- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика между годините
Разликата в годините няма особено голямо значение, но пък е важно това до колко зрели са двамата партньори.Примерно някое момче на 20, момичето на 16, обаче с мисленето и реакциите на 13-14 годишна, би могло да попречи на взаимоотношенията.Момчето да речем учи, работи, а приятелката му се чуди в кой мол да отиде, коя дрешка да си купи, с коя приятелка да излезе.И като цяло някакво несъответствие в дейността, в отношението към парите, в очакванията от близкото бъдеще.
Нооо разбира се има и доста здрави и красиви връзки именно с такава разлика, така че всичко е относително и строго индивуално.(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Всъщност аз страдам от всякакви предразсъдъци, но просто го крия. А за годините специално също имам предразсъдъци, но просто ако аз съм на 15, а момчето на 25, бих го предпочела пред това аз да съм на 15, а той на 40.Първоначално написано от gir
Това е цялата работа.
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Всеки си има предпочитания. Лошо няма!Първоначално написано от loliii
![]()
Good luck, Bad luck, Luck...
gir.. не изключвам всички тези възможности.. Просто обобщих това което са видели очите ми![]()
Абе стига хората да се обичат и 5,6.... години разлика няма да им попречат на любовта.![]()
Първоначално написано от Muddled
Да се обичат и да си пасват, най-вече. Ако Тя и Той имат еднакви идеи, хобита, вкусове, стремежи и да им пасват темпераментите...кой ще се сети да пита "Ти кога си се излюпил точно?"![]()
Аз преди имах една:
-пишехме стихове и разкази. Редовно си разменяхме творбите.
-ходехме заедно в клуб за поезия
-тренирахме заедно бойни изкуства
-учехме заедно китайски и английски
-разбирахме еднакво живота и любовта
-даже ръстово и визуално си пасвахме.
После разбрах, че е 11 години по-малка от мене и, че е влахкиня (нещо като румънци са власите), ама това никак не ми пречеше. Какво значение, че е влахкиня, при положение, че имаше понятие от моята култура, говорехме български? И какво значение, че беше 11 години по-късно родена, при положение, че телата ни си бяха еднакви?
Така че , когато има напасване на навици, идеи, разбирания (човешкото в човека) и други биологични напсвания (темпераменти, сексуалност), тогава нищо не може да спре една любов.
^ И петък вечер беше запазена за решаване на висша математика, нали ? Оооо ... колко сладкооо![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Priceless
Нема бе! Петък вечер бяхме на тренировки, после я изпращах до тях с целувка, поздравявах се с майка и баща й, след това се връщах у дома, вечерях и после си чатехме...или пък оставах у тях и гледахме филмче...Не си падахме по дискотеки и двамата.
Яко си беше с нея...,ама карай...