Добър ден,открих много ефективен метод за справяне с акне и петна от акне. Преди да ви го кажа, ще споделя някой "Тайни":
1: Акне (във всякаква форма) НЕ БИВА да се чопли, изстисква, излющва, изтърква... или там каквото ви е хрумнало да го правите, чрез физическо насилие.
2: Избягваите допир на засегнатите участъци с каквото и да било!
3:НИКОГА, не мийте лицето си със сапун! (Освен ако не е за Акне, какъвто ще препоръчам след малко.)
4: Не е необходимо да пазите, каквито и да било диети (да можете да се удавите в течен шоколад). Това че не трябвало да се яде шоколад, да се пие мляко и каквото и да било съдържащо въглехидрати е МИТ! Все пак имате акне а не шарка
Сега да пристъпим към медикаментите за излекуването на акнето:
I.Необходими съставки:
1:Сапун против акне IMEX
2:Далацин Т 1%
3:Акне БП 5
II.Приложение:
1:Сутрин и вечер измиваите лицето със сапуна, след което не се избърсвайте в кърпата за ръце(Ако имяте навика да го правите), сдобийте се с ваша ЛИЧНА (Такава която само вие си използвате. Съжалявам но не всички знаят какво е лична кърпа, ако ме разбирате.)
2:Мажете ЦЯЛОТО лице с Далацин Т (много е важно да НЕ мажете САМО засегнатите участъци а ЦЯЛОТО лице, при лечение на Акне! В листовките за употреба пише, да се мажат само засегнатите участъци но това не е правилно, доверете ми се!)
3: След попиването на Далацин Т, намазвате с Акне БП 5 (Да цялото лице!)
Още информация:
-Тази комбинация от медикаменти е изключително ефективна за всички форми на Акнеична кожа (Лека, Средна, Средоно Тежка, Тежка).
-Медикаментите стуват към 28 лв. общо.
-Резултата може да се забележи след 2-4 седмици, което е бързичко имайки в предвид, че става дума са лечение на Акне.
-Решението дали да ми се доверите остава ваше. Аз нито печеля нито губя от тая работа, просто знам какво е да си с Акне ама баш Акне. Баща ми не е Аптекар, че да ви карам да си копувате тея неща! Те найстина помагат.