- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път боли,ами вторият?
Напоследък мои приятелки,които не са девствени,започнаха да ми разправят разни неща как и вторият път боляло като първия иииииииии не съм сигурна дали се будалкат с мен или ми казват истината,така че бих искала да чуя вие какво ще кажете по въпроса![]()
|
![]()
На мене са ми казвали, че вторият боляло по-малко или никак. А има някои, които и пъвият път не ги боли...а други и на 3-я още ги боли...зависи от момичето и от момчето, с което прави любов.Първоначално написано от mmm_sweet
Good luck, Bad luck, Luck...
Ами да..по принцип при мен болката продължи някъде до 4тия път...естествено не толкова,колкото при първия де.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Mен лично ме боля и първия и втория път.. третия път пак беше по-неприятно,но с времето отшумява.. зависи. Ако е разкъсан хубаво химена и първия път и след това няма да боли. Но нали знаете- химена се разкъсва напълно чак след раждане.. Та ако първия ти приятел е с по-малки размери от следващия - пак има шанс да те боли![]()
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Мен нито първия път ме болеше, нито който и да е! Сама си се отворих, понеже тренирах много гимнастика (тогава леко ме заболя, като се скъса химена и се оплаших, че вече имам цикъл, но той це появи чак 3 години по-късно). От тогава редовно си мастурбирам, научих се да испитвам истинско удоволствие, понеже ако сама не се научиш няма как да очакваш от другия да те задолови.
Според мен хубаво се получи, че се отворих "сама", понеже по този начин не мо боля първия път. Беше страшно хубаво. Нямаше кръв, нямаше болка...просто перфектно.![]()
И на мен са ми казвали, че ако тренираш повече химена става по-еластичен и дори може да се скъса.. ти какво толкова прави,че го разкъса бря ;/
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Яко гимнастика още от съвсем малка. Повече от 10 години съм тренирала вече и плюс гимнастиката тренирам и нинджуцу и просто нямаше как да не се скъса за толкова време. Това са 24/7 шпагати с години. Иначето той накрая се скъса като изкачвах едни адски стръмни тавански стълби. Само ме заболя корема, отидох до тоалетната и гледам кръв и много се оплаших да не ми е дошъл цикъла, но слава богу той дойде чак като станах на 14/15 години някъде.Първоначално написано от infatuation
За мен много по-хубаво е да се отвори само едно момиче, понеже така когато стане време за 1вия път няма да има болка, кървища и гнусотии, а само върховно удоволствие.![]()
Болката всъщност се дължи по-скоро на това че вагината е твърде тясна защото до сега толкова голямо "нещо" не е влизало там.Болка има и ако момичето не е достатъчно възбудено или овлажнено. Аз водя полов живот от почти 4 години а все още се случва да ме боли понякога.
На мен всеки път ме боли в 1вите 1-2 минути...Понякога може изобщо да не боли,понякога 1вите 2-3-4 пъти (: При всеки е различно.
Шофирай разумно - стигни жив!
Мен ме боля да 3-4-тия път, първия най-много и постепенно намаляваше
И мен така, даже сега, не винаги де, рядко ама в началото като проникне в мен се случва да ме заболи леко, ама после всичко е тип-топПървоначално написано от zay4e
![]()
Ииии, вярно бе, това за размерите на следващия го пропуснах! Точно така! Ама аз щото съм си малко романтичен и си мислех, че първите два пъти се прави със същото момче...Първоначално написано от infatuation
Ама кой както си избере в края на краищата, според собствения си морал, разбиране и късмет...Щото, то пък някои момичета искат да е с един и същи, ама той бяга...та сложни са нещата...
В някои времена и при някои народи Жрецът е трябвало да спи първо с момичето, преди да се ожени, за да може "болката и омразата" да не се прехвърли върху съпруга й - човекът, когото ще трябва да обича цял живот.Първоначално написано от Callisto
А и в Африка някои народности така правят - от малки се отварят и после тренират "разширяване" с пръсти и предмети, за да са подготвени за секса.
Правилно!!! ЗАЩОТО, ОСОБЕНО ПРИ МОМИЧЕТАТА, КОИТО ТРЕНИРАТ НИНДЖУЦУ (изкуствтото на нинджите), ако първият път момчето им направи болка, те му прилагат разни шурикени, сайове, катани и др. оръжия и от момчето остава само (цитирам:Първоначално написано от Callisto
)кървища и гнусотии
Ето защо е хубаво поне момичетата, които тренират:
-нинджуцу
-карате
-ушу
-вдигане на тежести
-бойно джудо
-самбо
-хвърляне на гюлле и др. опасни спортове, да не са девствени при първия път иначе БОЛКА и после "имало момче, няма момче"...
![]()
Много зависи...дали си достатъчно овлажнена,дали партньорът е внимателен,а не ''ръга чушки в боба'' и т.н....Мен лично втория път ме боля съвсем в началото при проникването и иначе после нямаше болка...![]()
Мен ме болеше първите пъти и сега в началото боли малко понякога...Какво да се прави, нормално е явно.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Дам има доза истина в това!Първоначално написано от Alex4o0o
Веднъж ми причини болка само от гушкане, понеже направи някаква простотия, а аз много се бях изнервила, понеже ми беше писнало от глупости и много хубаво си го натупах тои после само ме гледа едни опулен и се чуди ...това пък за какво беше?
![]()
Казват ти почти истината.
Боли почти колкото първият и пак има шанс да ика кръв, може и да няма.
Ама всичко много зависи и от партньора.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Наистина много зависи от партньора. Зависи и от теб самата. От самото ти тяло, в какво състояние е хименът ти и т.н. Възможно е дори 1-вия път, ако химена ти е по еластичен, да не се получи разкъсване и съответно да няма кръв, ноо си оставаш девствена![]()
От медицинска гледна точка е нормално да кървиш до 4-тия път и да те боли (естествено по-леко) до 10-тия. Извън тези стойности трябва да се притесняваш. Болка може да се появи и при момичета, които са водели редовен полов живот в продължение на година да речем и след това 3-4 месеца ако не са правили секс, при следващия контакт също може да има известна (макар и минимална) болка.
Мен втория път ме боля повече, а после още няколко пъти пак, ама по-малко. Зависи от теб и физиологичните ти особености, зависи и от това колко опитен и внимателен е той. Не го мисли от сега, удоволствието е доста по-голямо от болката.
ами боля по - малко , но пак боля и втория път за разлика от първия имаше капчица кръв