.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Град
    Бате Незнам...

Разлика между годините

Хора да ви питам спорет вас има ли значение от това партниора ви дали ще е със 3 или 4 години по-малък/голям ако супер много го обичате...

Град
    На една звиздичка
    Разбира се че не.

Освен ако е си момче и си падаш по "какичка" , която е 4-5 години по - голяма...

Град
    million miles away (:
    Nope... Но гледам на някои философи тук във форума предрасъдъците им са особено големи,когато се опре до тоя въпрос,за това нека те да кажат . .|((
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Голям фен Аватара на Callisto
    Няма значение...гаджето ми е с 3 години по-малък от мен и всичко си е перфектно. С него съм искарала повече време от това с повечето по-възрастни от него. Обичаме си се много и надявам се нещата да си се запазят такива.

Град
    Бате Незнам...
    Цитирай Първоначално написано от Metal
    Разбира се че не.

Освен ако е си момче и си падаш по "какичка" , която е 4-5 години по - голяма...
    Да момче съм падам и си падам по-какички но въпроса е там че гаджето ми е по-малко от мен и се чувам критики от фр-тата...

Re: Разлика между годините

Цитирай Първоначално написано от Galardo
    Хора да ви питам спорет вас има ли значение от това партниора ви дали ще е със 3 или 4 години по-малък/голям ако супер много го обичате...
    Няма. Ама трябва партньорчето да не е малолетно, щото иначе разликата е в това да си на свобода и в затвора.
    Значи, ако няма правни ограничения, т.е. ако ти си на 18, а тя е на 22, няма проблеми. Абе даже и да е на 38...То с времето разликите се заличават.
    Примерно ти като си на 4, а едно бебе е на 1 година си 4 пъти по-голям от него. 4:1 = 4. Ама като станеш на 24, а тя на 20, си само едно цяло и няколко пъти по-голям от нея. По точно - делим 24 на 20 и получаваме 1.2 (24/20 = 1.2)...Това е диалектическото развитие в природата - Количествените натрупвания водят до качествени изменения.
    На който му пука за такива разлики в годините е ЕЙДЖИСТ. Нещо като РАСИСТ, ШОВИНИСТ, ЛИНГВИЦИСТ и др. ненавистнически теории.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Еми да имат зна4ение годините,по-малък от мен не,колкото мен или по-голям,е естествено не някои които може и баща да ми е.

В моя случай много слабо да заобичам 12-13 годишен .. така, че по - скоро клоня към мои връстници или по - големи ( но пак с мярка най - много 5 години разлика) ..

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    В моя случай много слабо да заобичам 12-13 годишен .. така, че по - скоро клоня към мои връстници или по - големи ( но пак с мярка най - много 5 години разлика) ..
    Да, ама ако не си каже някой годините може и да е с 10 по-голям и да не разбереш...Това е защото календарната възраст не винаги съвпада с биологичната. Ето виж примерно Еминем (Маршал Метърз)

На 37 години, а изглежда като някой на 18-19. Ако не е известен и се запознаете, и ти каже, че учи в някой техникум последна година, като нищо ще се вържеш. И така - хората растат с различна скорост.

girако се запозная с някой и той ме излъже за годините си (и ако допусна, че няма да забележа, което е мнооого слабо да се случи) аз рано или късно ще разбера .. и тогава ще се отдръпна от него ако не заради разликата ни, то заради това, че ме е излъгал!! ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Естествено,че НЕ..
    Любовта няма граници..Но аз бих предпочела разликата да е най-много 5 години..Да не е фатално - като 13-15 годишна разлика
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    girако се запозная с някой и той ме излъже за годините си (и ако допусна, че няма да забележа, което е мнооого слабо да се случи) аз рано или късно ще разбера .. и тогава ще се отдръпна от него ако не заради разликата ни, то заради това, че ме е излъгал!! ..
    Ох, те лъжат за какво ли не...ама и аз съм като тебе и големи скандали за лъжи съм имал...
    За разпознаването - абе има начини, примерно по интелектуалната възраст. Ама, ако е малък и на външност, и на акъл, тогава трудно...
    Лесно се познават като са на 10 и 15 години, ама като станат на 30-35 не знаеш кой е по-голям, кой е по-малък...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    С по-големи бих ходила, но с по-малки не.Момчетата без това мислят малко по-различно от нас /не целя да се заяждам/ . По-голям може и да е с 10 години.Повечето бракове са така, мъжа е по-голям с 10 години.И е по-добре.По-зрял по-добре.Това не значи, че на 18 годишна възраст искам да си хвана някой с 10 години по-голям. . но по прицип е за предпочитане.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    . По-голям може и да е с 10 години.Повечето бракове са така, мъжа е по-голям с 10 години.
    Orly?

Мъжа съзравя по-бавно от жената до 18 годишна възраст.

Защото след това съзряването спира да си протича без ние да правим нищо по въпроса, а трябва да се постараем.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

gir, едно и също нещо го пишеш из целия форум. Не ти ли писва?
    "Разликите се заличават с годините". Аз да няма да се женя, ако случайно си хвана половинка с примерно 5 години по-голям от мен? В повечето случаи, връзките са за месец-два, хората живеят в настоящия момент и гледат как се отразява разликата в годините сега, а не как ще се превъзмогне след време.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Естествено,че НЕ..
    Любовта няма граници..Но аз бих предпочела разликата да е най-много 5 години..Да не е фатално - като 13-15 годишна разлика
    То и с 13-15 не е фатално, ама хората си го правят често да е фатално...Нали знаеш - глупостта не ходи по гората, а по хората.

ПРИМЕР:

Рейчъл Хънтър (актриса) се жени за 13 години по-малък от нея спортист.
    Ето снимката и прецени дали има голяма разлика. Излеждат си почти на едни години, макар тя да е на 38, а той на 25 :

Град
    in the reality : )
    Да, любовта си е любов, но да, ако ходиш с 40-годишен си к*рва !

Както беше казал някой в една тема важно е да обърнем внимание на пропорционалността на годините. Ако ти си на 65, а той на 71 - никаква разлика. Ако ти си на 40, а той на 46 - никаква разлика. Ако ти си на 24, а той на 30 - малка разлика /зависи от акъла/. Ако ти си на 11, а той на 17 - огромна разлика!!!
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от loliii

Както беше казал някой в една тема важно е да обърнем внимание на пропорционалността на годините. Ако ти си на 65, а той на 71 - никаква разлика. Ако ти си на 40, а той на 46 - никаква разлика. Ако ти си на 24, а той на 30 - малка разлика /зависи от акъла/. Ако ти си на 11, а той на 17 - огромна разлика!!!
    Това аз го говоря. За съотношението и как с времето се изравняват. Примерно, ако си на 10, а той на 1, си 10 пъти по-голяма от него, ама ако си на 20, а той на 10, само 2 пъти по-голяма и пр.

За ходенето с 40-годишен, не е задължително да е курва. Курвите ходят с всякакви.

az sa6to lichno si haresvam edno momiche koeto e 11klas a az sam 7 a tq mnogo momcheta e smenqla i hodi s golemi pichove na more po klubove s 2 dumi qk jivot no e super krasiva a i smqtam che godinite ne sa mnogo vie kakvo mislite???

НЕ !!
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Цитирай Първоначално написано от revelope
    az sa6to lichno si haresvam edno momiche koeto e 11klas a az sam 7 a tq mnogo momcheta e smenqla i hodi s golemi pichove na more po klubove s 2 dumi qk jivot no e super krasiva a i smqtam che godinite ne sa mnogo vie kakvo mislite???
    Мислим, че няма да те върже.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    и как го реши това ?!
    не че нещо, но думата "куpвa" съвсем не означава момиче ходещо с мъж, който е по-голям от нея с много повече от нормалното

По темата: Зависи за какви години говорим.
    В пубертета определено имат значение годините. Не може едно момиче на 13 да ходи с някой на 18-19.
    Когато пубертета мине, не мисля, че годините са от особено значение. Може тя да е на 19, той на 25. Няма проблеми.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    He .. ама според мен не е normal да си на 13/14, пък гаджето ти на 18 ..
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

На годините, на които съм сега, 4 години по-малко ми изглежда все едно да ходя с дете.
    С 4 години по-голям - напълно нормално. ))
    Стига да не му се приженило де.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Бих ходил с по-голяма както винаги до сега защото намираме сходни интереси теми за разговори и по-зрели постъпки ,но с по-малко момиче не ми се получава да са гледаме и да си мълчим най-много да са мляскаме то това не е връзка..
    Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си