.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Град
    bitchville
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от mcfly
    Олее,вчера си взех същата блузка
    И аз имам такава, хаха. Много е яка =]
    Watch my eyes when i pull the trigger..

аха ок значи без грим и лак !! аааа къси потничета???

Голям фен Аватара на Crazytu
    Цитирай Първоначално написано от Dopeass
    e не...никога не съм вярвала, че сте чак толкова тъпи, че да започнете да отговаряте на въпроси от рода на "Как да стана еди си каква"
    WTF ?! Т'ва не беше ли форум, в който се отговаря на въпросите на тийновете?! Без значение колко са глупави ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    дооообре, утре ще ви питам как да стана рокерка или метълка... толкова ли не можете да си измислите собствен стил,че всичко гледа от другите нещо да копне. Леко широки дънчици, семпла тениска, удобни кецки и т'ва е.. к'во толкова му мъдрите, чак и дрехи й показвате. Божеееее..........
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от Ambrosia
    БИЛО ТЪПО ДА СЕ СМЕСВАТ СТИЛОВЕТЕ

ЕМИ ТО ТИ КАТО СИ ИЗГРАДИШ СОБСВТЕН СТИЛ (НО ТИ НЕ МОЖЕШ ДЕ ЗА ТОВА И ПИТАШ ТУКА) КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА НАЛИ ЗА ТОВА ЩЩЕ СИ Е ТВОЯТ ЛИЧЕН СТИЛ
    НЕНЕНЕЕ НЕ НЕ НЕ НЕ МОГА

Не това е тъпо а тази която пита
    Това ме довърши !! толкова ли е трудно да си купиш едни смъкнати дънки една широка тениска едни големи кецове и тук там някоя джунджурийка shock:

Голям фен Аватара на Sunshin3
    А какъв маникюр да си направя като скейтърка? Колко см точно да са ми дълги ноктите? Колелца ли да си рисувам на тях?

Господи... кажи ми че темата е ебавка

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    дооообре, утре ще ви питам как да стана рокерка или метълка... толкова ли не можете да си измислите собствен стил,че всичко гледа от другите нещо да копне. Леко широки дънчици, семпла тениска, удобни кецки и т'ва е.. к'во толкова му мъдрите, чак и дрехи й показвате. Божеееее..........
    Съгласна съм..Ходи както ти е удобно и както смяташ че най-много ти харесва , а не да гледаш разни снимки и сляпо да им подражаваш.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Ти скейтъри не си ли виждала?
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    София
    Ако не се ебаваш си твърде голяма поза!

Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Аз пък ти предлагам,тия пари дето ще ги дадеш за гримове,потничета,СКЕИТ,и какви ли още не изгъзяци и простотий,вари в един селскостопански магазин вземи си едно въже ама хубаво,дебело,направи една примка(да не пуснеш тема как се прави примка) сложи си я на врата,а другият краи на важето го завържи някъде,стъпи на стол,или нещо по високо,скочи и дано се получи,ако не се получи,не пускай тема,как да се обеся...в гугъл е обеснено добре,ако и там не ти стигне пиши ми на ЛС да ти кажа някой по лесен начин,може да отидеш и в аптеката да си земеш сода каустик,помага
    евала!
    Vanity..
    Definitely my favorite sin.. ;]]

Ъъъъм бе ти на колко си 11 ?
    Я ходи да се учиш да смяташ !
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Повдига ми се от хора като теб

мноооого си зле

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Абе ей хора,какво ви става бе,каква е тая ужасна злоба..единствените смешпни сте вие! Момичето просто иска да се облича по такъв начин..къде ви е акъла.. ''поза''?! че защо пък поза..иска да има стил,и разбирам да искаше да става кифла,може да я нападате,леле колко сте злобни нямам думи... отврат

По темата: имаше няколко потребителя,дето ти бяха казали,с риск да се повторя: носи кецове,смъкнати панталони, (да,слушалките запълват гледката,но не са най-важните),тениски със интерени щампи и така
    • Обичай,за да те обичат! •

Град
    Where streets have no name
    Спри да се къпеш(ако вече не си спряла)
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Абе ей хора,какво ви става бе,каква е тая ужасна злоба..единствените смешпни сте вие! Момичето просто иска да се облича по такъв начин..къде ви е акъла.. ''поза''?! че защо пък поза..иска да има стил,и разбирам да искаше да става кифла,може да я нападате,леле колко сте злобни нямам думи... отврат

По темата: имаше няколко потребителя,дето ти бяха казали,с риск да се повторя: носи кецове,смъкнати панталони, (да,слушалките запълват гледката,но не са най-важните),тениски със интерени щампи и така

Собствения стил е нещо, което САМ си създаваш, а не питаш другите дали е правилно и как да го правиш и т.н.

Цитирай Първоначално написано от Ambrosia

Собствения стил е нещо, което САМ си създаваш, а не питаш другите дали е правилно и как да го правиш и т.н.
    И какво от това?! момичето може би е малко..може би на 12/13/14?! На колко си? Не е справедливо да я нападате.. точно сега тя предполагам че има най-голяма нужда от помощ да избере своят стил,а дали тя ще подражава или ще е със собствен,това е нейно решение! Та нима са много хората със собствен стил..нима когато се разходиш по улиците не виждаш поне през 2 човека еднакви облекла? хаха..

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    доста оригинално скапани лапета! направо ми се........
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Цитирай Първоначално написано от bathory
    доста оригинално скапани лапета! направо ми се........
    Е,че ти на колко си ГОСПОЖО? смешна си,въздържай си ядовете

Мега фен Аватара на KumchoValcho

Значи ако искаше да става кифла тогава само можехме да я нападаме? Дискриминация, гадно..
    Правиме й услуга, защото целта в живота е да бъдеш СЕБЕ СИ, а не да се правиш на емо, метъл, скинар, рапър, фешън и т.н.
    В смисъл има разлика м/у това да ти харесват дадени дрехи и тоя твой вкус да пасва със стила "скейтър", примерно и м/у това да искаш да бъдеш скейтър, щот така ще се 'впишеш' като 'як'.

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    xSANYAx права си. И аз не мога да разбера за какво трябваше да напишат 5 страници обиди и глупави коментари, вместо да подминат темата.
    Мислите, че и пука и ще се промени ли?! Щом пише даже тема, значи е такава и това, че я обиждате (със сиг не сте първите) няма да я промени. Просто няма смисъл да изписвате по 20 постове, които тя даже няма да прочете.
    airplanes..

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Ама не,сериозно сте малоумни...
    +

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    КЛЮЧ

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си