.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Разликата в годините няма особено голямо значение, но пък е важно това до колко зрели са двамата партньори.Примерно някое момче на 20, момичето на 16, обаче с мисленето и реакциите на 13-14 годишна, би могло да попречи на взаимоотношенията.Момчето да речем учи, работи, а приятелката му се чуди в кой мол да отиде, коя дрешка да си купи, с коя приятелка да излезе.И като цяло някакво несъответствие в дейността, в отношението към парите, в очакванията от близкото бъдеще.

Нооо разбира се има и доста здрави и красиви връзки именно с такава разлика, така че всичко е относително и строго индивуално.(:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от gir
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Да, любовта си е любов, но да, ако ходиш с 40-годишен си к*рва !

Както беше казал някой в една тема важно е да обърнем внимание на пропорционалността на годините. Ако ти си на 65, а той на 71 - никаква разлика. Ако ти си на 40, а той на 46 - никаква разлика. Ако ти си на 24, а той на 30 - малка разлика /зависи от акъла/. Ако ти си на 11, а той на 17 - огромна разлика!!!
    Това аз го говоря. За съотношението и как с времето се изравняват. Примерно, ако си на 10, а той на 1, си 10 пъти по-голяма от него, ама ако си на 20, а той на 10, само 2 пъти по-голяма и пр.

За ходенето с 40-годишен, не е задължително да е к***а. к***те ходят с всякакви.
    А да, ти беше. Много умно ... това за годините. Винаги съм била на същото мнение.
    Радвам се, че ти и други по темата не страдат от предразсъдъци и знаят кое е ПО-ВАЖНОТО в живота.
    Всъщност аз страдам от всякакви предразсъдъци, но просто го крия. А за годините специално също имам предразсъдъци, но просто ако аз съм на 15, а момчето на 25, бих го предпочела пред това аз да съм на 15, а той на 40. Това е цялата работа.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Да, любовта си е любов, но да, ако ходиш с 40-годишен си к*рва !

Както беше казал някой в една тема важно е да обърнем внимание на пропорционалността на годините. Ако ти си на 65, а той на 71 - никаква разлика. Ако ти си на 40, а той на 46 - никаква разлика. Ако ти си на 24, а той на 30 - малка разлика /зависи от акъла/. Ако ти си на 11, а той на 17 - огромна разлика!!!
    Това аз го говоря. За съотношението и как с времето се изравняват. Примерно, ако си на 10, а той на 1, си 10 пъти по-голяма от него, ама ако си на 20, а той на 10, само 2 пъти по-голяма и пр.

За ходенето с 40-годишен, не е задължително да е к***а. к***те ходят с всякакви.
    А да, ти беше. Много умно ... това за годините. Винаги съм била на същото мнение.
    Радвам се, че ти и други по темата не страдат от предразсъдъци и знаят кое е ПО-ВАЖНОТО в живота.
    Всъщност аз страдам от всякакви предразсъдъци, но просто го крия. А за годините специално също имам предразсъдъци, но просто ако аз съм на 15, а момчето на 25, бих го предпочела пред това аз да съм на 15, а той на 40. Това е цялата работа.
    Всеки си има предпочитания. Лошо няма!
    Good luck, Bad luck, Luck...

gir.. не изключвам всички тези възможности.. Просто обобщих това което са видели очите ми

Абе стига хората да се обичат и 5,6.... години разлика няма да им попречат на любовта.

Град
    Sофiiя City xD
    Не....

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Цитирай Първоначално написано от Muddled
    Абе стига хората да се обичат и 5,6.... години разлика няма да им попречат на любовта.

Да се обичат и да си пасват, най-вече. Ако Тя и Той имат еднакви идеи, хобита, вкусове, стремежи и да им пасват темпераментите...кой ще се сети да пита "Ти кога си се излюпил точно?"

Аз преди имах една:

-пишехме стихове и разкази. Редовно си разменяхме творбите.
    -ходехме заедно в клуб за поезия
    -тренирахме заедно бойни изкуства
    -учехме заедно китайски и английски
    -разбирахме еднакво живота и любовта
    -даже ръстово и визуално си пасвахме.

После разбрах, че е 11 години по-малка от мене и, че е влахкиня (нещо като румънци са власите), ама това никак не ми пречеше. Какво значение, че е влахкиня, при положение, че имаше понятие от моята култура, говорехме български? И какво значение, че беше 11 години по-късно родена, при положение, че телата ни си бяха еднакви?
    Така че , когато има напасване на навици, идеи, разбирания (човешкото в човека) и други биологични напсвания (темпераменти, сексуалност), тогава нищо не може да спре една любов.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^ И петък вечер беше запазена за решаване на висша математика, нали ? Оооо ... колко сладкооо
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    ^ И петък вечер беше запазена за решаване на висша математика, нали ? Оооо ... колко сладкооо

Нема бе! Петък вечер бяхме на тренировки, после я изпращах до тях с целувка, поздравявах се с майка и баща й, след това се връщах у дома, вечерях и после си чатехме...или пък оставах у тях и гледахме филмче...Не си падахме по дискотеки и двамата.
    Яко си беше с нея...,ама карай...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си