- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да заприличам на скейтърка??
МЕРСИ!!!![]()
![]()
![]()
ААА лятото пак ли така се ходи или...![]()
![]()
???
естествено, Но може да си земеш 3/4-ти дънки.... пак така изсулени и широкиПървоначално написано от 1234girl
![]()
Ама да знаеш зимата пак така се ходи със тениските и лятната шапкаПървоначално написано от 1234girl
![]()
![]()
окс мерси !!![]()
![]()
![]()
О боже....къде ми е пистолета да се гръмна... човечее?!?!?!?!![]()
Дам, карираните полички влизат в стила.
airplanes..
Абе аз имам една идея. Що, вместо да се стремиш да приличаш на еди-кой-си, не се обличаш както ти е удобно? Няма никакво значение, че скейтърите не ходели с това, а металите били така, а фешънките онака. Това деление е ужасно глупаво! Аз лично си ходя както на мен ми харесва - не мога да го определя като някакъв стил, но точно това ми харесва и нямам никакво намерение да се правя на такава, каквато не съм, за да покрия определен стериотип (било то на метал, чалгар, клошар или Бог знае какво). Стериотипите са измислени, за да могат комплексарите да се самоуспокояват, че така приличат на Пенчо, следователно ако на мен ми се присмеят за нещо, няма проблем, нали и Пенчо е така.
мен наистина ме кефи скейт стила затова искам да подръжавам на него (гледала съм други скейтъри и скейтърки ,но не бях запозната подробно затова питах-вече съм и мн. мерси)!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1+ има гугъл и куп скейтъри които са пуснали снимки потърси не е трудно вместо да ядосваш хората с тъпи въпросиПървоначално написано от brokeninside13
![]()
Няма нищо лошо да ти харесва и щом смяташ, че това е твоя стил - прекрасно. Но обърни внимание на глаголите, които си използвала - "приличам", "подражавам". Сигурна ли си, че искаш да прекараш живота си (по-скоро максимум 2-3 месеца, ама знам ли) подражавайки на някого? Радвам се за теб, че си открила стила си, но се замисли дали наистина това изразява изцяло теб. Ако да-супер!![]()
хах мн. бързо се ядосвате!!!![]()
не знам дали си видяла,но точно на този въпрос съм отговорила поне 1!!!търсих в гоогле,четох разни работи,опитах се ,но не се получи и за това пиша
![]()
![]()
![]()
МОЛЯ БЕЗ УБИДИ,ЗАЩОТО НЕ МЕ ПОЗНАВАТЕ...![]()
![]()
![]()
![]()
ОКС МЕРСИ ЗА СЪВЕТА!!![]()
![]()
И ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ!!
![]()
![]()
![]()
Ми идеално, нямаме к'во да спорим. И ти не ме познаваш, така че моля те, не ми казвай, че се паля бързо. Освен това никъде не те обиждам. Айде пийс!![]()
![]()
ААА ТАКА...![]()
![]()
мерси на всички,които пишат(дават ми съвети) иии моля пишете ми и в другите теми във форума
![]()
![]()
...еее,ако искате
![]()
![]()
![]()
още две въпросчета:потничета стват ли? иии грима силен,слаб,трябва ли да има грим,лак...![]()
![]()
![]()
Аз пък ти предлагам,тия пари дето ще ги дадеш за гримове,потничета,СКЕИТ,и какви ли още не изгъзяци и простотий,вари в един селскостопански магазин вземи си едно въже ама хубаво,дебело,направи една примка(да не пуснеш тема как се прави примка) сложи си я на врата,а другият краи на важето го завържи някъде,стъпи на стол,или нещо по високо,скочи и дано се получи,ако не се получи,не пускай тема,как да се обеся...в гугъл е обеснено добре,ако и там не ти стигне пиши ми на ЛС да ти кажа някой по лесен начин,може да отидеш и в аптеката да си земеш сода каустик,помагаПървоначално написано от 1234girl
![]()
![]()
господи
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
БИЛО ТЪПО ДА СЕ СМЕСВАТ СТИЛОВЕТЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЕМИ ТО ТИ КАТО СИ ИЗГРАДИШ СОБСВТЕН СТИЛ (НО ТИ НЕ МОЖЕШ ДЕ ЗА ТОВА И ПИТАШ ТУКА) КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА НАЛИ ЗА ТОВА ЩЩЕ СИ Е ТВОЯТ ЛИЧЕН СТИЛ
НЕНЕНЕЕ НЕ НЕ НЕ НЕ МОГА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от 1234girl
Хмм интересно защото буквално на първата страница намерих това
и този сайт www.skatebg.com
[quote="angel4eto100"]Първоначално написано от 1234girl
Хмм интересно защото буквално на първата страница намерих това
и този сайт www.skatebg.com[/quot
KISS SKATE STYLE??? WTF
ХЕ ХЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре,ъъъъ, тея дрехи са ужасни!
сега ще ти пресъздам като цяло как трябва да изглеждаш ( по мой вкус!)![]()
http://www.natamno.com/products/%D0%...%BA%D0%B8.html
Панталони
http://content.dogfunk.com/images/it...0007/HSBRC.jpg
Кецове
http://www.fanelkite.com/files/images/batman3.jpg
Тениска
http://images5.cafepress.com/product...olor-White.jpg
Блуза
И пак казвам по мой вкус, ти можеш да си се обличаш както искаш. xDD
Олее,вчера си взех същата блузкаПървоначално написано от mcfly
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!