- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да заприличам на скейтърка??
аха ок значи без грим и лак !!![]()
![]()
аааа къси потничета???
WTF ?! Т'ва не беше ли форум, в който се отговаря на въпросите на тийновете?! Без значение колко са глупави ..Първоначално написано от Dopeass
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
дооообре, утре ще ви питам как да стана рокерка или метълка... толкова ли не можете да си измислите собствен стил,че всичко гледа от другите нещо да копне. Леко широки дънчици, семпла тениска, удобни кецки и т'ва е.. к'во толкова му мъдрите, чак и дрехи й показвате. Божеееее..........
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Първоначално написано от Ambrosia
Не това е тъпо а тази която пита
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ме довърши !! толкова ли е трудно да си купиш едни смъкнати дънки една широка тениска едни големи кецове и тук там някоя джунджурийка
![]()
shock:
А какъв маникюр да си направя като скейтърка?Колко см точно да са ми дълги ноктите? Колелца ли да си рисувам на тях?
Господи... кажи ми че темата е ебавка![]()
Съгласна съм..Ходи както ти е удобно и както смяташ че най-много ти харесва , а не да гледаш разни снимки и сляпо да им подражаваш.Първоначално написано от ecstazy
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Ти скейтъри не си ли виждала?
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Ако не се ебаваш си твърде голяма поза!
Първоначално написано от Rounder
![]()
евала!
Vanity..
Definitely my favorite sin.. ;]]
Ъъъъм бе ти на колко си 11 ?
Я ходи да се учиш да смяташ !
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Абе ей хора,какво ви става бе,каква е тая ужасна злоба..единствените смешпни сте вие!Момичето просто иска да се облича по такъв начин..къде ви е акъла.. ''поза''?! че защо пък поза..иска да има стил,и разбирам да искаше да става кифла,може да я нападате,леле колко сте злобни нямам думи... отврат
![]()
По темата: имаше няколко потребителя,дето ти бяха казали,с риск да се повторя: носи кецове,смъкнати панталони, (да,слушалките запълват гледката,но не са най-важните),тениски със интерени щампи и така![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Спри да се къпеш(ако вече не си спряла)
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Първоначално написано от xSANYAx
Собствения стил е нещо, което САМ си създаваш, а не питаш другите дали е правилно и как да го правиш и т.н.![]()
И какво от това?! момичето може би е малко..може би на 12/13/14?! На колко си? Не е справедливо да я нападате.. точно сега тя предполагам че има най-голяма нужда от помощ да избере своят стил,а дали тя ще подражава или ще е със собствен,това е нейно решение! Та нима са много хората със собствен стил..нима когато се разходиш по улиците не виждаш поне през 2 човека еднакви облекла? хаха..Първоначално написано от Ambrosia
доста оригиналноскапани лапета! направо ми се........
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Е,че ти на колко си ГОСПОЖО?Първоначално написано от bathory
смешна си,въздържай си ядовете
![]()
Значи ако искаше да става кифла тогава само можехме да я нападаме? Дискриминация, гадно..Първоначално написано от xSANYAx
Правиме й услуга, защото целта в живота е да бъдеш СЕБЕ СИ, а не да се правиш на емо, метъл, скинар, рапър, фешън и т.н.
В смисъл има разлика м/у това да ти харесват дадени дрехи и тоя твой вкус да пасва със стила "скейтър", примерно и м/у това да искаш да бъдеш скейтър, щот така ще се 'впишеш' като 'як'.
xSANYAx права си. И аз не мога да разбера за какво трябваше да напишат 5 страници обиди и глупави коментари, вместо да подминат темата.
Мислите, че и пука и ще се промени ли?! Щом пише даже тема, значи е такава и това, че я обиждате (със сиг не сте първите) няма да я промени. Просто няма смисъл да изписвате по 20 постове, които тя даже няма да прочете.
airplanes..
+Първоначално написано от Zarity
![]()
КЛЮЧ![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.