- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момиченцата
Всички девойчета дето казват че няма начин да го направят, просто не знаят колко е тежък живота. Я попитайте някоя жена над 25... И какво правим ако доиде някои чичко за когото 10 милиона са джобни пари и ви предложи супата за една вечер ? Аз гарантирам че в този форум няма човек които ще откаже, камо ли момичетата които по презумция са доста материални индивиди.
Ехе! Къде все такива морално извисени сте се събрали, бе!![]()
Както споменаха по-горе: това, което не се купува с пари, се купува с много пари.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
хах не е така аз не бих пък се навилаПървоначално написано от Alex4o0o
![]()
Аре спри сеПървоначално написано от Evellon
Цял форум срещу това мнение и ти продължаваш
Стига си спамила
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Толкова сте забавни, не е истина чак.
Нямало да го направят за нищо на света, как ли пък не.![]()
Ако тези пари ви дадат много по-добър живот и ви изкарат от мизерията само за една нощ, едва ли някой ще откаже /да не кажа никой/![]()
веднага качваме цената, за 100 бона ?Първоначално написано от glamouros
![]()
Бе за 1 милион и крава ще еба уеее еййй![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
напълно сигурна съм че ако му/й дадът 1000 лева не само ще прави секс, но и като тролей ще се маскираПървоначално написано от NoCaption
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
съгласна съм дори да са милиони никога не бих го направила не всичко са паритеПървоначално написано от netmon
![]()
Be yourself !
Айде стига сте се правили-за ''милиони'' всички ще пуснете![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Умно .. +1Първоначално написано от miminko
Еми по принцип ако е някой противен не,но ако имам симпатия към момчето,пък и пари ми дават .. що не ?![]()
Ти как мислишшЗа таа работа има магистрала "Тракия"
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
владо кузов?Първоначално написано от Sladyranna
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Хах, на думи много моралисти се извъдиха...
Аз съм си реалист, осъзнавам, че живеем в материален свят и каквото и да си говорим, парите са огромен фактор в живота ни. Не ме е срам да си призная, че бих правила секс за пари (естетвено важни са обстоятелствата, положението ми и сумата). Не мисля, че това ме прави ку*ва, защото за мен ку*вите са жени без достойнство, а подобна постъпка не е лишена от достойнство поне според мен. Все пак да продадеш най-ценното, което имаш - а именно тялото си, в името на своя идеал (било то да помогнеш на роднина, любим човек, родител, дете и т.н.) в никакъв случай не е недостойна постъпка. Това си е лично мое мнение и не натоварвам никого с него, просто си казвам нещата с истинските думи, така, както ги възприемам...
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
^^ Аз пък изобщо не съм...
Това ако не те прави без достойнствоо, не знам кое!
А и ако искаш да помогнеш на роднина, дете, себе си и т.н има много други начини, и това не е един от тях![]()
(чак ме избива на смях)
Ама всеки си знае за него си де. По темата - Не не бих, и за милион пак не бих ....
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Знам си цената..така че не!
Какво по-долно от това има?
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Издевателството над по-беззащитно същество от теб.Първоначално написано от mOBSCENE
Колко сте наивни...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Хора, ние в момента за проституция ли си говорим, или само на мен така ми се струва?
Каква е вероятността мъж, който ви е прердложил прилична сума, да е бил и с трафикирани жени преди това? Аз НЕ ПОДКРЕПЯМ такива хора!
Сексът не трябва да е нещо, което се купува и продава, нещо, което се подарява или взема на сила - сексът се прави заедно и от равностойни хора!
ти имаш ли 15, че и секс ще правиш пък и за париПървоначално написано от raliichkaa
![]()
![]()