.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    Знам ли и аз,майна

Идеята за свръхмъжа/свръхжената

Добър вечер, мили деца!
    Предполагам сте чували за идеята за свръхчовека на Ницше.Пускам темата за да ви съобщя за новия проект на СкайМинет, за който ЦРУ и военните естествено отричат.Става въпрос за свръхмъж под формата на аватар, чиято главна фунция е надървянето.Той може да се надърви по всяко време чрез специален бутон до твърдостта на чамова дъска.Големината на члена се регулира по желание на клиента до 50 см за най-ненаситните женски.Скоростта на проникването също,като на ниво проект са постигнати скорости от 5 вкарвания в секунда.
    А сега да ви обясня за аватара.Вашият, предполагам грозен, пъпчасал и дебел, но иначе с добра душа приятел ляга в специална камера заспива като преминава във формата на аватар с образа на Брад Пит,Том Круз,"оня от Здрач" и разни други шемети по желание на клиента.След завършване на акта приятеля ви в камерата също свършва вместо аватара и само трябва да си смени гащите.
    Предимсво на технологията:
    1.Нулев риск от болести и бременност
    2.Висока сексуална мощ, гарантираща удоволствието на женската,понеже аватарът знае цялата Кама Сутра
    3.Ниска цена ако има достатъчен интерес
    4.Приятелят ви наистина ще мисли,че прави секс с вас,понеже се действа на сексуалния център на подсъзнателно ниво
    Недостатъци:
    1.Все още се проучва дали ще има интерес от закупуването му и не се знае кога ще е готов
    2.След края на сеанса пак ще трябва да гушкате грозния си приятел(във вид на тюфлек)
    За мъжките има аналогичен вариант, само дето приятелката им лга в камерата,а се появяват аватари например на Мегън Фокс и Джесика Алба,които желаят да полигавят пишката му и да ги изчука
    Кажете си мнението бихте ли ползвали услугите на свръхмъж/свръхжена,разбира се след като навършите 18 години

50 см...уау,то ше и отвори диференциалa,като на трактор беларус ве....
    пък и такива "пособи" едвали женските ще искат...

Голям фен Аватара на Callisto
    Не бих го използвала. Приятелят ми е адски кравив наполувина руснак...за мен е перфектен! Не бих могла да искам нещо по-добро от него, понеже за мен няма. Ако ми е за секса, той там е съвършен. Адски много си го обичам. Направо не мога да повярвам как точно случих на него от толкова много хрора на тази земя.
    Не знам за него дали би исползвал тази машина ли какво е, но досега не ми се е оплаквал. Според мен съм красива, с много хубаво тяло, слабичка и надарена в гърдите, правя всичко, което поиска и редовно го изненадвам с различни неща. Винаги гледам да му е хубаво и да е задоволен.
    Аз лично винаги съм напълно задоволена и за 7/8 месеца и 1 не съм си помослила за изневяра и не съм поглеждала друг мъж, а това е принципно много трудно...сега го правя с лекота.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Не ми трябва. На мен около 15/17 см. са ми понякога доста, камо ли 50.. Пък и е гадно... Ще си го правя с Моя, защото нито е грозен, нито е тюфлек !!

I'm inlove with a criminal...

И никой не си помисли,че темата е ебавка?
    за който ЦРУ и военните естествено отричат
    Какво общо имат ЦРУ и военните със секса и секс играчките?

неразбрахте ли че той си прави постоянна гавра..

Супер фен Аватара на Glamour92
    Не,благодаря
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Приятеля ми е перфектен. Отвсякъде. Не ми трябват такива глупости ^^

Re: Идеята за свръхмъжа/свръхжената

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Добър вечер, мили деца!
    Предполагам сте чували за идеята за свръхчовека на Ницше.Пускам темата за да ви съобщя за новия проект на СкайМинет, за който ЦРУ и военните естествено отричат.Става въпрос за свръхмъж под формата на аватар, чиято главна фунция е надървянето.Той може да се надърви по всяко време чрез специален бутон до твърдостта на чамова дъска.Големината на члена се регулира по желание на клиента до 50 см за най-ненаситните женски.Скоростта на проникването също,като на ниво проект са постигнати скорости от 5 вкарвания в секунда.
    А сега да ви обясня за аватара.Вашият, предполагам грозен, пъпчасал и дебел, но иначе с добра душа приятел ляга в специална камера заспива като преминава във формата на аватар с образа на Брад Пит,Том Круз,"оня от Здрач" и разни други шемети по желание на клиента.След завършване на акта приятеля ви в камерата също свършва вместо аватара и само трябва да си смени гащите.
    Предимсво на технологията:
    1.Нулев риск от болести и бременност
    2.Висока сексуална мощ, гарантираща удоволствието на женската,понеже аватарът знае цялата Кама Сутра
    3.Ниска цена ако има достатъчен интерес
    4.Приятелят ви наистина ще мисли,че прави секс с вас,понеже се действа на сексуалния център на подсъзнателно ниво
    Недостатъци:
    1.Все още се проучва дали ще има интерес от закупуването му и не се знае кога ще е готов
    2.След края на сеанса пак ще трябва да гушкате грозния си приятел(във вид на тюфлек)
    За мъжките има аналогичен вариант, само дето приятелката им лга в камерата,а се появяват аватари например на Мегън Фокс и Джесика Алба,които желаят да полигавят пишката му и да ги изчука
    Кажете си мнението бихте ли ползвали услугите на свръхмъж/свръхжена,разбира се след като навършите 18 години

Добра измислица, ама и още по-добре ти се връзват

Мен лично ме кефи "оня от Здрач"
    Good luck, Bad luck, Luck...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Пускам темата за да ви съобщя за новия проект на СкайМинет, за който ЦРУ и военните естествено отричат.

Скай минет хахахахаахахаххжаххахахах аахахахаха ПАДАМ ХАХА
    Да пишеш на български с английски букви е като да пишеш с ла*на по стената, чете се, ама не е приятно!

важното е че вече в тийнпроблем се пуска силно засекретена информация която дори и ЦРУ не знаят аз предлагам да го обурнат на оръжие за масово унищожение... пускат 200 такиа женки срещу войската и ще ги уморят от секс и после нападай!
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Оо
    Някой май е чел книгите на Стругацки скоро? xDDD
    Не виждам нищо интересно в половия контакт с андроид, но още повече пък невярвам това "чудо" да е истина.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    В пространството
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Приятеля ми е перфектен. Отвсякъде. Не ми трябват такива глупости ^^
    Подкрепям напълно

Град
    На една звиздичка
    Колкот до мъжа.... http://vbox7.com/play:828340ac Праи тва и коя жена няма да е доволна?

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    отначалото нищо не разбрах от тая статия,но после разбрах и ми стана мн смешно че е ебавка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си