- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Грижите ли се за външния вид на гаджето си и по какъв начин?
Първоначално написано от Goddess
няма какво повече да кажа
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Не е нужно да се "грижа" за него .. не е малък!! Може и сам да го прави + това не съм му майка, че да му бърша сополите!!![]()
Ма то не е контрол. Аз с него нямам проблеми защото както казах е много подреден и много съобразителен. До сега не сме се карали за нещата вкъщи. Единственото което той прави в домакинството е да мие чиниите понякога и да изхвърля боклука и то по собствено желание. Въпроса е че аз лично съм на мнението че когато двама души живеят заедно трябва да променят малко или много навиците си. Това си става автоматично в повечето случаи...Искаш да ми кажеш че ако жена ти е недоволна от това че непрекъснато трябва да ти събира дрехите от пода и виждаш че тя е недоволна дори и да не го казва няма да си ги прибереш? Или че ако тя има проблеми с ръцете няма да измиеш чиниите без дори тя да те е молила? Не знам за мен това няма нищо общо с контрол. Ако примерно го карах да сяда когато ходи да пишка и влизах да проверявам дали наистина го изпълнява тогава ок (наистина има жени които го правят и според мен е повече от отвратително!). Или ако го карах да прави неща само защото аз така искам и така съм казала а на него са му неприятни тогава пак щях да кажа че си прав и че го контролирам. Въпроса е че при нас ги няма тия неща защото и двамата гледаме на другия да му е добре. Както той не ми се кара че целия апартамент мирише на лак и ацетон като се лакирам така и аз не му се карам като нещо не ми допада. Сами се усещаме и се съобразяваме и ако все пак нещо ни е неприятно го казваме и другия гледа да се съобрази. След като по никакъв начин не му вредя то тогава всичко е ок според мен. Не виждам как това че му слагам крем или му давам съвети го прави по-малко мъж или мекотело или там каквото друго се изписа в темата...
Но това си е мойто мнение де и се радвам че приятеля ми също е съгласен и не приема нещата толкова на сериозно. Предполагам че така написано всичко изглежда твърде екстремно но всъщност не е. Все пак аз не искам мъж който да прави абсолютно всичко което казвам. Просто когато нещо не му представлява трудност го прави автоматично ей така защото знае че ми е важно или че го искам. Не бих допуснала да си промени характера и да стане друг човек просто защото си го харесвам и за мен е иключително важно да има собствено мнение и да си го отстоява което и прави.
Аз не му оправям ноктите.![]()
Съжалявам но работи на твърде важно място за да позволя да ходи със суха кожа на лицето. Той не ме моли просто аз го смятам за по-здравословно и по-добре.
Според мен щеше да е мекотело ако той самия имаше кремове, ходеше на козметик и си обезкосмяваше краката. При положение обаче че просто ме оставя да направя нещо за да се почувства по-добре защото ми е важно не виждам къде е проблема. Пак казвам че ако го правех въпреки че му е неприятно тогава щеше да е друго. На него обаче му е все едно така че... Ако изявявах желание и той ми разрешаваше да му слагам гланц с вкус на ягодка или да му лакирам ноктите със заздравител за да са лъскави и да му слагам фдт за да му изглежда кожата гладка тогава щях да разбера възмущението ти.![]()
Оставете Слънчицето де.. Тя за себе си е права. И аз не го приемам за много нормално,но не се опитвам да я убеждавам в нещо..Щом са си свикнали така и им е добре (или поне така изглежда ;д ) да си се оправят
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Еми това казвам и аз ама...Първоначално написано от Biskfitka
Всеки за себе си е прав и аз обясних че не се опитвам да убеждавам някой че това което аз правя е правилно и трябва всички така да се държат.
Тя темата не беше за това дали го намираме за нормално да се грижим за гаджето си така че според мен модератора изобщо не трябваше да оставя да се стигне до тук тъй като въпроса беше повече от ясно зададен...
Аз съм съгласна със слънчице . Живея с приятеля ми от близо година и вече си познаваме всички навици до болка . Аз също понякога му казвам сложи си крем или когато ми е кеф и виждам ,че има нужда направо взимам крема и го питам дали иска да му сложа . За ноктите ... когато прояви желание му го оформям или му махам кожичките около тях , защото стои много грозно иначе. Да го пратя на маникюрист ли , при положение ,че на мен това до някъде ми е професия?? Не ме е гнус от приятеля ми , както и него от мен . Виждал ми е наболите косъмчета по краката , когато още не са готови за епилатора. Повярвайте ми това по никакъв начин не повлиява на секса ни или на романтиката във връзката ни . Също му скубя мястото между двете вежди или му стискам черните точки. И отново изобщо не ме е гнус. Все пак обичаме се, целуваме се, правим секс и т.н. как изобщо да ме е гнус .Все едно да ме е гнус от себе си .![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Първоначално написано от koshtramba
![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Не, той се гриJi достатъчно добре за себе си :P
Освен да го карам да тренира да си стегне шкембето, др не правя![]()
Веднъж-два пъти съм му правила маска на лицето и той умря да се смее колко смешен били и оттогава не го занимавам.![]()
Ако масажите, които обичам да му правя с разни масла и лосиони, се считат за грижа ок(ама повярвайте ми, не с такава цел ги правя)
Иначе да го пощя там и такива, въй, въй...Аз съм мн гнуслива и не мога да си го представя. Той си има достатъчно добра хигиена
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Правописа ми е по-добър от на повечето 14-15 годишни които пишат тук а съм ходила само първи и втори клас в българско училище но мерси че ми направи забележкаПървоначално написано от koshtramba
Сигурно сега се чувстваш освен супер женствена и невероятно умна а? Освен това за мен не е от голямо значение дали пиша правилно просто защото този език не ми трябва и няма и да ми потрябва.
Запетайки и тирета знам много добре къде се слагат но просто пиша бързо и ме мързи. За мен е важно да си кажа каквото имам да казвам а не да получа 6 по български или докажа на някой си че мога да пиша. Все пак сме във форум (макар че ако трябва да съм честна в немския форум където пишех се стараех повече... )!
![]()
Хмм, доста плиткоумно изказване от твоя страна. Нали си българка? Нямало да и трябва български!Като се пише във форум, трябва да се пише правилно. Някак си ми е особено смешно като видя някой като теб, който не слага дори 1 запетайка. Аз съм сигурна, че пунктуацията не ти е на ниво, ама все тая, не искам да влизам в дразги и безмислени спорове, просто да виждам такива грешки ми е професионално изкривяване и ми се създава дискомфорт на окото. Но повярвай ми, ужасно е да видя момиче на твоята възраст, което да се отнася с такава немърливост към езика си. Вярно, може и да не ти трябва, но това не значи, че ще пишеш безхаберно като 13 годишно неграмотниче.Срамота е, поне за мен.
![]()
О, да. Извинявам се.Думата, която ще бъркам до края на живота си, зашото няма никаква логика в правописа й.Първоначално написано от StreetFame
Идва от немски " punkt ", което пък идва от латински, означава точка, и така навлязло в българския език, би трябвало свързващата частица да е -о-.![]()
Абе разбирам да слагах тук една запетайка там една запетайка и да си личеше че не знам къде се слагат... Аз обаче след като изобщо не ги ползвам някак си е близко до ума че е тенденциозно. Както и да е де. На мен българския няма да ми трябва...Освен ако не реша да првя преводи каквито и вече съм правила и не съм имала проблеми. Ако ми кажеш че думите ги пиша грешно и правя адски много правописни грешки тогава ще се поправя. Често се е случвало да питам тук за значението или правописа на някоя дума която не разбирам така че определено имам желание да уча. Пунктуацията просто не ми е важна когато пиша тук. В училище не съм имала проблеми и сега в университета също нямам което показва че явно когато е от значение знам как да ползвам знаците.Първоначално написано от koshtramba
![]()
Не разбирам защо когато някой няма какво повече да каже започва да прави лични обиди. За мен такова отношение прави по-лошо впечатление от липсващи запетайки.![]()
колко жалко за теб.. а си българкаПървоначално написано от slun4ice
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Не се прави на умна. Пише се с У и идва от латински "punctum".Първоначално написано от koshtramba
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Стига сте се драли.
Да се върнем на темата.
Аз полагам грижи за моя приятел - подстригвам го
И му скубя косъмчетата м/у двете вежди.
А той ми прави масаж на краката :Ь
те тея "мъже" са станали като момичета![]()
![]()
аз че съм момиче не се къпя всеки ден..та ще се къпе мъж по 4 пъти на ден![]()
![]()
За това си права.Първоначално написано от fgirl14
За това не си!Първоначално написано от fgirl14
![]()
Вие сте им станали като някакви робини, бе хора.. краката им разтривате, мажете ги с кремчета, маникюрчета им правите..![]()
Аз не мисля, че имам нервите..и желанието.. да го правя това, по-скоро ще го пратя на козметик, ако толкова има нужда.
Полезни сте като комари.
Хаха.. тва,че ти не се къпеш не значи,че всички трябва да се вмирисват.Първоначално написано от fgirl14
То за това сиг. като се качиш в превозно средство е трудно да издържиш до следващата спирка-от такива,които пестят водата..
![]()