при допир с топла вода пари адски ..
вобще лоша работа, ходих на кожен, било алергия към студът, пък ми препоръча само хидратиращ крем след всяко намокряне .. (направо с него си ходя в джоба)
поузвам Avon care rich monsture с витамин Е, някви 5 лв ама си ме пази спр добре![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Има такъв крем за лице. 6+ за него!Първоначално написано от twilightHeart