.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив

Сварих си ташаците.

^ Един приятел се избазика с мен много жестоко.
    Бях си пуснал водата в ваната и отидох да се саблека,но тои през това време е пуснал врялата вода.И сега са ми мн червени.И ме болят ужасно.С какво да ги мажа?
    П.п-Искам сериозни отговори
    Пробвах с крем здраве и нестава.
    Не бях сигурен каде да пусна темата..във Секс или Козметика и Диети..

Ами... не знам с какво да мажеш мъниците, момиче съм, ама му бий шута на тоя. Горкият ти, посъветвай се с вашите!
    Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kosder
    С майонеза и чесън може и да станат добри,може и малко сол за вкус.Ти във ваната първо ташаците ли си топиш?
    ХахаХа..и аз тва се зачудих...
    Ако сичко тва е вярно.. земи иди на дерматолог...

Град
    Пловдив
    абе моля ви сериозни отговори де
    ем не аз направо целия влезнах.. ама те пострадаха най-много
    моля ви сериозно някои да ми отговори

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ами да - отиди на дерматолог..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Сложи лед, може да облекчи болката

Тичай до аптеката за ПАНТЕНОЛ към 10лв е.Спец. за изгаряния е

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    А какво правихте с твоя приятел този ден , та ти ще се къпеш той стои до ваната ....

Град
    Пловдив
    не бе момчета
    тои си гледаше тв и ма изчака да са изкапа и да излизаме
    ама си е направил ебавка явно.. за която после му счупих главата иначе леда и пантенол помогнаха мн мерси и утре ще отида на лекар

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    Тичай до аптеката за ПАНТЕНОЛ към 10лв е.Спец. за изгаряния е
    Ако темата е по истински случай, послушай човека. ПАНТЕНОЛ е злато, човече. Не се притеснявай, използвал съм го и аз там долу.

Пантенол или дефламол... във всяка аптека ги има.. към 10 лв. са.. но недей да слагаш лед.
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Ако си закъсал за пари купи си Смрадлика действа противоинфекциозно и стимулира образуването на нов клетъчен слой . Последния път като взимах беше 0.95 ст или нещо такова . Мн добре влияе на изгоренито
    Да пишеш на български с английски букви е като да пишеш с ла*на по стената, чете се, ама не е приятно!

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Сложи кисело мляко и стой с него няколко минути после се мии с хладка вода не студена ,защото ако е студена после като излезеш от банята ще те боли повечко и после се мажи с крем здраве,но най-добре ще е както ти казаха да отидеш на дерматолог,ако неискаш да те гледа,поне да ти каже какво да правиш

леле...
    аххахаах
    е не, е т'ва е в духа на старите тийн времена
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Голям фен Аватара на dimi93
    Потърпи! Ще ти мине! Каквито и да е препарати могат само да влошат нещата, защото там кожата е много чувствитела и препаратите против изгаряне и за след изгаряне могат да прецакат всичко! Да не земеш да ги мажеш с плажно мляко То е за съвсем друг вид изгаряне - UV
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Град
    My empire of Dirt.
    Ти пък не се обаждай без да знаеш.

Пантенол си е доста безопасно, прочети му листовката, успокой се, и действай.

Аз също прелагам Пантенол!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Заглавието може да е хумористично, но човекът има проблем. Ако не можете да му помогнете подминете темата. Изтрих страница и полоивна мнения офф топик. Авторите на всяко мнение, несвързано с темата, пуснато след това мое включване ги чака предупреждение.

Благодаря.

Ти не стъпваш на крака си в ваната , а първо тарсиш опора в ташаците си така ли?
    Или пък пази боже нямаш крака?
    Бог да те пази.

Не можеш да направиш нищо друго, освен в бъдеще да влизаш във ваната първо с краката и да демонтирате трамплина в банята.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Абе този май се бъзика нещо. ЩОм имаш такъв проблем отиди на лекар какво толкова. Ние не можем да ти помогнем

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Абе този май се бъзика нещо. ЩОм имаш такъв проблем отиди на лекар какво толкова. Ние не можем да ти помогнем
    +1
    Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***

Дерматолог или търпение.
    Wazaaaaap niggas?!
    c0ci

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си